Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csöpszi, nekem is így volt múltkor..késett..aztán 5 napig minimális kis barnázás, meg ilyen kis rózsaszínezés, és utána megjött rendesen.
Voltam dokinál, azt mondta valószínű nem tapadt meg rendesen...
Dorka81
2016-06-30 11:17:29
Arivett, neked ez jött ki most:
Utazás: Kalandot is jelenthet, amikor ismeretlen helyzetbe kerülünk, és új élmények érhetnek. Utazást, helyváltoztatást jelez. Vágyainkra, terveinkre is vonatkozhat, ezek folyamatban vannak, azonban az eredményük még kérdéses
csöpszi
2016-06-30 11:16:48
En teszteltem 13. meg 14.dpon de negativ lett. Meg plusz a rozsaszinezes barnazas is... ezert elkonyveltem hogy sikertelen volt a ciklus. Csak hat nem jon meg rendesen. Ilyen meg soha nem volt velem...
Dorka81
2016-06-30 11:15:59
Hugery, húztam neked lapot:
Vágy: Álmainkat, rejtett kívánságainkat jelzi, amelyeket még nem tudtunk eddig megvalósítani. A belső késztetés már munkál bennünk, hogy megfogalmazzuk őket, de az, hogy teljesüljenek is a vágyaink, még odébb van, ehhez még alapos kidolgozásra van szükség
Renata1989
2016-06-30 10:52:48
Nem tudom mi ez,tegnap megjött volt rendesen ma meg szinte alig. gondolom a ciszta befolyásolja szerintetek?
Nevergiveup
2016-06-30 10:40:43
Hugery, szépen felívelt megint!:) Szerintem is tesztelhetnél!;)
Csöpszi, szerintem 1-2 nap múlva kiderül mi volt ez! Pont most olvastam egy fòrumban, hogy egy lány 8 hetesen elment uh-ra, és kiderült 16 hetes a baba, mert megjött neki, csak kicsit furin, és nem vette észre!:)
Renata1989
2016-06-30 09:59:16
Csöpszi te miert nem csinalsz egy tesztet??? :) nekem ugye tegnap megjott de erdekesen. Ma mar nem olyan sok van ...
csöpszi
2016-06-30 08:18:07
Hugery!!! Tesztelj!!! :))) nagyon drukkolok!!!
Nekem meg mindig nem jott meg ugyan az a jelentektelen rozsaszinezes-barnazas egy tisztasagis tortenet... ez megy 3 napja. viszont lement a hom ma 36.6-ra, ez az alaphom... a mensim 3-4 max 5 napig szokott tartani. Most ezt betudhatom annak?? Vagy hogy jeloljem a gorben?