Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Kicsifény, ez borzasztó :( Kitartást és mielőbbi testi - lelki felépülést kívánok!
Barnázást nem csak alacsony progi szint okozhat. Simán utalhat IR-re is. Bár azt szokták mondani, hogy az IR alacsony progi szintet okoz és ezért a barnázás, de ez így nem feltétlen igaz. Nekem minden ciklusban 50 körüli a progi szintem, mégis barnáztam akár 4 napig is az IR diéta előtt. Ahogy elkezdtem a diétát és javultak az értékek, már az 1.-2. hónapban 2 napra csökkent.
Mindenképp érdemes utána járni mi okozza, mert egyik sem tesz jót a babásodásnak.
Kicsifény
2016-03-25 15:17:51
Sziasztok!
Gondoltam hozok nektek egy jó hírt ma, de sajnos a legrosszabb lett belőle...12.heti uh kiderült, hogy nem él a babánk. :-( :-(
Úgyhogy sajnos nincs jó hírem és Egy időre elhagyom a fórumot is, lelkileg töltődnöm kell és kikapcsolnom.
Nektek mielőbbi egészséges babásodást kívánok!
Krisz27
2016-03-25 13:45:41
Kata: Én is jobbulást kívánok anyukádnak, Nektek meg erőt és kitartást!
Maja: írtad hogy mensi előtt mindig szoktál barnázni. Ez nem túl jó. Úgy tudom alacsony progeszteron szint állhat a hátterében ami nem kedvez a beágyazódásnak...
Encsiga
2016-03-25 12:51:10
BKata mielőbbi javulást kívánok édesanyádnak! Az én nagypapámnak is volt 2 agyvérzése, hosszú évtizedekig volt még velünk utána :) Nektek is ezt kívánom :)
Ebben a hónapban bal oldalon éreztem a hasszurkálást az ovu idején, aztán most tegnap és ma szintén. Eddig kb minden hónapban éreztem ezt mióta próbálkozunk úgyhogy nem képzelek bele semmit.
Ma így állok:
Arivett07
2016-03-25 11:50:45
Kata jobbulást kívánok anyukádnak! Szerintem itt mindenki :-)
Kolibri visszakúszol :-))), talán még van remèny nálad!
Maja08
2016-03-25 11:47:52
En is jobbulast kivanok anyukadnak Kata.
Lanyok, elkezdtem barnazni, ugyhogy igy mar tuti h vasarnap bekoszont a nem vart vendegem :(
BorESZTIKE
2016-03-25 11:15:58
Igen,tuti
Arivett07
2016-03-25 11:09:19
Esztike biztos, hogy 38,7???? Tutiii??? Mert olyan görbèd, mintha folyton lázas lennèl.
BorESZTIKE
2016-03-25 09:34:00
Szia!
Kata nagyon sajnálom anyukádat és Téged is,hogy így alakul a helyzete meg az unokája nem akar összejönni.
Epilepsziára szedek gyógyszert (júniusban lesz 30 éve).
A mai görbém (eléggé stresszes voltak a heteim meg alapból ideges meg fázós vagyok 2 takaró évszaktól függetlenül)
Nevergiveup
2016-03-25 09:33:52
Jajj, Lányok! Annyira azt hittem lesz minimum két pozi tesztünk..:( De igaza van Katának, amíg nincs vér, van remény, lehet holnapra visszaugrik!!!!! Én szurkolok nagyon!
Nekem 4. nap (vagy 3 attól függ honnan veszem :D), holnaptól 2X1 Clostylbegit. Hátha majd ez segít. Amúgy 2. naptól kellene kezdenem, de Kicsifénynek is az 5. nap jött be, szóval hátha.:D
Amióta elhagytam a barátcserjét nem ingadozom annyira.
Kicsifény, ez borzasztó :( Kitartást és mielőbbi testi - lelki felépülést kívánok!
Barnázást nem csak alacsony progi szint okozhat. Simán utalhat IR-re is. Bár azt szokták mondani, hogy az IR alacsony progi szintet okoz és ezért a barnázás, de ez így nem feltétlen igaz. Nekem minden ciklusban 50 körüli a progi szintem, mégis barnáztam akár 4 napig is az IR diéta előtt. Ahogy elkezdtem a diétát és javultak az értékek, már az 1.-2. hónapban 2 napra csökkent.
Mindenképp érdemes utána járni mi okozza, mert egyik sem tesz jót a babásodásnak.