Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát ez akkor mégse annyira biztató :( Fura is lett volna mondjuk, ha az első hőmérős hónapban össze is jön a babuci :( azért még bizakodok, hátha. :) A hasszurka ma is tart...
Januárban volt olyan, hogy megfogant, de az első mensivel sajnos el is ment. Akkor az utolsó hétben rettenetesen fájtak a melleim, hason nem is bírtam aludni. Most semmi ilyet nem érzek, de még 5 nap van a nem vártig
mütyűr
2016-07-01 12:13:03
Arivett07! Az a baj, hogy én sem tudok róla semmit,azért is kérdeztem hátha valaki tud segíteni. Véralvadásgátlás,trombózis veszély, valami ilyesmi.
Kicsifény
2016-07-01 11:26:06
Nevergiveup, nagyon nagyon örülök nektek!! :-)
Dorka, pé után 7-12nappal van a beágyazódás, aminek lehet jele a hasszurka.
De persze nem feltétlenül azt jelzi, bármi más is lehet, felfázás, stb..de kívánom, hogy inkább beágyazódás legyen. :-)
Nekem tegnap megjött végre a missed ab után először. De úgy örülök, hogy a testem saját magától produkált peteérést, biztos a kis Angyalkánk segített ebben és remélem még fog is sokáig, másban is. :-)
Így holnap megyek cukorterhelésre, megiszom a "finom" cukros lötyit, este pedig esküvőre megyünk. :-)
copfos
2016-07-01 11:22:41
Dorka, nekem épp a hétvégén volt ilyen szúrkálás, de már esik a hő.
Dorka81
2016-07-01 10:11:51
Csajok! Ti tapasztaltatok ovu után 1 héttel bármit is? Nekem 2 napig most iszonyatosan szúrkált a hasam. Olyan volt PÉ-nél... Eddig még nem volt ilyen, de persze az is lehet, hogy eddig nem figyeltem ennyire a testemre. Valaki már érzett ilyet?
Dorka81
2016-07-01 09:55:39
Nevergiveup! De jó :) Én is örülök a jó híreknek, de biztos voltam benne, hogy minden rendben van veled/veletek :)
Archangel85! Köszönjük a biztatást! Gratula nektek is! :)
Nevergiveup
2016-07-01 09:28:13
0, 42 cm :D
Ági41
2016-07-01 09:24:03
Nevergiveup, biztosan 0,42 mm a picur? Nem 4,2 mm?
Archangel85
2016-07-01 09:07:37
Sziasztok. Biztosan emlékeztek rám, Moha és társaink régi motorosok. Elmondom én is hosszú megpróbáltatások után, 4 év küzdelem, sikerült a lombikunk. Jelenleg 12+2 hetesek vagyunk, már túl a genetikain is. Minden rendben. Soha ne adjátok fel Csajok, csodák márpedig vannak :)
csöpszi
2016-07-01 07:11:08
Vikoc mig nem jon meg vagy nem tesztel az ember pozitivat es nem vezeti be, mindig beteszi a kovetkezo napra rizsaszinnel a mensit... mar nem is aktualis mert megjott hirtelen. Szerintem kisse bekavart a stressz meg talan a Trimeszter? Mert gorcsom nincs pedig nagyon hasfajos vagyok... majd ebben a ciklusban kiderul
Jovo heten koltozunk az uj lakasunkba. 2 eve varunk a koltozesre, es vegre sikerul megvennunk az alomlakast. Majd ott jonni fog a mi idonk is, remeljuk...
Hugery, neked drukkolok tovabbra is hogy baba legyen!!!!!
Januárban volt olyan, hogy megfogant, de az első mensivel sajnos el is ment. Akkor az utolsó hétben rettenetesen fájtak a melleim, hason nem is bírtam aludni. Most semmi ilyet nem érzek, de még 5 nap van a nem vártig