Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Zajlus
2016-02-17 11:07:34

Sziasztok.
Csöpszi gyors felépülést kivánok mint testileg ,ugy lelkileg is,mi nök erösek vagyunk.
Kolibri84 én szedek folsavat+b komplex,cink,szelén(az egybe van)
Encsiga nagyon szép a görbéd csak szépen maradjon fent a höd :)
A többieknek meg megy a drukk h sikerüljön,én is új cikluson vagyok most várom h mikor lesz ovu.Pénteken megyek folikula mérésre épp érdekel h mi lesz a helyzet.

Renata1989
2016-02-17 10:36:05

Jó reggelt lányok! Aggódom.. Jövőhéten megyek dokihoz..
Nem ide tartozó téma,de érdekelne hogy valakivel elő fordult e mar hogy, szexnél feszult a hasa,és utana pecsételő vérzése volt? De csak egy két percig.. utana meg barnázás,minimális.. ilyen meg nem fordult elő velem .. Hogy ez mitől van? Vasarnap mult el a menses,és hétfőn voltunk egyutt.. Köszi ha valaki válaszol rá..
Dorka76
2016-02-17 09:11:43

Jó reggelt lányok. Encsiga szépen alakulsz :)
Na nekem bejött az örök mondás...innen szép zuhanni :( Gondolom pár nap és megjön. Erről ennyit... Remélem többiek jobban haladnak, szurkolok :)
Encsiga
2016-02-17 08:18:04

Jóreggelt! Csak emlegetni kellett az emelkedést. Úgy meglepődtem reggel hogy 2x is megmértem. Nem akarok lezuhanni :( :D
BKATA77
2016-02-17 08:11:01

Edina 5 napja van felmenni a hőnek ovu után ha lassú folyamatos az emelkedés.

Mariann minden rendben lesz:)
BKATA77
2016-02-17 08:09:22

Sziasztok

Arivett jól felszöktél:)
Kolibri84
2016-02-17 07:00:16

Csopszi gyors felepulest kivanok!!!

Szed valaki folsavat?
Nevergiveup
2016-02-17 06:27:13

Csöpszi! Örülök, hogy a lehetőségekhez képest a legjobban alakult a dolog! Már csak lelkiekben kell helyrerázódni, és nem lesz akadály a kisbabátok előtt!:)
annácska75
2016-02-17 05:38:53

Sziasztok!Továbbra is olvaslak titeket!Szorítok mindenkinek,hogy végre sikerüljön a baba!☺Csöpszi nem tudom mit is mondhatnék,sajnálom!Én most a womens krémet szereztem be!Újabb praktika!Valakinek valamilyen tapasztalata van a krémről?Ebben a ciklusban az E 400 vitamint már nem szedtem!Nem is volt napokig tartó barnázás a mensi után.Egyenlőre a barátcserjébe sem kezdek bele!Meglátjuk!Diéta és nem görcsölés jelenleg!
Dorka76
2016-02-16 22:55:25

Csöpszi, örülök hogy minden rendben ment. Most már minden rendben lesz. Csatlakozom a többiekhez és persze hozzád, csak előre kell nézni.
Vera köszönöm a Te görbéd is szép :) Bár én az előző hónapok tapasztalatából kiindulva nem fűzök sok reményt ehhez Majd meglátom egy hét múlva, de az is lehet pár napon belül kiderül, hogy beborul e újra vagyy ragyog tovább a nap :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!