Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Szaby86
2016-03-26 07:44:06

Arivett köszönöm szépen az infókat, sokat segítettél!! :)
Arivett07
2016-03-26 07:24:45

Kolibri amúgy este a te görbédet is próbáltam boszizni a sajátom mellett :-)) Kíváncsi vagyok nálad hatott-e? :-))))) Jaaj, annyit röhögök magamon, hogy az ember miben nem bír már kapaszkodni!
Arivett07
2016-03-26 07:22:05

Szaby sajnálom :-(
Nekem ovulációs tesztek közül a DM-ben kapható BeSure nevű ovu teszt vált CSAK be! A vaterán is lehet rendelni ilyen 60 Ft/db osat, de az nekem soha nem mutatott semmit. Ez a DM-es viszont igen, 5 db van egy dobozban, és marha drága szerintem, kb 3 ezer körül van. Egy pici alvó baba van rajt, és barackos-rózsaszínes doboz. Hányadik napon van az ovud? mert pl nekem a 16. napon, így előtte már 2-3 nappal tesztelni szoktam. Volt amikor 2 napig is pozi lett. És amikor az elsô negatív lesz a pozik után, akkor lesz ovud. Szóval a pozitív napokon kell akciózni, és persze az utána lévő megatívon sem árt. Arra figyelj, hogy az lh teszteknél az számít pozitívnak, ha egyforma a kéz csík, vagy a teszt csík erősebb. Itt nem örülünk a halvány csíkocskának!!!! Mert az már negatívot jelent. Remélem tudtam segíteni!
Szaby86
2016-03-26 06:59:04

Arivett ne szomorkodj, mert még simán lehet baba!!! :)
Nekem több ismerősömnek később mutatta ki a teszt, mikor már pl.5-6 napja késett nekik.
Szurkolok!!!
És persze a többieknek is!!
Szaby86
2016-03-26 06:53:57

Sziasztok lányok!
Sajnos új ciklus kezdődik, mert megjött. :(
Már este 9 felé éreztem hogy fáj megint a hasam, és reggel láttam is az eredményét.
Még nem használtam ovulációs tesztet, de úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban kipróbálom.
Tudnátok ebben segíteni nekem? Hogy normál vagy magas érzékenységűt érdemes venni?
És mikor használom, akkor csak a pozitív napokon érdemes együtt lenni a párommal vagy az első negatív napon is?
Arivett07
2016-03-26 06:46:05

Nevergiveup aranyos vagy! :-)) Köszönöm! Majd kiderül. Ha továbbra is maradok itt fent, és nem jön meg hétfőn, akkor kedden újra próbálom. Még 2 nap, és kiderül!
Nevergiveup
2016-03-26 06:43:27

A hődre is lehetett volna azt hini tegnap h veszet fejsze nyele, erre visszajött.....van akinek nem mutatja nemvárt előtt! Ha nem jön meg újra kell tesztelni!

Ne csüggedj, ez még nem jelent biztosat!!!;)

Hónapok óta a Tied a legszebb görbe szerintem ez arra utal jól működsz, most tuti hamar jön már a baba!!!
Arivett07
2016-03-26 06:27:49

Nevergiveup, olyan negatív lett, hogy csak na!!!! Ez van. Majd köv. hónapban talán a Closti segít.
Nevergiveup
2016-03-26 06:18:00

Jajj, tényleg tökéletes időzítés lenne!!!!
Arivett07
2016-03-26 06:15:14

Hozzá teszem, elmúltak a mensis tünetek, semmi hasszúrka, semmi görcs, csak a cicim telt föl felül, olyan lett mint egy kis labda:-)) Na, ezt jól leírtam :-))) Apajelölt ma jön haza végre külföldről VÉGLEG!!!!, most volt névnapja is csütörtökön, húsvét!! Na jó, próbálom nem bele élni magam, mert nagy lesz a csalódás, ha mégsincs bent senki.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!