Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ne keseredjetek Lányok ,nekem 8 hónapja volt egy mióma műtétem has és méh felvágással,még nekem se jön a baba :(.
csöpszi
2016-03-31 14:10:24
Kicsifeny sajnalom!!!
Rendbejossz hamar, most meg rossz lelkileg, tudom de ne add fel!!!
Lanyok nekem meg mindig nem jott meg. Husvet hetfon ereztem "kozepidos" fajdalmat es a nyak is peteeresre utalt... el vagyok picit kenodve 6 het 3 nap telt el a mutet ota es en azt hittem ilyenkorra mar ujra probalkozhatunk...
Olvaslak Titeket minden nap! Mindenkinek kitartas! Drukkolok!!!
pusza
2016-03-31 13:55:22
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,két hónapja méregetem itt a hőmet.
Ha éjszaka felkel az ember és vissza fekszik akkor melyik hő a jó?
éjszkai vagy a reggeli?
Köszi a válaszokat előre is.Szép napot nektek és hajrá itt a tavasz lányok!!!
KocsisEdit
2016-03-31 13:10:46
Kedves Arivett07!
Három hónapja mérem a hőm és azóta olvaslak titeket. Nagyon jó kis csapat ez. Én két hónapig szedtem clostit, 2*1-et, a ciklus 5, napjától öt napig.
A Clostit szedd úgy, ahogy az orvosod ajánlotta, mert ő látja a görbéidet és ez alapján dönt. Több tüsződ fog érni, magasabb lesz a hormonszinted. Ne aggódj, ha a gyógyszeres hónapokban nem leszel babás, a closti hatása utána is érezhető. Remélem segítettem.
BorESZTIKE
2016-03-31 10:59:58
Sziasztok!
Meggyógyultam a betegségemből.Ma már gyógyszert se kellett szednem így újra mértem a hőm,igaz mai lerázással és fél órával a kelés után.
Nőgyógyászi dolgaim közepesen alakulnak. Semmi pontosat nem tudott a doki így elküldött a laborba. Pajzsmirigyre nem mert nem szokott vele problémám lenni mondtam neki.
Encsiga
2016-03-31 10:37:52
Lisie2015 Üdv a fórumon. Az adataim fül alatt van a Naptár. A naptárban rámész arra a napra amikortól te méred a hődet és az adatlapon az ébredési hőmérséklethez beírod. A lap alján mentesz és a mentés után autómatikusan a következő napra ugrik át. Így pikk-pakk végig tudod írni a hődet. Fontos hogy minden egyes nap után ha bevitted az adatokat mentsd el a lap alján az adatok mentése gombbal. Ha kész vagy ugyan ott az adataim alatt van egy olyan, hogy grafikon, ott meg tudod nézni a görbédet. Ezután minden nap mikor belépsz az első dolog amit kiad a rendszer az adatlap lesz. Beírod a hőt és mentesz. Ennyi nagyon egyszerű ha megszokod. Itt pedig majd szurkolunk egymásért, hogy mielőbb babásodjon mindenki :)
Kicsifény
2016-03-31 10:27:35
Tegnap megvolt a műtét, az altatás és a műtét semmiség, csak az előtte történő várakozás és a lelki része nagyon nehéz még mindig.
3 hónap múlva lehet próbálkozni újra, bár én úgy érzem, hogy köszönöm, még egyszer nem vágok bele.
Nektek drukkolok itt kivétel nélkül!!!
Encsiga
2016-03-31 10:12:54
Sziasztok! Tartom az egyenesemet. Digitális hőmérőm van és 24.-ig csak a csipogásig mértem, 24.-től már kivárom vele a 4-5 percet, így mindíg 36,7 a reggeli hőm, de a 36,6-ot írom be, mert eddig csak a csipogásig mértem és nem lenne szerintem pontos a görbe. Úgyhogy eredetileg 0,1-el több a hőm mint a görbén, de inkább most a régi rendszer szerint viszem végig.
Nincs mensis tünetem ( meg szokott duzzadni a mellem és feszül, fáj mensi elött már akár egy héttel is, de most semmi.) hasam szurkál egy picit de azt amióta hőmérőzök és babát tervezünk mindig érzem mensi elött.
Szóval így állunk most. A ciklus 37.napján. 2015 októberében is volt egy 40 napos ciklusom.
Lisie2015
2016-03-31 08:54:41
Sziasztok! Én még új vagyok itt! Meg szeretném mutatni a hőgörbémet, de nem tudom hol tudnám itt az oldalon elkészíteni és feltölteni! Köszi ha segítetek!