Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2016-03-24 09:26:14

Igen Maja, emlékszem. Ezt még én mondtam Neked. :) Ha jól emlékszem 2 napig volt pozi a teszt... ugye? azt tudod hogy az utolsó pozitív teszt után 24-36 órán belül van a tüszőrepedés. Akkor "az első" ovu lehetett 13-án vagy 14-én. Amennyiben két ovu is volt az elsőtől kell számolni a dpo-kat. Azért ez nagy mázli ám, így dupla az esély.
Maja08
2016-03-24 09:20:22

Krisz! igen jól látod, ma van a 38adik ciklus napom.

Amugy jól húzta be, mert 11edikén volt először pozitív az ovu tesztem! DE lehet 2 ovum volt, mert a doki 17edikén látott egy frissen repedt tüszőt. 15ödikén iszonyatosan görcsöltem ezért 17edikén voltam dokinál mert nagyon meg voltam ijedve. És a jobb oldali petefészkemben látta a frissen repedt tüszőt. A jobb petefészkem eddig nem dolgozott, lehet most a műtét és az átjárhatóságinak köszönhetően beindult. ezért is lehetett 15ödikén este a görcsöm.

Szóval ez kicsit bonyolult, nem tudom tudjátok e követni :D
Maja08
2016-03-24 09:20:21

Krisz! igen jól látod, ma van a 38adik ciklus napom.

Amugy jól húzta be, mert 11edikén volt először pozitív az ovu tesztem! DE lehet 2 ovum volt, mert a doki 17edikén látott egy frissen repedt tüszőt. 15ödikén iszonyatosan görcsöltem ezért 17edikén voltam dokinál mert nagyon meg voltam ijedve. És a jobb oldali petefészkemben látta a frissen repedt tüszőt. A jobb petefészkem eddig nem dolgozott, lehet most a műtét és az átjárhatóságinak köszönhetően beindult. ezért is lehetett 15ödikén este a görcsöm.

Szóval ez kicsit bonyolult, nem tudom tudjátok e követni :D
Krisz27
2016-03-24 09:16:24

Renáta: visszakerestem a görbéd, és egyáltalán nem mindegy hogy a kettő közül melyik az igaz. Ovu-hoz közeledsz. Vannak ovus tüneteid esetleg? Alapból azt mondanám hogy az első értéket írd be. Hány fokkal volt hidegebb a megszokottnál?

Szabi: az első terhességem előtt nekem is elég össze-vissza ciklusaim voltak. Amikor teherbe estem akkor a 30. napon volt az ovum. Nekem akkor a cickafark palástfű kombináció bevált. A mostani terhesség előtt szépen beálltak a ciklusaim, és a cickafarknak nem volt erre jó hatással, de ovutól a palástfű segített. Drukkolok hogy ne jöjjön meg!!! :)
Maja08
2016-03-24 09:14:37

No csajok, én is pont így vagyok mint Reni!!! Én is fél 6kor megmértem a hőmet, amugy 7kor szoktam de felkeltem magamtól, akkor volt 36,6. Aztán vissza aludtam, nem keltem ki az ágyból, 9előtt felkeltem, újra megmértem, és most 37 volt. :/ De ugy tudom, hogy mindig az elsőt kell beirni :(
Szaby86
2016-03-24 09:08:02

Krisz a legrövidebb ciklusom az 27 napos a leghosszabb 31 napos volt, az elmúlt hónapokban.
A luteális szakasz az volt már 11 vagy 16 napos is, azért gondoltam így, hogy még sajnos megjöhet a következő 1-2 napban.
De majd kiderül reméljük nem. :)
Renata1989
2016-03-24 08:59:08

Az első mérés fél 6kor történt. Meg volt a 6 óra alvás.. és itt fel keltem ki kellett mennem.. itt mértem 36,4-et.. (Más szobahőmérséklet alatt) Utana vissza alaudtam.. Fel keltem 8 utan,nem keltem ki az ágyból,ekkor mertem 36,8 at..
Krisz27
2016-03-24 08:46:41

Renáta: az első mérés hány óra alvás után volt? utána felkeltél az ágyból?
Renata1989
2016-03-24 08:38:51

Jó reggelt csajok.. Gondolkodóba estem, Hajnalban meg mértem a hőm,koran keltem de ejjel le vettuk a füttést mert meleg volt, igy a hőm 36,4 volt.. ekkor amikor mertem,be kapcsoltam a füttést.. Most hogy fel ébredtem megint meg mértem és most 36,8 .. Kérdem en most akkor melyiket írjam be? :D
Krisz27
2016-03-24 08:29:14

Szaby: a mérést nagyon jól csinálod! :) Nem csipogásig kell mérni hanem 5 percig

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!