Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-04-05 06:32:46

Sziasztok! Így állok ma, egyenlőre semmi extra. Kivéve, hogy most alacsonyabb az alaphőm, mint múlt hónapban, és semmi rendszer nincs bent.
copfos
2016-04-05 06:30:05

Nem tudom,hogy melyikre, de mivel csak 2 összetevője van és folsavat másban is szedek, gondolom a másikra, ami egy ismerősöm szerint alapvetően nem vitamin,hanem egyfajta ingerületátvivő anyag, de az is lehet,hogy az autoimmun csapta ki. Illetve van a b8 b9-en kívül benne egy anyag, maltodextrin található hordozóanyagként, más nem.de arra se tudom konkrétan,hogy allergiás lennék,mert nem figyelgettem, hogy másban hol fordul elő.
https://www.inofem.info.hu/
Olvasd el, hogy melyik vitamin miben fordul elő,az egyiknél írják a mogyorót.
Nekem egyébként a gyártó visszafizette a vételárat miután jeleztem az allergiás tüneteket.
KocsisEdit
2016-04-05 06:20:17

Szerintem az orvos nem is akart több clostit felírni, mert a görbék szépek lettek, látszott, van peteérés, bár ultrahang nem erősítette meg. Azt mondta, ha a hsg eredménye jó, és nem lesz pozi tesztem, akkor a férjemmel folytatjuk, mert még nincs gyereke (vagy nem tud róla:))
KocsisEdit
2016-04-05 05:53:43

Kicsifény Két hónapig, januári, februári ciklusban szedtem a ciklus 5. napjától öt napig 2*1-et, februárban HSG-re küldött az orvos, gondolom azért nem írta fel a clostit. A hsg eredménye jó lett, tehát korábban is átjárható voltam. Ovulációs fájdalmat márciusban is éreztem, de nem volt olyan erősen, mint gyógyszerrel.
Kicsifény
2016-04-04 22:13:09

Kocsisedit ez a hónapod is Clostys volt? Megkérdezhetem, hogy hány hónapban szedted?

Egyébként nekem is erősített az ovus tüneteimen, amíg nem volt ovu, peteérés környékén végig feszült a hasam.
KocsisEdit
2016-04-04 18:57:08

Hugery Nekem a 25-ös sosem volt pozi, erősödött ugyan meg el is halványult, hőmérőzéssel együtt tudtam az ovu idejét. A tizes érzékenyebb, 2 napot is pozitívat jelezhet egymás után, az első negatív napig kell tesztelni és addig is érdemes próbálkozni. Az lh szint ciklusonként változhat, ezért érdemes mindkettőből tartani.
KocsisEdit
2016-04-04 18:50:48

Sziasztok.
Itt a görbém, azt hiszem mérni fogom még néhány hétig, ha esne, az nem jelent jót.
Arivett a closti nálam felerősítette az ovu tüneteket és a pms-t is. Gyógyszeres hónapokban ovu időszakban az együttlétek sem voltak annyira kellemesek, feszült a hasam.
copfos
2016-04-04 18:34:30

Hashimoto-rol magáról sokat nem tudok, csak azt hogy nálam megállapították.
TSH értékem hol normál tartományon belül volt, hol meg kicsivel 5 fölött, ami alulműködésre utalt. Én a saját magam döntése alapján mentem magánlaborba és kértem a komplett pajzsmirigykört, aminek keretében nézték az antiTPO-t is. Nekem 0-9 tartományhoz képest 24 az anti TPO.
A leleteket később elvittem magánrendelőbe, ahol kértek pajzsmirigy ultrahang viszgálatot - szintén magánlaborban intéztem - ami igazolta a Hashimoto-t.
Annyit mondott később a doki, hogy jódot kerülni kell, pajzsmirigyhormont kell pótolni, és szelént kell szedni.
Arivett07
2016-04-04 16:45:31

Encsiga neeeeee!!!!
Arivett07
2016-04-04 16:45:14

Nevergiveup nekem nagyon fáj a cicim a Clostitol.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!