Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem volt még teljes mért hónapod, igaz? Ha mindig 28 napra jön meg, akkor lehet, hogy a luteálisod rövidebb picit 14 napnál :) Nekem legalább is 10-11 napos és 26 naposak voltak a ciklusaim.
SzMZs
2016-01-24 22:10:14
Ááá, hogy babás legyél ennyire alacsony hővel, főleg hogy a terhességi teszt is már kimutassa lehetetlenség lenne :) Én azt mondom, hogy a mai lamúr még belefér, a program jóslatára szerintem ne alapozz ;) Mennyire egy csíkos az az ovu teszt? Totál fehér a teszt csík?
Heny90
2016-01-24 22:07:37
Szmzs nem neztek de igy konkrétan szerintem sosem... :(
SzMZs
2016-01-24 22:05:46
Heni a felkelés inkább felfelé viszi el a hőt. Az alacsony alaphő mögött általában a pajzsmirigy zavara szokott állni. Néztek nálad tsh-t mostanában?
SzMZs
2016-01-24 22:03:57
Erika, összeadod az összes ovu előtti hődet és osztod annyival, ahány értéket összeadtál :) Én most összeadtam a tiédet, 36,41 jött ki, ami tökéletes. Egy luteális fázisban a hőnek átlagosan 4-5 tizeddel kell magasabban lennie, hogy az ovulációt megtörténtnek lehessen tekinteni :) Nálad ez szuperül megvan :)
Heny90
2016-01-24 21:19:33
Igen ennyi szokott lenni, teszem hozzá éjjel a kisebbik gyerköcöm még felkel, lehet befolyásolja.amugy lazas sem szoktam lenni, ha mégis akkor ugyeleten szoktam végezni.
Arivett07
2016-01-24 21:03:01
Heny neked mindig ilyen alacsony volt az alaphőd?
Heny90
2016-01-24 20:10:56
Nagyon szeretnek egy "kislany" babyt es mindent megszeretnek tenni erte h az is legyen, de igy nem merem apat "kozelengedni" mar magamhoz nehogy megint fiucska legyen...persze imadnam a 3. Fiamat is de ha lenne ez a lehetoseg szeretnek megprobalkozni vele... Mar arra is gondoltam h babas lettem de a terhessegi tesztem is negativ lett igy kizart, vagy nincs peteérésem... Nem tudom teljesen tanacstalan vagyok es elvagyok kenodve...persze tegnapra idozitettem egy romantikus estes apaval mert a nagy gyerkoc mamanal a kicsi majd alszik...hat persze h hulla voltam a kicsi sem aludt idoben...elmaradt :( ma meg nem merek romantikazni a gorbem szerint is holnap van a nagy napom...:( a babásoknak gratulalok a tobbieknek szurkolok!
Heny90
2016-01-24 19:58:46
Délelott szoktam csinalni meg fu.6-7 orakkor de semmi....itt a hom is...