Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
DÁgi, szerintem is szépek a hormonjaid. Nekem 6,2 volt az FSH és 5,1 az LH. Az endos dokim teljesen elégedett volt vele. Előző ciklusban pedig tök egyforma volt mindkét érték, szóval ez is állandóan változik. A Kaáliban is azt mondták, hogy teljesen jók ezek az értékek. Ne stresszelj :)
Az AMH-hoz kapcsolódóan jutott még eszembe, hogy nekem azt mondta az endokrinológus, hogy azoknál fordulhat nagyobb eséllyel korai petefészek kimerülés akiknek Hashimotojuk van. Na nekem van, még sincs ilyen gond, szerencsére :)
Kira, a 2,17 TSH nem olyan rossz. Általában azt mondják a dokik, hogy 2 alatt kell lennie. Kaáliban kicsit drasztikusabbak, és inkább 1 körüli értéket várnak el.
Vera7
2016-02-19 09:51:20
Edina, ha 7-én volt ovud, akkor a 15-e körüli mélypont amiatt van, amit idéztél, tehát az ösztrogéncsúcs miatt. :) Már többünknek volt itt ilyen a görbéjén. Azt mutatja, hogy minden rendben működik. :) (Sőt, a FertilityFriend szerint a határozott "implantation dip"-pel rendelkező görbéknél a terhesség valószínűsége 2:1 , tehát még akár jót is jelenthet ;) )
Edina1985
2016-02-19 09:17:53
Ti mit szóltok ehhez?
"Merthogy van olyan, hogy "implantation dip", azaz beágyazódási hőleesés, általában az ovuláció utáni 6-10. nap között. A jelenséget az adja, hogy ilyenkor csökken a sárgatest progeszerontermelése, és a beágyazódás után nő újra tovább. Ilyenkor, erre a kis időre az ösztrogén kerül túlsúlyba, aminek a progeszteronnal ellentétben hőmérséklet csökkentő hatása van. Na azt én is látom, hogy nálam véletlenül sem volt sajnos "implantation dip", viszont a termékeny nyákot szintén az emelkedett ösztrogénszint okozza, így hát gondoltam hátha mégis beágyazódásról van szó..."
Kolibri84
2016-02-19 09:02:39
En ma igy allok.
Sajnos parazok a magas anti TPO miatt (internet veszelyei)
:(((
DÁgi79
2016-02-19 08:57:02
Ez a múlt havi:
DÁgi79
2016-02-19 08:56:27
Sziasztok, újra ... még pár percet ide szánok.
Kira84: állítólag a TSH-nak 2 alatt kellene lennie, de sok embertől hallottam, hogy 2 fölötti TSH-val esett teherbe :) A görbéd tényleg cikk-cakk :) a lényeg, hogy a második felében ne legyen ennyire hullámzó, bár én beszélek :)
Felcsatolom a jelenlegi ciklusos hőmet, utána az előző havit, tény, hogy a két oldali petefészek másképp működik. A múlt ciklusban sokkal jobban néz ki a görbém, attól eltekintve, hogy a végén landolt a hő :(
DÁgi79
2016-02-19 08:47:53
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat :) A hő lehet azért esik vissza, mert nem megfelelő a progeszteron termelődés, na de én laikus vagyok, csak egy gondolat volt. :) Most megyek dolgozni.
Szép napot!!!!!
Kira84
2016-02-19 08:46:50
Sziasztok lányok.
Kedden megvolt a genetikai vizsgálathoz a vérvétel,innentől kezdve még 4-hét mire eredményt kapunk,úgy hogy most várnunk.Azt mondták ha rendben vagyunk de mégsem lesz baba,akkor jön a kaáli intézet,
Én már teljesen belehülyülök ebbe a sok vizsgálatba.
amit már tudunk a cukor terhelés most jó de az inzulin még nem tökéletes,így a Mercformint felemelték 1500 ra.
Lányok a Tsh 2,17 lett ez jónak számít?
És megint furán alakul a görbém...
hugery
2016-02-19 08:22:08
Sziasztok, nagyon csendes a fórum! Nem mértem tegnap és ma a hőt, nem valósat írtam be, holnaptól visszaálok. A barát cserje kapszula hatása lehet, hogy egy hónapi szedés után nem éreztem semmi fájdalmat?
Edina1985
2016-02-19 08:20:42
Sziasztok. Én ma itt tartok. A rendszer nem jól írja be a peteérésem, az ezer százalék, hogy 7.-én volt. A héten voltam a ciklus 21. napi hormonvizsgálaton, tegnap már meg is volt a Béta HCG eredményem. 2 alatti..... akkor gondolom megint nem jött össze a baba?
DÁgi, szerintem is szépek a hormonjaid. Nekem 6,2 volt az FSH és 5,1 az LH. Az endos dokim teljesen elégedett volt vele. Előző ciklusban pedig tök egyforma volt mindkét érték, szóval ez is állandóan változik. A Kaáliban is azt mondták, hogy teljesen jók ezek az értékek. Ne stresszelj :)
Az AMH-hoz kapcsolódóan jutott még eszembe, hogy nekem azt mondta az endokrinológus, hogy azoknál fordulhat nagyobb eséllyel korai petefészek kimerülés akiknek Hashimotojuk van. Na nekem van, még sincs ilyen gond, szerencsére :)
Kira, a 2,17 TSH nem olyan rossz. Általában azt mondják a dokik, hogy 2 alatt kell lennie. Kaáliban kicsit drasztikusabbak, és inkább 1 körüli értéket várnak el.