Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorka76
2016-02-16 22:55:25

Csöpszi, örülök hogy minden rendben ment. Most már minden rendben lesz. Csatlakozom a többiekhez és persze hozzád, csak előre kell nézni.
Vera köszönöm a Te görbéd is szép :) Bár én az előző hónapok tapasztalatából kiindulva nem fűzök sok reményt ehhez Majd meglátom egy hét múlva, de az is lehet pár napon belül kiderül, hogy beborul e újra vagyy ragyog tovább a nap :)
Krisz27
2016-02-16 20:33:01

Eprike: :) Amikor megszültem a kisfiamat emlékszem, két fájás között arra gondoltam, hogy tutira nem normális az a nő aki ezt a szenvedést többször is bevállalja. Állítólag anyósomnak mondtam is, amikor bejöttek a kórházba, hogy tőlem ne számítson több unokára. Az emlékek idővel megszépülnek, és bár nem felejtettem el, hogy mennyire nehéz volt, így már tudom, hogy mire számítsak. Vannak nők akiknek jobban, vannak akiknek kevésbé fáj. A napokban kezdtem el olvasgatni egy könyvet, amit a férjem még az első baba születése előtt vett nekem, az a címe hogy: Útmutató a szüléshez. Abban van egy rész ahol azt írják, hogy bizony vannak olyan nők, akik a szülés valamelyik szakaszában orgazmust élnek át. Érdekes :) Szóval nem szabad, hogy bárki is elbátortalanodjon más nők szülés történetei hallatán :) Az hogy jelen lehettél szerintem szuper dolog, mert ha majd Te leszel ott, akkor nagyjából már lesz valami elképzelésed arról hogy mi is történik a szülőszobán. :) Hajrá!
Encsiga
2016-02-16 18:34:02

Csöpszi örülök hogy rendben túl vagy a műtéten! Remélem lelkileg is viszonylag hamar sikerül regenerálódnod. Sokat gondoltunk rád ma!
Eprike biztos csodálatos élmény is lehet egyben átélni egy ilyet. Nekem mindkét nővérem császárral szült és a sógornőm is azért azt sem irigyeltem tőlük :D 3 éven belül 4 csemete született a családba. Most már remélem mi jövünk :)
hugery
2016-02-16 16:52:37

Eprike sejtem miről írsz, szerintem engem is ez blokkol, :S
Csöpszi kitartás!! Jobbulást!
Eprike
2016-02-16 16:28:24

Sziasztok Lányok.

Csöpszi, ügyes erős vagy és minden jót kívánok, remélem, hamar lesz kis csodátok ismét :)

Viszont egy kisebb jó hírrel érkeztem, Legjobb barátnőm, ma hajnalban világra hozta pindurka Fiát 3610g, 58cm :) 13 óra szenvedés után lettünk túl rajta, kitartóan támogattam fogtam elejétől a végéig a kezét. Nagyon nehéz volt neki is és nekem is.
A NŐK HŐSÖK!

Viszont lehet rosszul hangzik, de most sikerült elengednek a görcsös babavágyat. Bár gondolom az anyukák itt tudják, miért is sikerült ez nekem ;) Persze attól még boldog leszek, ha hamar sikerül :) De azért most úgy érzem, hogy már tudom, mire kell felkészülnöm lelkileg.

Kismamik Sok Erőt és Boldogságot és ne adjátok fel, mert Hős Anyukák lesztek! És bármi történik is, MEGÉRI :)

Szép napot!
Krisz27
2016-02-16 15:44:12

CSöpszi: Akkor túl vagy rajta! Igazad van, most már előre kell nézni! Fel a fejjel. :)
csöpszi
2016-02-16 15:18:52

Sziasztok!
Koszonom hogy gondoltatok ram, tul vagyok rajta.
Sokkal rosszabbra szamitottam de mindenki nagyon kedves es figyelmes volt velem. Nem kaptam laminariat a mutetet pedig vaakummal vegeztek.
Nagyon feltem, sirtam es remegtem a mutoben de az orvosom utolso mondata amire emlekszem, hogy meg lagalabb 5 gyerekem lesz. :) a kovetkezo kep hogy a mutos fiu tol vissza a korterembe... 11kor mutottek most meg infuziot kaptam es varom hogy mehessek haza.
Azt kell hogy mondjam hogy az en esetemben ez lelkileg sokkal jobban megviselt mint testileg.
Most mar elore nezunk es minden jo lesz!
Megegyszer koszonom hogy gondoltatok ram!
hugery
2016-02-16 14:46:05

Kaáliba
hugery
2016-02-16 14:45:17

Sziasztok! Azért ma még megiszom a palástfű adagot! Csak enyhén barnázgatok, holnapra várom ... Ma bevetem apajelöltet :)
( A portfóliómra minden nap mond valami negativat a főnököm, ettől már rosszul vagyok.)
Márc első hetében legalább viszek egy használható hőgörbét a laáliba. Reménykedem most hogy így felturbóztam magam, tudnak petécskét előcsalogatni.
Vera7
2016-02-16 14:25:35

Csöpszi, már biztosan túl vagy a műtéten. Sokszor eszembe jutottál ma délelőtt. Remélem, minden rendben ment, és hamar túl leszel ezen testileg-lelkileg.
Még nem válaszoltam a tegnapi kérdésedre, hogy mikor lehet próbálkozni. A dokim (aki szerintem már nyugdíj-felé jár), 3 hónapot mondott, de a kórterembe többször bejött hozzánk egy fiatalabb (és modernebb szemléletű) doki, aki szerint már az első rendes menzesz után lehet próbálkozni, ha minden rendben van. (a műtét utáni 1-2 hetes vérezgetés még nem számít mensinek). Szokott lenni kontroll (kb. 6 héttel a műtét után), a doki akkor véleményt mond, hogy helyén van e már minden, lehet e kezdeni.
De most még pihenj sokat, aludj nagyokat, és nemsokára minden rendben lesz!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!