Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renata1989
2016-06-30 14:40:48

Dorka köszönöm szépen . Pedig a régi álmom a baba :) ha nem most de remélem hamarosan meg lesz
Dorka81
2016-06-30 14:18:03

Hugery, akkor tiszta, hogy mit kell tenned. :) Készülj fel lelkileg és fizikailag is. Dolgozd ki a részleteket, tervezd meg az új életeteket :) Remélem hamarosan gratulálhatunk neked is!
Dorka81
2016-06-30 14:15:32

Renáta, a te lapod:
Szerencse: Az életed pozitív irányba változik, a terveid támogatják az égiek, talán pont akkor, amikor nem számítasz rá. Elképzelhető, hogy előléptetnek, vagy teljesül egy régi álmod.
Mellette van a pénz kártyája is, úh nem vagyok benne biztos, hogy ez a babára vonatkozik de azért bízom benne :)
Dorka81
2016-06-30 14:11:58

Kolibri, húztam neked is, sajna nem túl jó lap :(
Én egy kevésbé jó lapnál mindig azt mondom, hogy pozitívan kell értékelni, mert lehetőséget kínál a változtatásra és ez a fontos. Ha valaki pozitívat kap, akkor sem szabad hátradőlni, hanem tenni azt amit eddig, hogy valóra is váljon :)
Betegség: Testi illetve lelki betegségről lehet szó, a kérdéstől függ, hogy melyik, és mennyire súlyos. Szűkül a lehetőségek tárháza, és kiszolgáltatottá válhatunk. Lehetséges, hogy bármibe kezdünk, falakba ütközünk. Változtatni kell az eddigi elképzeléseinken.
hugery
2016-06-30 13:57:23

Dorka ez annyira, de annyira igaz!!! :) lélekben felkészültem, ez az "alapos kidolgozás" is stimmel :)
Renata1989
2016-06-30 13:26:48

Dorka nekem is húznál egy lapot ha megkérlek? köszönöm :)
Kolibri84
2016-06-30 12:58:50

Arivett sajnalom :(
Hugery tesztelj!!!
Dorka nekem is huznal egy lapot ha megkerlek? :)
mütyűr
2016-06-30 12:11:41

Nekem nem volt most peteérés. :( Ez volt az első ciklus az elvesztett baba után. :( Most várok egy véreredményre,nagyon félek tőle. Valakinek néztek már APC rezisztenciát? Tud valaki valamit erről?
mütyűr
2016-06-30 12:10:01

Csöpszi! Nálam is volt ilyen,ez meg fog jönni pár nap múlva. De az is lehet, hogy azért csinálja így,mert hátrahajló,vagy nagyon zárt a méhed. Nekem zárt is , meg nagyon hátra hajlott is,ezért nem jutottak be a kicsikék,hetekig hason kellett feküdnöm, hogy visszaálljon a helyes pozícióba a méhszáj. Nevergiveup! Ne olvass a neten,mert én is belehülyültem! Nem szabad! Az orvos is mondta, hogy NE olvasgassak! Egyébként ajánlom mindenkinek Szeghy Krisztina : Ha lelki ok miatt késik a baba című könyvét! NAGYON JÓ!
Mircsi
2016-06-30 12:09:28

Csöpszii, nem vagyunk egyformák, csak leírtam, nekem sajnos rosszul alakult..de a doki biztatott, hogy amúgy minden rendben van..ebből is látszott van peteérés, és hogy jókor " csináltuk"..
és még azt mondta, vigyázni kell magunkra ebben az időszakban, amennyire lehet.
Lehet neked nem így lesz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!