Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm lányok én is abba reménykedem.
Persze Arivett még kórházban van:( 2, 3 napja már mozgolódik és válaszol a kérdéaemre.Ma talán kicsit erősebb volt.De nagyon gyenge és alszik.
maximail
2016-04-02 16:42:14
Hugery!
Konkrétan miért félsz? Pesti vagy?
BorESZTIKE
2016-04-02 14:26:36
Szia !
Nem 21-e óta nyelv alatt.Nem tudom jó ,hogy így van a görbe vagy nem.
Arivett07
2016-04-02 12:49:08
Esztike végre lejjebb ment a hőd! Te olyan vagy mint egy katlan! Soha nem hűlsz ki :-))) Még mindig hüvelyben méred?
Arivett07
2016-04-02 12:47:00
Encsiga, ez a pici esés még nem ESÉS!!!! Ne törj le, ok??? Mondom én, aki szintén így járt :-))) Na, szóval, amígy nincs mensi, addig még bármi lehet. Nézd Edit görbéjét, nála is van esés, és pozi a tesztetje!!!!
Edit! Mintha az én apajelöltemet írtad volna le!!! :-))) Ő sem merül el a dolgokban, csak néha kíváncsiskodik, akkor prólálom megválaszolni a kérdéseit, és utána egy darabig nyugiban van, aztán megint eszébe jut vmi... Szóval cuki!!!
Kata remèlem anyukád jobban lesz! Még mindig kórházban van?
KocsisEdit
2016-04-02 11:48:34
Hugery ez az emelkedés nagyon markáns. A 36,6 a korábbi görbéidben magasnak számít peteérés utáni időszakban?
KocsisEdit
2016-04-02 11:46:44
Encsiga addig nem várhatok, pedig jó lenne, Tudja, hogy hétfőre nem várom. Sülve-főve együtt vagyunk és nagyon jó a radarja, szerintem sejti.
A részletekbe sosem merült bele (egyáltalán nem bántam), mint pl. hány naposak a ciklusaim, hogyan kell ovu tesztelni, mikor lehet terhestesztet végezni stb. Néha kérdezi hogy ezt vagy azt ehet-ihat-e egy terhes.
Nem tudja, milyen jelentősége van a 6. heti vizsgálatnak, de minden fontosat el fogok neki mondani róla. Szerintem hétfőn jelentem be, a családban senkinek, csak a 13. hét után, talán.
Encsiga
2016-04-02 11:26:06
Sziasztok! Mára lett egy pici visszaesésem. Tegnap este együtt voltunk apajelölttel és utána picit volt színe a papírnak (inkább sárgás mint barna)
Úgyhogy szerintem ez a hónap sem sikerült. Valószínűleg ma vagy holnap megjön. Jele még mindig nincs. Nem fáj a hasam, sem a mellem, ami nagyon meglepett mindkettőnket mert napokkal a mensi előtt nekem már durván fájni szokott.
BKata pici javulás is javulás. Meg fog gyógyulni édesanyád.
Köszönöm csajok a drukkokat, mi már nem sok reményt fűzünk hozzá. Most megint letörtünk mint a bili füle.
KocsisEdit meddig vársz? Csak ultrahang után mondod el?
Így állunk ma. :(
hugery
2016-04-02 10:52:41
Sziasztok! :)
Mai állásom, én teljesen elfelejtettem az ovu tesztet használni :( korábban lett volna ovu??? :)
Jövö héten menni kell a meddőségibe, az este olvasgattam fórumos véleményeket.. újra ( félek elmenni oda, mert emlékszem mik voltak öt éve is :( .
Drukkolok a szép görbékért!! :)
BKATA77
2016-04-02 10:36:04
Köszi a kérdésedet Esztike,változatlan az állapota:( Talán ici-pici javulás észlelhető.Ennek is nagyon örülünk.
Nagyon bizakodom és reménykedem,hogy további javulás lesz.
Persze Arivett még kórházban van:( 2, 3 napja már mozgolódik és válaszol a kérdéaemre.Ma talán kicsit erősebb volt.De nagyon gyenge és alszik.