Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-04-02 08:03:08

Hajrá Encsiga!!! Remélem pár nap, és ott lesz neked is a 2 csíkocska :-)))
Edit mikor akarod neki elmondani? Tegnapira válaszolva, ez a 8. mérős hónapom, amúgy lassan 2 éve szeretnénk a babát. Minden kivizsgáláson átestünk apajelölttel, egy kis inzulinrezisztencián kívűl semmit nem találtak nálam. És persze volt endometriózisom, amit tavaly műtöttek, eddig még nem jött vissza. Bízom benne, így is marad. Szóval ovutesztelek egy ideje, méhpempőt eszem, teákat iszom, mindenfèle vitamint... Hidd el, próbàltam már mindent :-)))
KocsisEdit
2016-04-02 06:10:46

Jó reggelt lányok!

Encsiga nagyon szorítok neked!
Fontos info a fájdalom csillapítókról és a peteérés összefüggéséről. Olvassátok el feltétlen. http://divany.hu/poronty/2015/07/09/atmeneti_meddoseget_okoznak_a_fajdalomcsillapitok/
Remélem sikerült belinkelnem. Ezek után nem is csodálkozom, hogy nem volt minden ciklusban peteérésem.
Ma visszaesett kicsit a hőm, de a csík erősödni látszik. Nem merek még örülni, a páromnak még nem mondtam semmit, de 3 hónapja először ma reggel megnézte a hőmérőm. Nem mondott semmit, annyira édes.
Zajlus
2016-04-01 23:38:58

Kicsifény kitartást és jobbulást.
Arivett pedig olyan szép volt a görbéd én végig drukkoltam,új hónap,új esély tudom elcsépelt megcsámcsogott mondat,de ezt kell szeretnünk a reményt nem szabad feladni.
Lépcsöfokaim megszüntek,most ismét vonalzozom.Van még 12 nap igy bármi lehet belöle.Habár az óraátálitási nap meg a rákövetkezö nap nem igen egyidöben mértem a höt azért eez a nagy ugrálás ingadozás.
Encsiga
2016-04-01 22:00:16

Nem tudom érdemes e. Van itthon 10-es érzékenységű tesztem, amiből ellőttem egyet előbb de semmit nem mutatott. :(
Arivett07
2016-04-01 21:34:53

Encsiga holnap tesztelsz????
Kolibri84
2016-04-01 19:27:02

Copfos koszonom a linket!

Encsiga szep a 'vonalzo' :)
Encsiga
2016-04-01 18:55:30

Sziasztok! Ma hazajöttünk felvidékről. Kicserélték a szélvédőnket a baleset után és már itthon vagyunk.
KocsisEdit holnapra nem várom :)
A hőm maradt ugyan ott ma is :)
Krisz27
2016-04-01 17:37:29

Esztike: Nagyon magas az alaphőd...
Krisz27
2016-04-01 17:37:01

Sziasztok!

Üdv az újaknak, jó helyen jártok! :)

Esztike: "A tesztelést az ovuláció körülbelül várható ideje előtt 4-5 nappal érdemes megkezdeni. Ennek a kezdő napnak a számítására vonatkozóan valamennyi teszt használati útmutatója tartalmaz táblázatokat. A nőnél jellemző ciklushosszból, annak hosszától (21-31 nap) függően kb. 17-21 napot levonva kapható meg az a szám, ahányadik napon érdemes elkezdeni a tesztelést. Ezt követően naponta 1-1 tesztet célszerű elvégezni, lehetőleg mindig ugyanabban a napszakban. Az ovulációs tesztek csomagolása általában öt vagy hét tesztet tartalmaz, ami egy havi ciklusra elegendő mennyiség, és optimális esetben kimutatja az adott ciklus LH-csúcsát. Ha az ötödik/hetedik napon elhasznált tesztcsík sem jelez közelgő ovulációt, akkor folytatható egy másik csomag teszttel a vizeletvizsgálat,- a következő napokon.

Előfordulhat, hogy az ovuláció késik, vagy ún. anovulációs ciklusról van szó, amikor elmarad. Ha ez a kimaradás többször megismétlődik, nőgyógyász szakorvoshoz kell fordulni."
BorESZTIKE
2016-04-01 17:14:24

Mikor kell ovu tesztet csinálni? Most még érdemes vagy már nem? Sosem csináltam még.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!