Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A nagykönyvek írják ezt a +3 napot, nem én vagyok a szakértő :)
BKATA77
2016-03-29 22:18:22
Ez az copfos én bele esek a + 3 napba sőt még többe is,hogy magasan van a hőm,sőt le sem esett...úgy hogy nem tudom,de majd meg látom várok még pár napot én is.
copfos
2016-03-29 21:43:19
A hőmérőzésben akkor lehet elkezdeni bízni, ha a saját luteális hosszadhoz képest további legalább + 3 nappal még fent marad a hő. Akkor lehet gyanakodni, hogy baba van a dologban.
Arivett07
2016-03-29 15:17:51
Csajok most akkor a hőben sem lehet megbízni? Most csalódtam.... Azon gondolkodtam, hogy befejezm ezt a méregetést.
copfos
2016-03-29 15:14:32
Kedves Anita!
Egy ismerősöm szed metformin tartalmú gyógyszert, IR-re, a súlya egész szépen rendeződött ettől.
Nekem is van IR, de csak 170 CH diétát írtak elő.
hugery
2016-03-29 14:52:36
Nagyon csendes a fórum! Jó lenne jó hírekről olvasni.
Én nagyon az elején tartok, mondanám, hogy : kitartás, nem adom fel- de reggel a megszokás kedvéért hőmérőzök. Szedtem másfél doboz barátcserjét, és az államon újabb szöröcske nőtt :( be kell látnom a testem be van állva egy szintre, hiába tömöm magamba az ilyen-olyan csodaszereket, a testem lázad..........nagyon-nagyon elkeseritő! Hozzám miért nem akar leszületni valaki? Ma vigyáztan tesom gyerekeire...... csak erre lettem kitalálva? :(
mrsVL
2016-03-29 06:28:47
Jo reggelt lanyok! En ma igy allok. Szerintem nyakbol itelve megvolt az ovum. Meg a ho is ezt mutatja, bar lassan emelkedik. Matol ihatok a palastfu teat szerintetek? ( most innam eloszor barnazas miatt) issza valaki kozuletek?
Kata nekem azt mondta a nodokim mikor most a 3 pozi teszt aztan negativ teszt utan mentem, hogy ha masmilyen a mensim akkor is teszteljek. Ha nem esett le a hod nem lehet hogy megis van baba? Hallottam mar ilyet is.
BKATA77
2016-03-28 22:05:08
és 36 napos ciklusom volt,hányingereim vannak minden nap.
Ha nekem ennyire elhúzódott a ciklusom,akkor azt gondoltam sokkal erőteljesebb lesz a vérzésem is,de hát nem igazán sőt...
Nagyon kíváncsi leszek nekem mikor esik már le a hőm...:) Mert azért ez is elég érdekes,ilyen sem volt még.
BKATA77
2016-03-28 22:01:18
Arivett sajnálom nagyon:(
Sajna nekem sem ment le a hőm menszesz idő alatt,sőt még mai napig sem,viszont én semmit nem görcsöltem..már én sem értem magam sokszor.
Ha a hőben sem lehet már bízni,akkor mibe?:(