Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-06-29 19:13:15

Lányok, most kezdem a 11. havi mért ciklust:-( Ezt még így elolvasva is szörnyű! És ez csak a mért!!!!
Arivett07
2016-06-29 19:10:47

Dorka nekem is, légysziii!!!!

Nekem is megjött ma :-(( Hugery te hogy állsz?
hugery
2016-06-29 14:29:24

Dorka81 húzz nekem is kártyát légyszi!
Nevergiveup
2016-06-29 14:05:24

Köszönöm!:) A remény megvan!:)))
Dorka81
2016-06-29 14:03:42

Nevergiveup! Természetes, hogy az ember parázik, de tényleg nem jó a rossz dolgokat olvasni. A félelem az emberben az egyik legnegatívabb érzést váltja ki, az energiaszint csökken és elkezdi a szar dolgokat bevonzani. Az emberi agy hihetetlen dolgokat tud művelni. Képes meggyógyítani és megbetegíteni a testet is. Maradj pozitív és mondogasd, hogy minden rendben van és rendben is lesz! :) Mindannyian nagyon drukkolunk!
Húztam most rád egy kártyát és ez jött ki: Remény: A kártya üzenete, hogy ne adjuk fel, tartsunk ki amellett, amit elterveztünk, még a legnehezebb helyzetben is! Az égiek támogatásukkal segítenek minket, kitartásunk meghozza az eredményt. Ha jól osztjuk be az erőnket, lehet, hogy már nagyon közel a cél!
Nevergiveup
2016-06-29 13:32:41

Igazad van Droka!:) Naponta simizem a pocim, és ha este átfodulok egyik oldalamól a másikra, már akkor is mindig eszembe jut, és elmosolyodom, hogy ott van a pocakban!:)

Csak paragép vagyok!:D
Dorka81
2016-06-29 13:27:55

Nevergiveup! Tudom, nem tőlem kérdezted, de szerintem ne aggódj és ne olvass ilyeneket, mert akkor a negatívat vonzod be. :( Az biztos, hogy ha vérzés és erős görcs jelentkezik az nem jó jel, de még akkor sincs veszve semmi.
Minden nap állj a tükör elé és mondogasd, hogy egészséges a baba, szépen fejlődik és minden rendben van. :) Az élet számos területén használom az ilyen pozitív megerősítést és mindig beválik! SZóval csak pozitívan! :)
Renata1989
2016-06-29 13:00:22

Nevergiveup Remélem nagyon igazad lesz,és el tünik ..
Nevergiveup
2016-06-29 12:52:15

Hugery, Arivett, azért szurkolok!!

Reni, most tuti kitisztulsz, eltűnik a ciszta!!!

Lányok! Akinek sajnos vetéléssel végződött a terhessége vagy műtéttel fejezték be, hanyadik héten történt, és mit éreztetek?? Volt valami jele? Mikor kezdjen az ember aggòdni??

Nagyon félek a holnaptól, borzalmas ez a bizonytalanság.....
Renata1989
2016-06-29 09:30:51

Nekem ma megjött,borzasztó görcsel.. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!