Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
0 perced inzulin: 6,510 uE/ml
a többit nem kérte a doki, hogy nézzék, pedig szerintem itt is kellett volna 60, 120 perces, nem?
HOMA IR: 1,45
Szerintetek? Mindenesetre bejelentkeztem szerdàra egy màsik endokrinológushoz. Nézze meg a hormonsoromat. Mert a màsik a magas FSH-mra is azt mondta, hogy jó. Pedig 10,1, az LH pedig 3,79. Hàt ezek pedig nem igazàn jó értékek, ahogy a neten néztem.
Vaditimi
2016-02-19 12:49:26
Kolibri, köszönöm! :)
Encsiga, tényleg szép a görbéd, kívánom, hogy fenn is maradjon a hőd :)
Kolibri84
2016-02-19 12:17:57
Vadtimi udv a klubban - mielobbi ketcsikot kivanok :)
Encsiga tenyleg tok szep a gorbed!
Vaditimi
2016-02-19 12:11:17
Sziasztok!
Nagyon régen nem jártam már errefelé, de most szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok :)
Második babát szeretnénk, eddig sajnos egy missed ab-om volt, tavaly tavasszal. Igaz, nem vagyok már fiatal, és az amh értékem is rossz, taláén ezért is nem sikerül a baba nálunk. De azért én mindig reménykedek. Most is :) Jövő hétre nem várom :)
Márciusra van időpontom nődokihoz, aki meddőségi orvos, ha addig nem sikerül, az ő segítségét fogjuk kérni.
Kívánom, hogy mindannyiunkhoz minél előbb köszönjön be a kis csoda :)
Encsiga
2016-02-19 11:43:13
Vera, Annácska köszönöm a választ! Van itt nálunk egy nőgyógyász, akihez szeretnék majd menni (testvérem nála szült) most Vácon szerintem Ő a legjobb. December óta próbálkozunk, nem olyan rég, épp ezért nem is sürgettem annyira a dokit. Háziorvos is azt mondta, hogy igazából 1 év sikertelen próbálkozás után érdemes komolyabban ráfeküdni a témára, de azért remélem nem kell annyit várni, főleg hogy a görbém szerint nálam nem lesz remélhetőleg akadálya. 25 éves vagyok, soha nem volt semmilyen nőgyógyászati problémám. Bízom benne, hogy hamar összejön. Köszönöm a válaszokat. Akkor a femibionnal fogok próbálkozni :)
annácska75
2016-02-19 11:32:02
Encsiga!Én félévig szedtem az Elevitet!A baba még nem sikerült,viszont diétázok keményen mert én is sokat híztam.Az E 400 vitamint szedtem még,a gyakori migrénes fejfájásom lekopogom eltűnt.Most multivitamint kezdtem szedni.És a womens krémben bízok amit peteérés után kell elkezdeni!Valamilyen vitamint valóban jó szedni azt mondják az okosok!Femibionról sok jót olvastam én is.Még nem próbáltam.
Vera7
2016-02-19 11:27:42
Encsiga, igaza van a háziorvosodnak, kell egy jó nődoki, aki komolyan vesz. Mióta próbálkoztok egyébként?
Ez a mostani görbéd gyönyörű! :) Ha babás leszel ebben a hónapban, ha nem, az nagyon jó jel, hogy ilyen szép szabályos! Mutasd majd meg az új dokinak, örülni fog neki. :)
Nekem is Femibion 800-at javasolt a védőnő és a doki is, ez olyan összetételű, amilyen a babatervezéshez (és az első trimeszterben) kell.
Drukkolok Neked nagyon! :)
Encsiga
2016-02-19 10:47:59
Sziasztok Lányok!
Ma volta a házidokinál (ma kellett visszamennem az influenza miatt) Elmondtam neki, hogy tervezzük egy ideje a babát és hogy a nőgyógyász annyit mondott mikor voltam nála, hogy " Ha úgymarad jöjjön vissza". Hát házidokim rendesen kiakadt. Azt javasolta nyugodtan kezdjek el valamilyen terhesvitamint szedni már most mikor még csak tervezzük és váltsak nőgyógyászt :D ( Bár ez nem is volt kérdés, mert ez sztk-s doki volt.) Ti mit javasoltok? Szed valamelyikőtök valamilyen terhesvitamint? Tesóm az elevitet nem javasolja, mert ő nagyon hízott tőle, de neki a Femibion bevált.
A görbém továbbra is tartja magát, bár most már kezdek egy kicsit izgulni hogy közeledik a nem várt mensi időpontja mindig izgulok reggel hogy nem fog e leesni. :(
Vera7
2016-02-19 10:04:25
Főleg, hogy 12. dpo-n 37.1 a hőd, ami az alaphőhöz képest 0.7-tel magasabb. :) Szóval hajrá!
Kissé összeszedetlen vagyok ma, keveset aludtam, elnézést kérek mindenkitől. :)
Vera7
2016-02-19 10:02:20
Edina, viszont a hőesést az ösztrogéncsúcs okozza, nem a beágyazódás, tehát az "impl. dip" elnevezés megtévesztő. A dip nemterhes görbéken megfigyelhető. Szóval az illető picit helytelenül vonta le a következtetést a végén. Ettől függetlenül persze lehet terhesség is a vége. :) Szorítok Neked! :)
Lànyok! Aki volt IR vizsgàlotn, rànézne az eredményemre pliiiiiz!
0 perces vércukor: 5,0 nmol/l
60 perces vércukor: 5,7 nmol/l
120 perces vércukor: 4,3 nmol/l
0 perced inzulin: 6,510 uE/ml
a többit nem kérte a doki, hogy nézzék, pedig szerintem itt is kellett volna 60, 120 perces, nem?
HOMA IR: 1,45
Szerintetek? Mindenesetre bejelentkeztem szerdàra egy màsik endokrinológushoz. Nézze meg a hormonsoromat. Mert a màsik a magas FSH-mra is azt mondta, hogy jó. Pedig 10,1, az LH pedig 3,79. Hàt ezek pedig nem igazàn jó értékek, ahogy a neten néztem.