Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki080495
2016-09-30 19:14:45

Timi
Nem hiszem hogy vírus. A 36,8 még teljesen normális. A mell fájdalom az is normális ovu után. Most vagy a 6.napon ovu után. Ovuláció után 14nappal várható a mensi. Ha ovu után 14nappal a hőd fennt marad és nem jön meg akkor tesztelhetsz mert akkor valószínűleg terhes lettél. De van olyan is akinek ovu után pl 16nappal van a mensi de általánosságban 14napot kell számolni ovu után úgyhogy neked még messze van. Ne aggódj.
Tímeaaa9118
2016-09-30 18:42:15

Uhh lányok nagyon feszül a mellem. A fejem is fáj szerintem ez vírus:( meg viszket a mellbimbóm ebből mensi lesz :/ Mi az az érték ami alá ha lesüllyed a hőm tudhatom hogy meg fog jönni? Vagy ez a 36.8 már kevés a sikerhez?
A palástfű teát iszom mindennap.
ENCI77
2016-09-30 16:45:51

Köszi Dorka!
Nekem is nagyon korainak tűnne, csak fura volt ez a nagy ugrás....
Dorka81
2016-09-30 16:25:32

Nevergiveup! Köszi szépen, majd írj, hogy mi volt a mai vizsgálaton! Hol csináltatod? A 18. heti az csak ultrahang vagy megint van vérvétel is?

Henriettareka! Nekem a 2. hőmérős hónapban jött össze a baba. Higanyossal mérttel minden reggel 10 percig hónaljban. Az ovu napján, előtte 3 napon minden nap és ovu utáni napon is együtt voltunk, úh nem tudom melyik akció volt a nyerő :)

Enci, nekem korainak tűnik az ovu, de ha most napokig 36,7 fölött marad, akkor megvolt az ovud. De simán lehet az is, hogy pár nap múlva visszaesik, majd utána újra megugrik és már fenn is fog maradni.

ENCI77
2016-09-30 16:08:12

Sziasztok!

Olvasgatlak már Benneteket egy ideje és csatlakoznék hozzátok. Most jutottam el a méricskéléssel odáig, hogy látszik is valami. Csináltam ovu tesztet is (25-ös érzékenységű), elvileg negatív volt (kedden és szerdán is látszott a csík, de az erőssége nem érte el a tesztcsíkét). Volt egy kis szurkálás és elég nagyott ugrott a hőm... Mit gondoltok, tényleg megtörténhetett az ovu?
Köszi előre is ha válaszoltok.
henriettareka
2016-09-30 15:57:29

Sziasztok. Új vagyok ezen az oldalon és csak nemrég kezdtem mérni a hőmet. Ahogy olvaslak benneteket látom ti tapasztaltabbak vagyok ezen a téren. Érdekelne, hogy ki mióta méri a hőjét és akinek már összejött a baba mennyi idő után jött össze, hogy hőmérőzött. A férjemmel már nagyon szeretnénk kisbabát, hogy teljes legyen a család.Sokan mondták mérjem a hőmet. Nyelv alatt mérem 5 percig minden reggel azonos időben.
Nevergiveup
2016-09-30 14:51:47

Dorka!:) Gratulálok a Kismaszathoz!;) Nagyon megnyugtató túl lenni rajta!:) Mi sajnos magasabb kockázatba estünk 1:10000-be, de mi is ma megyünk genetikaira, a 18-20 hetesre, remélem itt megerősítenek, hogy nincs semmi probléma!:)

Dorka81
2016-09-30 14:40:23

Sziasztok,
Gondoltam bejelentkezünk, mert ma megvolt a 12.heti genetikai vizsgálat. :)Szerencsére nagyon alacsony rizikóba soroltak minket 1:20.000. Kismaszatka nagyon aktív volt az ultrahangon, már 7 centi. Az Istenhegyi Géndiagnosztikát nagyon ajánlom mindenkinek majd, mert tényleg nagyon profik és precízek. Az uh majdnem fél óráig tartott, kitartóan 10 percen keresztül próbálta a doki megfordítani babócát, hogy kapjunk képet a pofijáról is, de ez sajnos nem sikerült. Minden mérete egyébként rendben van,
Továbbra is olvaslak titeket és drukkolok Nektek!
Niki080495
2016-09-30 09:42:04

Blake
Szép a görbéd:)

Kocserzsu
Ne aggódj mert ha sikerült is még el sem kezdődött a beágyazódás nem fog kárt tenni.
kocserzsu
2016-09-30 07:17:09

Blake! Szép a görbéd de ne éld bele magad nagyon. Én sajnos sokszor jártam úgy, hogy egészen a menstruáció első két napjáig fent volt a hőm és közben még véreztem is. Szóval koppantam egy nagyot. Nagyon beleeltem magam. Kívánom, hogy neked ne legyen csalódás. Hajrá.
Ma húzta be a rendszer a peteérésem. Úgyhogy szerintem is volt. Sajnos fel vagyok fázva és nolicint kell szednem. Mi van ha terhes vagyok? Úgy félek, hogy esetleg kárt okozhat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!