Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-09-29 17:59:05

Rokata akkor megvan, hogy miért ilyen alacsony a hőd. Köv hónaptól, ha most nem jön össze, akkor mérd 5 percig!
Arivett07
2016-09-29 17:57:43

Kocserzsu szerintem megvolt az ovud, majd a következő napi hőidből kiderül.

Tímeaaa jó ez a 37-es érték, maradj is itt jó sokáig!
kocserzsu
2016-09-29 17:50:03

Hát én nem is tudom mi ez?
Eprike
2016-09-29 13:52:13

Timi nem hiszem, hogy benyaltál valamit, mert nekem is napközben 37,3 körül volt a hőm a luteálisban mégse voltam beteg :) Szerintem ez teljesen normális :D
Egyébként most már biztos, hogy megvolt az ovud :) Most jön a türelem játék, lesz e siker vagy sem.
:)
Tímeaaa9118
2016-09-29 12:39:39

Ti h álltok???
Tímeaaa9118
2016-09-29 12:39:10

A mai ilyen:) remélem nem csap be a szervezetem. De lehet benyaltam egy vírust mert szinte egésznap e körül van a hőm 36.6 alá nem megy.
mistimi
2016-09-29 11:06:34

sziasztok! na akkor örülök, ha szerintetek is volt peteérésem. Én pajzsmirigy alulműködésre letroxot szedek, folyamatos 3 hónapos kontroll, és most 50mg de lehet h emelni kell, amúgy szerintem nagyon alattomos dolog ez a pajzsmirigy, mert pl. a pajzsmirigy alulműködésnek olyan tünetei vannak, amik tök általánosak, és laikusként nem betegségnek fognám fel pl: fáradékonyság, hideg végtagok, töredezett köröm, haj, izzadás...szóval ezek olyan mindennapos dolgok, amik közül szerintem sokan nem gondoljuk, h betegség következményei. Egyébként aki pajzsmirigyre akarja magát kivizsgáltatni az ne csak TSH-t nézessen, mert ez nem sokat mond (amúgy aki babát szeretne annak 1 körül z ideális, hiába kb. 4 ig okés a referencia tartomány szerint), hanem T3, T4 és anti TPO-t is..ha van kérdésetek szívesen segítek, egészen kiokosodtam már az elmúlt lassan 2 évben. Inzulinrezisztenciára metet szedtem meg inofolocot, de nem nagyon változtak az értékeim, így most a doki leállított, és csak diétázom..
most a barátcserjével próbálkozom, hátha picit rövidít a ciklusomon. Májusban tökre örültem, h megjött 33. napra, viszont azóta folyaatosan 1-2 napokkal nő...nem tudom miért?
barátcserjével nektek mi a tapasztalatotok?
Niki080495
2016-09-28 23:11:34

Rokata
Én is digitálissal mérek és amikor beteszem a számba akkor megnézem az időt és 5percig mérem. A csipogással ne foglalkozz mert úgy nem kapsz normális értéket.
rokata
2016-09-28 22:51:52

Nagyon koszonok minden hozzaszolast
Eprike
2016-09-28 21:59:43

Van aki szívesen használja a digitálisat, én személy szerint pár hónap után megutáltam és valahogy nálam nem volt megbízható, főleg, hogy elvileg csipogás után 5 percig még mérni kellene, sokszor teszteltem is, hogy csipogáskor mennyi, meg még utána 5 perc, de ha már 5 percig mérni kell akkor totál fölös, és mindig bosszantott, hogy nem e kel rá fel a párom. (nem szeretek másokat felkelteni :))

Én lecseréltem ilyen alkoholosra (higanyosat már nem igazán lehet venni) Nekem ez tökéletesen működik mindig 5 perc nyelv alatt.

Ha esetleg nem tudod mindig ugyan akkor mérni, vagy többször felkelsz éjszaka akkor lehetséges nagyobb kilengés is, esetleg még az zavarhatja meg a mérést. De még így is látszik, az ovu, Így annyira nem haszontalan a dolog :D

Na azt hiszem mindent leírtam ami eszembe jutott :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!