Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsifény sajnálom!
Jó lenne már pozitív irányba fordulni itt a fórumon, nagyon sajnálom, hogy többen pár hetesen elveszitik babájukat.
Arivett07
2016-03-25 19:39:54
Sziasztok! Most olvasgattam picit a neten, olyat talàltam, hogy ha mensi előtt 1 napra leesik a hő, és az a hőmérséklet még az alaphőhöz viszonyítva magasabban van, majd màsnap vissza ugrik, akkor ez lehet beágyazódási hőesés. Most nem érzek semmi mensi jelet tegnap óta, kivéve a cici fàjàst. Majd kiderül. Kolibri neked is visszament!
Erika16
2016-03-25 17:51:22
Sziasztok Lányok !
Arivett07
2016-03-25 17:09:34
Kicsifény nagyon sajnálom!!! Tiszta szívből. Remèlem minnél előbb sikerül lelkileg helyre jönnöd, és bízom benne, hogy még olvasni fogok itt öröm hírt tőled :-))!!!!
Kicsifény
2016-03-25 16:56:57
Nevergieup tiszta szívemből drukkolom neked! Szedd csak a clostit!
Sajnos annyi mindennek klappolia kell, hogy a végén egy egészséges kisbaba szülessen, hogy az ember képtelen felkészülni a sok rosszra, ami történhet.
De én valahol éreztem, hogy ez lesz. 3 hete borzalmasan mély ponton voltam lelkileg és ma kiderült, hogy 3 hete nem fejlődik a bébi...
De legalább vigasz, hogy már van egy egészséges kislányom...ő ad erőt és a Párom,aki úgy zokogott mellettem, hogy majd megszakadt a szivem.
Együtt megyünk előre tovább, nem mondom, hogy próbálkozok még gyerekkel..de majd az élet eldönti.
Tényleg nagyon sok negativ történt itt a fórumon, dí egy másik fórumon is vagyok és ott is ez a helyzet. Két lány is úgy járt mint én, hogy semmi tünet nélkül a 12.héten derült ki a rossz dolog...
Remélem a tavqsz meghozza nektek a bébiboomot! Ölelés nektek!
Nevergiveup
2016-03-25 16:31:04
Kicsifény!:( Őszintén sajnálom...:( Nem is tudok mit írni! Pont ma említettelek reggel, hogy nekem Te vagy a jó példa arra, hogy bogyóval (Closty) is lehet babásodni! El sem tudom képzelni mit érzel.....
Én nem értem Csajok, miért ilyen nehéz ez nekünk????:( Mióta ide írok, már megannyi vetélés és szerencsétlen kimenetelű dolog lett, pozitív alig.:(
Remélem ennyi rossz után már csak a jó jön, ezt kívánom tiszta szívemből mindannyiunknak!!!!!!!!!
Maja08
2016-03-25 15:44:49
Tsibe, hormonsoron derült ki vagy terheléses cukor vizsgálaton, (hogy hívják ezt nem tudom.)
Tsibe
2016-03-25 15:42:27
Maja, nekem sem volt semmilyen IR tünetem... sőt még a hashimotom sem produkált semmiféle tünetet, mégis megnyertem mindkettőt :(
Krisz27
2016-03-25 15:42:14
Kicsifény: Ez borzasztó... nagyon sajnálom, nem is lehet mit mondani. Mielőbbi testi és lelki felépülést kívánok...
Maja08
2016-03-25 15:39:44
Őszintén sajnálom Kicsifény :( Tudom min mész keresztül, én is mielőbbi testi-lelki jobbulást kívánok neked! Én 1éve vetéltem el, de úgy érzem még mindig nem tudtam teljesen túl tenni magam rajta :( Fel a fejjel!
Lányok, én is olvastam már, hogy alacsony progi szint miatt lehet, már mondtam ezt is az orvosoknak, de nem foglalkoztak vele eddig, gondoltam azért, mert egyszer az volt a fontos, hogy a cisztát eltávolítsák, mert lehet az is bekavarhatott a hormonokba. Most nagyon kiváncsi voltam, lesz e így is, és hát van, így nem tudom mitől lehet. Már olvastam az IR után is, de nem fedeztem fel magamon semmilyen tünetét :/ a barnázáson kívül :/
Jó lenne már pozitív irányba fordulni itt a fórumon, nagyon sajnálom, hogy többen pár hetesen elveszitik babájukat.