Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-03-25 05:34:33

Sziasztok!
Azt hiszem hamarosan nálam is új hónap lesz...
BorESZTIKE
2016-03-24 20:22:07

Nekem nem jött be pontosabban pozitívan nem és közölte a nőgyógyászom ,hogy abba a kisebbségbe tartozom akin nem segít. Szinte sírógörcsöt kaptam azonnal. De nem azt mondom senki ne próbálja ki mert ahány ember annyiféleképpen hatnak a gyógynövényes cuccok meg a gyógyszerek még akkor is ha ugyanaz a baj. Plusz ráadásként döntsem el ,hogy a neurológiai gyógyszeremet szedem és akkor úgy leszek jól vagy fogamzásgátlót (ami csökkentik egymás hatását) és akkor rendbe jönnek a panaszaim. A neruológiai gyóyszereknél maradtam. Szerencsére ahhoz a nőgyógyászhoz többé nem volt szerencsém.
Most a www.babalesz.hu rendeltem
Komplex termékenység támogató csomag nőknek

ProCreation női termékenység támogató kapszula
+ progeszteron krém + D3-vitamin krém + folsav
+ „A női termékenység titka: a hormonegyensúly” c. e-könyv
+ 5 db ovulációs teszt
Holnap jön meg a csomag.Majd beszámolok az eredményről
Chill
2016-03-24 19:37:59

Sziasztok Lányok!

Maya nekem a ciklus rendbetételére nagyon jól bevált a Premens tabletta. Nagyon ajánlom. Leírom a tapasztalataimat hátha valakinek segít, februárban abba hagytam a fogamzásgátlómat és a ciklusaim felborultak, vagyis inkább szinte megszűntek.. :/ volt hogy 72 nap (!!!) telt el mensi nélkül. Hosszú ciklusaim voltak 32-36 nap, nem volt peteérésem egyáltalán.Többször, több nőgyógyásznál is voltam, de mindenki azt állította ez normális, fiatal vagyok (31 éves múltam) majd rendbe jön..hát valahogy nem akart.
Szóval elkezdtem a premens-t szedni, kizártam a parabén tartalmú kozmetikumokat, szója tartalmú ételeket és vitamint (D E folsav) tartalmazó pezsgőtablettát kezdtem inni. Már az első hónapban 30 napos lett a ciklusom, jó lett a hőm, és rá három hónapra már nem jött meg, de végre nem azért mert nem volt peteérésem.
Holnap leszek 20 hetes.
Kitartást mindenkinek. Nagyon szorítok nektek!
BorESZTIKE
2016-03-24 16:58:58

Ez van.
A neurológusom ma azt mondta ha nemcsak sima cisztám van hanem PCO-m akkor szólni kell neki az átállítás miatt.Nőgyógyásznak is meg kell mutatnom.

Mai görbém (kb ,,mint a tegnapi)

Kata anyukád állapotában van változás? Hogy van? Mire lehet számítani?
Milyen betegség okozta a rosszullétét?
Maja08
2016-03-24 15:30:28

Ja egyébként az orvosaimnak már említettem, a menstruációs zavaraimat, de nem foglalkoznak vele, nem értem miért :/
Maja08
2016-03-24 15:29:05

Ebben igazad van, így talán tudatosabban készülünk az egészre, és jobban is fogjuk értékelni, ha végre megkapjuk :)
Ezeken a teákon én is gondolkodtam, de ahogy mondod, ezekkel újra ott lennék :/
Jo lenne valami, ami ovutól független, hogy egy kicsit jobban el tudjam engedni, mert így nem fog menni :)
Krisz27
2016-03-24 15:24:10

Maja és Reni: Megértelek benneteket. Az biztos, hogy mi többet pörgünk a témán, mint azok a párok akiknek egyből összejön. Aminek van jó és rossz oldala is. Szerintem így sokkal tudatosabban állunk a dolgokhoz, jobban odafigyelünk az egészségünkre. Meg nem baj ha ismerjük a saját ciklusunkat, mert ha valami baj lenne, akkor azt is hamarabb észrevennénk. De persze a rágörcsölés nem jó.
Maja: Nekem amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, ugyanúgy mint Neked teljesen kiszámíthatatlan volt a ciklusom. Volt hogy 30 és volt hogy 45 naposak voltak. Nekem akkor a cickafark tea és a palástfű tea segített. Most a második kisfiamat várom, most is bevetettem a cickafarkot, de az nagyon nem jött be (mondjuk szülés után, miután újra megjött teljesen szabályosak voltak a ciklusaim, így a cickafark csak bekavart, de a palástfű most is segített.) Persze nem mondom hogy ez mindenkinek bejön... Viszont ezekhez a teákhoz is tudni kell mikor van ovu, mert a cickafarkot ovuig kell inni a palástfüvet pedig ovutól mensiig. (mondjuk ezt hőmérőzés nélkül is meg lehet határozni, ha figyeled az ovus tüneteket, esetleg tesztelsz, de akkor megint ott vagy hogy foglalkoznod kell a "témával") Olvass utána, ha gondolod.
Maja08
2016-03-24 14:44:55

Igen, így folyton csak ezen jár az eszünk, és minden este azzal alszunk el, hogy jaj le ne essen reggel a hőm :3. minap beszéltük is a párommal, hogy mi már füliről farkáig mindent tudunk, mikor lesz ovu, hogy alakul a hő, számolgatunk, időzíteni próbálunk, milyen pózba is feküdjünk együtt lét után, ne legyünk együtt minden nap mert az nem jó, de ritkán sem mert akkor sem jó, és még sorolhatnám. Mások, akikre tényleg elég csak ránézni, nem is tudják, hogy mikor van peteérésük, sőt, lehet még azt sem tudják mi az :D hogy milyen folyamatokon megyünk keresztül, hogy ovu hány órán belül következik be, meddig él a petesejt és meddig egy kiskatona, és még sorolhatnám :D aztán mégis sikerül nekik, elsőre.

Nálam az a baj, hogy össze vissza vannak a ciklusaim :( ezért sose tudom mikor lenne ovu :( ezért nagyon jó a hőmérőzés, de következő ciklusban nem fogom csinálni, szeretjük majd egymást, aztán lesz ami lesz. adunk még 2hónapot magunknak.

Egyébként, nem tudtok ajánlani valamit a ciklus lerövidítésére???
Renata1989
2016-03-24 13:15:13

Maja08
Ezen mar en is gondolkodtam,hogy nem hőmérőzök,mert igy mindig a baban jar az agyam.. lehet holnaptól nem is fogom mérni,mert meg jobban izgulnék,és csalódnék.. majd jön aminek jönnie kell. most mar tudom mikor van peteérésem..
Maja08
2016-03-24 12:40:18

Hát csajok nekem sincs semmi előjele még a mensinek sem. Nekem is csak a mellem Arivett, semmi derékfájás, vagy barnázás (pedig eddig mindig barnáztam mensi előtt már 3-4nappal. ) vasárnapra várom mostmár. :(

lehet jövő hónapban nem fogok hőmérőzni, elkapom majd minden 2-odik este a párom :D hátha ugy sikerül :D már 6hónapja hőmérőzök. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!