Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szeretnek egy kis segitseget kerni.
Megjott a hormonsor eredmeny:
TSH 1,86 mU/L
T4L 1,11 ng/L
TPO 124 Ul/mL - ez utobbi hatarertek felett. Doki szerint nem kell kezelni, de ha teherbeesek akkor szeretne nyomonkovetni.
Valaki megszakertene?
Elore is nagyon nagyon koszonom!
Tsibe
2016-02-18 09:48:49
Ja, és az alacsony érték sem katasztrófa. Úgy tudom, hogy menopauza előtt 5 évvel teljesen eltűnik az AMH a szervezetből, szóval csak előrejelez.
Tsibe
2016-02-18 09:44:47
Sziasztok!
DÁgi79, nekem is néztek AMH-t (persze, én lombikra készülök), és én is paráztam tőle. Aztán utána olvastam picit. Ha az FSH-d rendben van, akkor nagy valószínűséggel az AMH-val sem lesz gond. Nekem szép 6-os FSH mellett 4,6 az AMH. Ez mondjuk emelkedett szint, és hiperstimulációra hajlamosít, de legalább nem alacsony :) Egyébként elvileg 1 és 3,5 között jó az érték.
DÁgi79
2016-02-18 09:23:28
Sziasztok lányok!
Elsőnek is: Nevergiveup, milyen volt az átjárhatósági vizsgálat? Ultrahangoson voltál? Nekem is kell mennem következő ciklus kezdetekor, amikor elmúlik a menszesz. Nagyon parázok :(
Hétfőn voltam nőgyógyásznál, mondta, hogy a hormonsorom jó, viszont meg kellene nézni az Anti-müllerian hormont, na ez után olyan rossz érzés fogott el, volt akinek nézték? A lényeg, hogy mennyi tartaléka van a petefészeknek.
Teljesen beforgattam magamat, hogy biztosan nem sok van már hátra és következik a menopauza. Egy kicsit megnyugtattak a vérvételen, hogy a kaálisokat is ezzel küldik hozzájuk.
Mindenkinek sok sikert a babásodáshoz!!!!!
Renata1989
2016-02-18 09:19:37
BKATA77 Köszönöm szépen a felvilágosítást,nagyon kedves vagy.. Ez megnyugtató ha csak ennyi lehet a háttér mögött.. :) Jövőhéten megyek a dokihoz majd meg említem azért neki a dolgot..
BKATA77
2016-02-18 08:39:31
Sziasztok
Renáta szerintem az lehet,hogy elmult a menszeszed és másnap már nem volt,de viszont az együttlét során még kicsit volt.
Nekem is volt már ilyen,hogy azt hittem elmult és másnapi együttlét után volt barnázás a bugyimba.Mivel én menszesz után barnázok van,hogy 1,2 nap.
Mészályseb akkor valószínű ha mondjuk amikor nincs menszesz időszak és ugy van vérzés szex után.
De azért ha az megnyugtat mond az orvosnak:)
Arivett07
2016-02-18 07:09:19
Hugery szurkolok!!!!
Nekem ez a mai, nem fűzök nagy reményt ehhez a hónaphoz...
Kolibri84
2016-02-18 06:29:50
Itt a mai :)
Kolibri84
2016-02-18 06:28:27
Hugery sok sikert!
Ma megyek vissza dokihoz hormonsor eredemenyert, remelem minden rendben lesz...
Mai gorbem:
Megjott a hormonsor eredmeny:
TSH 1,86 mU/L
T4L 1,11 ng/L
TPO 124 Ul/mL - ez utobbi hatarertek felett. Doki szerint nem kell kezelni, de ha teherbeesek akkor szeretne nyomonkovetni.
Valaki megszakertene?
Elore is nagyon nagyon koszonom!