Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kolibri84
2016-03-31 23:50:48

Kicsifeny mielobbi lelki-testi felepulest kivanok!!!

Encsiga, Edit hajra!!!

Ma meglett a 3. napi hormonsor eredmeny.
Ha idemasolom valaki megszakertene? 13-an megyek csak nodokihoz.
Kitartas mindenkinek!!
Anitacool
2016-03-31 22:54:13

Sziasztok!
Régen jártam erre, szomorúan látom, hogy vannak még mindig ismerős nevek a fórumon, de ne adjátok fel semmiképp! Mindenkinek gyors babásodást kívánok újaknak-régieknek egyaránt!

Kicsifény szomorúan olvasom a történteket. Nekem 2014 karácsonya előtt kellett átélnem ezt, annak is küret lett a vége, nagyon átérzem a helyzetet! Akkor én is azt éreztem pár napig, hogy hülye az, aki próbálkozik, soha soha ezt a traumát nem akarom átélni, ráadásul karácsony szent napján a bátyámék bejelentették, hogy babát várnak. Az unokaöcsém azóta fél éves is elmúlt, nem múlik el nap, hogy ne gondolnék a babáimra, akiket elvesztettem idejekorán, és épp egy idősek lennének. Majdnem egy évet kellett várnom a csodára, ugyanis az addig 35 napos ciklusom 55 napossá vált, ami azt jelentette, hogy 55 (!) naponként az a bizonyos 3 napom volt termékeny, ami nagyon megviselt. Többször voltam mély ponton, mint jól, és addig amíg meg nem gyászoltam, tovább nem léptem nem is sikerült újra két csíkosat pisilni. Ez szeptemberre viszont megtörtént, meg is fogant a csodálatos kisfiunk, aki júniusban érkezik a családba! Bocsánat, ha hosszú lett, de mindenképp meg akartam osztani veled, hogy erőt meríthess a folytatáshoz! Ha szeretnél beszélni a dologról csak szólj! De ne tartsd vissza az érzelmeidet, beszéld ki magadból és dolgozd fel gyorsan, hogy újra nyitott légy egy új kis lélek befogadására. Szívből kívánok minden jót!
Encsiga
2016-03-31 22:43:18

Mi is nagyon izgulunk! Semmi jele a mensinek egyelőre. Én majdnem minden nap máskor mértem, mégis minden nap ugyan annyi volt a hőm. Remélem mert egy jól beprogramozott élő inkubátor vagyok :D
KocsisEdit erősödő csíkot kívánok neked!!! :)
Arivett07
2016-03-31 20:54:29

Encsiga még 2 nap!!!! De izgi!!!!
Edit, Encsiga nagyon szorítok nektek!!
Arivett07
2016-03-31 20:51:53

Igen, ez egy babásgörbe :-)))
KocsisEdit
2016-03-31 20:35:04

Küldöm a görbét. Kis magyarázat hozzá: Március 27-én óraállítás volt, de én megébredtem új idő szerint 4 órakor, tehát két órával előbb mértem, mint előtte nap. Ugyanez volt a helyzet március 28-29-30-án is. Azt hittem megüt a guta, pont amikor fontos lenne, nem sikerül jókor mérni. Ma reggel tudtam rendes időben mérni, ezért is mertem tesztelni.
Óriási drukk minden babásodni vágyó csajszinak!
BorESZTIKE
2016-03-31 19:48:09

Igen,ennyi volt 9-én és erre mondta,hogy menstruáció után menjek. Tegnap előtt42x28mm-es volt,benne két 11 mm-es tüsző mellett néhány kisebb tüsző is látszik
Arivett07
2016-03-31 19:29:15

BorEsztike 45mm-es bevérzett tüsző??? Hát az hatalmas!!! És azt nem mondta, hogy azzal van e teendő? Nekem 38 mm-es vérrel teli ciszta (csoki ciszta) volt, azt azonnal műtötték. Ugye ez az endometriózis. Ez bizony gàtolja a teherbeesést.
Arivett07
2016-03-31 19:25:01

Kicsifény légy erôs!! Össze fog jönni hamarosan újra, és semmi baja nem lesz, úgy ahogy Csöpszinél, Àginál és Kriszonàl is!! Csajok, nálatok már sikerült!!! Nem feladni!!!!

Hugery, nem fáztál fel?

Nevergiveup te hogy állsz? Mikor mész uh-ra?

Nekem holnap kell Clostit elkezdeni szedni, de nem tudom, hogy reggel vagy este azt az 1 szemet????
Arivett07
2016-03-31 19:22:13

Edit neked egy halk gratula!!:-)) Feltennéd a mostani görbéd?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!