Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-06-29 09:18:54

Hugery detto!!! :-( én már érzem, hogy itt a piroska... Szerintem köv hónaptól újra mérek. Vagyis holnaptól.
Eprike
2016-06-29 08:39:20

Csak azért tekintem reálisnak, mert több mint egy évig mértem a hőmet és soha nem volt 19-20 nap után 36,6 alatt. Csak amikor nem volt peteérésem
.(de itt hozzátenném, hogy normális görbével sem volt peteérésem amire itt mindenki drukkolt, és azt hittük baba, UH-n doki egyik ciklusban sem látott peteérést)
No de majd a vérvételből kiderül. Bár tény, hogy vannak csodák meg láttam már babás görbét is úgy, hogy a luteális szakaszban leesett a hő igen nagyot.
hugery
2016-06-29 08:38:46

Negatív a teszt. Persze a vaterással :) a clear bluet tartogatom. Olyan érzésem volt reggel mintha kezdödne, de csak selymes nyák.
Vikóc89
2016-06-29 08:01:59

Eprike nincs miért elkeseredned. Ez nem reális eredmény. Ahhoz az egész ciklus alatt minden nap ugyanakkor kellene mérned, ugyanott. 1 napi adatból nem lehet semmit sem megállapítani.
Eprike
2016-06-29 06:25:25

Sziasztok!

Olvaslak titeket, mert nagyon drukkolok, remélem lesz még pár pozi teszt :)

Én ma megmértem a hőmet csak úgy..22. napon vagyok 36,4 lett a hőm :S
15. ciklusnapon volt erős hasfájás azt ovunak vettem, de ilyen hővel 22. napon..... szinte kizárt :( Kár volt megmérnem teljesen letört ez a hő....

Ma megyek vérvételre progit nézetni. Ez az első closty mentes ciklusom :S

Szép napot mindenkinek.
Arivett07
2016-06-28 21:58:32

Lànyok, én nem bírtam! Most este csináltam egy tesztet, persze hogy negatív lett :-( Hugery, Csöpszi remélem nektek más lesz a helyzet!
Kicsifény
2016-06-28 21:42:40

Csöpszi, ha már úgyis elengedted ezt a hónapot, lehet, hogy kellene egy tesztet csinálnod, mert ha meg mégis van bent valaki, akkor nehogy progihiány legyen. De ez csak az én véleményem.
hugery
2016-06-28 21:19:13

Csöpszi pont a csalódás miatt en sem merem, van egy vaterás, és egy clear blue is, várok, ráérek :) lesz ami lesz. Lufi a hasam.
csöpszi
2016-06-28 19:50:46

Hat lanyok nagyon furi ez ami velem van. Nem jott meg. sot meg a halvany rozsaszin is elmult, tisztasagival voltam egesz nap. Nincs gorcs... cicim feszul...
n e m e r t e m ...
Nevergiveup
2016-06-28 17:33:41

Arivett, Nekem nem volt mensis érzés, csak feszült a hasam, meg húzódott, nyilallgatott...:) Pont ez volt furi, hogy nem fáj úgy....

De ez semmit se jelent másoknál mensis érzés van!:)

Na, látod, írtad, hogy irigyled a higgadtságom..:D Ugyanígy voltam vele...megvártam a plusz 4-5 napot, addig nem mertem...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!