Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-09-13 07:12:34

Kocserzsu sajnálom, új hónap új remény :)

Andi, nem kell reggeli elsőnek lenni, lehet második is :) Én tuti nem bírnék várni xD
Drukkolok :D

Én ma így viszont a szokásos hibámat követem el... két és fél órával hamarabb a szokottnál felébredtem, és mértem egyet akkor 36,7 volt tehát jelentős hő esés.... aztán visszaaludtam és a szokásos időben már 37-et mértem.... jaj de utálom én ezt XD hajnalban amikor felkeltem mensi szerűen fájt a hasam, ezért is keltem fel, no meg a fránya pisilés XD
kocserzsu
2016-09-13 07:02:53

Nekem sajna megjött este, szóval ennyit a beágyazódásról. Annak viszont örülök, hogy nem barnáztam mensi előtt, mert sajnos már egy héttel előtte el szokott kezdődni. Szóval ennek viszont örülök. Talán legközelebb. Andi! Neked nagyon szurkolok! Írj ha megcsinaltad a tesztet!
kocserzsu
2016-09-13 07:00:47

Nekem
Jelus
2016-09-13 06:59:27

Szia Andi! Reggeli első vizeletből tesztelj! Sok sikert! :)
Andi198729
2016-09-13 06:40:21

Lányok, és így állok ma :) Tegnap este nagyon feszültek a melleim is már. Ma tuti tesztelek, bár nem tudom, reggeli vizeletből kell csinálni? Még soha nem használtam terhességi tesztet, úgyhogy ezt nem tudom, mik a tapasztalatok?
kocserzsu
2016-09-12 17:52:50

Köszi Andi! Nagyon cuki vagy! Bárcsak sikerülne már. Annyira várjuk! Hűűű neked pedig nagyon szurkolok. Szerintem tuti baba. Mikor tesztelsz? Azonnal írj, hogy mizujs. Puszi
Andi198729
2016-09-12 17:50:31

Sziasztok, még nem merek tesztelni, akartam mert nagyon kíváncsi vagyok, ha várok még pár napot, megöl a kíváncsiság, lehet, hogy hallgatok rátok, és tesztelek egyet :)

Kocserzsu, szerintem is beágyazódásos vérzés, ez elő szokott fordulni, igaz nem minden nőnél, de Te lehet pont azok közé tartozol, akiknél ez jelentkezik, szívből drukkolok Neked is, hogy sikerüljön :)
kocserzsu
2016-09-12 17:46:18

Bárcsak beágyazódas lenne.... De nem is merek ilyesmire még gondolni sem, mert félek, hogy csalódok. Nem tudom milyen a beágyazódasi vérzés, nekem még soha nem volt.
Niki080495
2016-09-12 17:41:01

Andi
Így már értem. Akkor viszont drukkolok hogy legyen egy szép pozitív teszted! :) Mikor tesztelsz? :)
Blake1757
2016-09-12 17:37:30

Eprike, a TSH-mat nézték, az jó volt, antiTPO-t még nem néztek nálam.
A pajzsmirigyem már régen volt nézetve, lehet, hogy elmegyek azt is megnézetni.
Köszönöm a tippet.

Andi szerintem tesztelj egyet. :)

Kocserzsu, nem lehetséges, hogy beágyazódási pecsételés?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!