Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csöpszi szépen erősödsz.
Én ma így állok, picit később keltem, èjszaka többször felébredtem, nem tudom ez mennyire befolyásolja.
Arivett07
2016-01-24 07:42:37
Csöpszi szépen erősödsz.
Én ma így állok, picit később keltem, èjszaka többször felébredtem, nem tudom ez mennyire befolyásolja.
csöpszi
2016-01-24 06:00:05
Sziasztok! Annak ellenere hogy rettenetes faradtsag van rajtam az ejszakai alvas nem megy igazan jol...
Meg ma is teszteltem mert kivancsi voltam mennyire lesz erosebb egy gabriel 4 nap utan (14.dpo-18.dpo)
http://www.kephost.com/image/S19P
Hetfon elmegyek orvoshoz, szeretnek egy vervetelt hogy megnezzuk minden rendben van-e a hormonokkal. Kerhetek ilyet uh nelkul? Azt meg nem szeretnek, meg arra mar kertem idopontot febr.4 -re. Szerintetek lehet ilyet?
A homet is merem meg, mar hozza tartozik a reggeli ritualehoz :)
Remelem lanyok hogy a leheto leghamarabb mindenki sikeres ciklushoz erkezik! ;) drukkolok mindenkinek!!!!
Kolibri84
2016-01-23 21:39:59
Sziasztok!
En ma igy allok. Nagyon ugy fest, hogy ebben a honapban nem fog osszejonni :(
SzMZs
2016-01-23 19:24:33
Igen, a TSH picit magas, azt 2 alá léne vinni, hogy tuti elég legyen a babának is, a T4 9-23-ig jó, az rendben van. A többit is jónak látom, ne izgulj, de konzultálj egy endokrinológussal ;)
Viktória4
2016-01-23 18:16:29
Sziasztok!
Csöpszi,Ági!
Gratulálok,szépek a tesztek! :-)
Többieknek megy a drukk!
Van köztetek aki ért a véreredményekhez?
Nekem nagyon furának tűnnek az eredményeim,de az orvosomat nem izgatta.
Szerintetek kéne egy endokrinológus?Aggódom! :-(
5 hetes terhesen volt a vérvétel.
TSH: 2,59 mlU/L
T4: 13,150 pmol/L
T3: 4,510 pmol/L
FSH: 0,7 IU/L
LH: 0,07 IU/L
Prolaktin: 583 mlU/L
Ösztradiol: 590 pmol/L
Progeszteron: 18,80 nmol/L
Tesztoszteron: 2,61 nmol/L
Kaptam Utrogestant 3x2 -t,mást nem.
Csilla84
2016-01-23 17:12:06
Sziasztok!Arivett koszonom a valaszod.Sajnos az ovu teszt negativat mutatott. :( Sajnis hobol nem tudtam kovetkeztetni a laz miatt. Csak mar ugy szeretnenk babat.Es nem tudom hogy laztol maradhat-e ki pe.
Arivett07
2016-01-23 14:08:27
Sziasztok!
Most lehet furának fogjátok gondolni, dehát a remény hal meg utoljára. Visszaraktam a magas hőmet, és nekiálltam a neten keresgetni hasonló görbéket. Szerencsére találtam ehhez hasonlót, amiből baba lett. Tudom, szánalmas....
Dorka76
2016-01-23 12:34:12
Én biztos vagyok benne Csöpszi,hogy most sikerülni fog :-)
csöpszi
2016-01-23 11:12:43
Dorka fel a fejjel! decemberben én is letörtem mint a bili füle, reménykedtem a karácsonyi pozitív tesztben erre megjött december 23-án, pedig annyira szép görbém volt... most pedig SzMZs-hez hasonlóan mégis jó emlékként maradt meg ez a dátum mint az utolsó mensi első napja. reméljük Veled is így lesz! :)))
persze teszek ki képet, bár nézegettem a 6 hetes uh-n készült képeket olyan sok még nem fog látszódni... :(