Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tesztelj Arivett! Ha egy csíkos sem jelent semmit, attól még lehet baba!!!! Megtörhetnéd a nega hullámot!;)
Arivett07
2016-03-26 06:11:15
Nézzétek a görbémet. Most már nem értem:-) Kocsit most bizakodok... De nem tudom merjek-e tesztelni, vagy csak hétfőn???? Ilyen nálam ez alatt a 7 hónap alatt nem volt, hogy végig "törtem felfelé", és csak mensi napján esett le, de nem ment vissza. Jaaaaj, de szeretnéééém!!!!! Teszteljek, ne teszteljek??? Korai vagy már kimutatja???? Istenem!!!! Nem akarok csalódni!!! Még nem voltam reggeli pisin. Adjatok vmi tanácsot!!!!!!!!
Arivett07
2016-03-26 06:07:24
a vagy kimaradt
Arivett07
2016-03-26 06:07:05
Csöpszi te hogy, és a párod? Mert gondolom az apajelölteket is ez megviseli. Eredményeid javultak vmit?
csöpszi
2016-03-25 23:17:36
Lanyok ez szornyu... eloszor en aztan Agi, Kriszo es most Kicsifeny is! Ha jol emlekszem mindannyiunknak januari eleji fogantatas volt... valami nagyon nincs itt rendben... en ma lennek 13+2hetes... :(
Kicsifeny! rettenetesen sajnalom... :(
Tsibe
2016-03-25 23:05:18
Bocsi, csak félig válaszoltam. Alap esetben a 3. napon nézik. A 21. napi a progi szintre irányul elsősorban. De a tsh érték és a hozzátartozók (ft3, ft4 stb) sztem nem ciklusfüggők, mert az endos doki soha nem kérdezte, épp hol tartok, csak küldött vérvételre.
Tsibe
2016-03-25 23:02:07
Hashimoto: autoimmun pajzsmirigy gyulladás. Tulajdonképpen alulműködés, amire az emelkedett tsh utalt. 3,67 volt az értékem. Most már 2 alatt van.
Maja08
2016-03-25 22:48:47
mi az a hashimoto? ehez kellett mind a ket hormonsor?
mert en is voltam a 3 napin, azt latta a doki azt mondta minden rendben van vele, akartam menni 21 naposra is de azt mondta most egyszer felesleges. nem ertem en ezeket az orvosokat
Tsibe
2016-03-25 22:21:46
Maja! Én puszta önszorgalomból mentem el a vizsgálatra, mert kiderült, hogy a párom eredményei miatt csak lombik jöhet szóba. Én pedig úgy voltam vele, h csak akkor vágjunk bele, ha ez tuti rendben van nálam. 3 pontos terheléses cukor vizsgálat kell hozzá.
A hashimoto pedig a tsh alapján derült ki, szimpla hormonsorból.
Kolibri84
2016-03-25 21:48:09
Kicsifeny, rettenetesen sajnalom. Remelem mielobb felepulsz testileg-lelkileg, es mihamarabb ott lesz a ketcsik es egy egeszseges baba!
Arivett, boszizz meg minket :) remelem holnapra visszaugrik a hod-tenyleg lehet hogy csak beagyazodas miatt esett. Mert amugy meg szep trifazisos a gorbed!