Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-10-01 21:10:08

Szaby, én is első alkalommal kaptam gyógyszert, de én is inzulinrezisztenciával mentem és már voltak eredményeim, TSH-értékre nekem Tűű doki így is azt mondta babához kéne 1 alá vinni.

De mivel sokára kapsz időpontot lesz időd megcsináltatni a vérvételt. Remélem eljutsz hozzájuk :) Ahogy Kocserzsu mondta, nagyon jó csapat van ott :)
Tímeaaa9118
2016-10-01 20:27:38

Szép Kocserzsu :) kívánom h sokáig fent maradj és ne kelljen elmenned a meddőségibe.
kocserzsu
2016-10-01 18:54:11

Én így állok ma....
kocserzsu
2016-10-01 18:53:24

Nekem már az első alkalommal írtak fel gyógyszert, de szerintem azért mert én előtte magamtól elmentem egy teljes hormonvizsgalatra, vérvételre és 3.pontos vércukor vizsgálatra. Ezekkel az eredményekkel mentem első alkalommal és azonnal kaptam is gyógyszert, mert kiderült inzulin rezisztenciám van és a pajzsmirigyemmel sincs minden rendben. A héten megyek pajzsmirigy ultrahangra és diabetikushoz is. Szuper csapat dolgozik ott. Biztosan jó kezekben leszel te is.
kocserzsu
2016-10-01 18:53:07

Nekem már az első alkalommal írtak fel gyógyszert, de szerintem azért mert én előtte magamtól elmentem egy teljes hormonvizsgalatra, vérvételre és 3.pontos vércukor vizsgálatra. Ezekkel az eredményekkel mentem első alkalommal és azonnal kaptam is gyógyszert, mert kiderült inzulin rezisztenciám van és a pajzsmirigyemmel sincs minden rendben. A héten megyek pajzsmirigy ultrahangra és diabetikushoz is. Szuper csapat dolgozik ott. Biztosan jó kezekben leszel te is.
Tímeaaa9118
2016-10-01 18:51:45

Sziasztok lányok :D ki h áll ma? Niki Andi Eprike Blake?? és a többiek?
Az enyém változatlan....
Szaby86
2016-10-01 18:41:22

Eprike nekem azt mondta a háziorvos, hogy ilyen gyógyszert csak szakember írhat fel. :(
így nem tudom vele megíratni.
Még annyi kérdésem lenne, hogy az első konzultáció alatt is írnak fel gyógyszert a MensMentisben?
Vagy csak a következő alkalommal?
Mert volt egy olyan mondat a leírásukban, amiből arra következtettem hogy csak 2. alkalommal.
De remélem csak én értettem félre.
Köszönöm szépen még1szer az infókat!!
Eprike
2016-10-01 13:06:50

Szaby igen érdemes vinni mindent, viszont nagyon nehéz az első időpont szerzése, lehet már csak decemberbe lesz időpont :( sajnos az első macera, de utána már sokkal könnyebb időponthoz jutni. Egyébkén, ha rendes a házidokid addig ő is fel tud írni gyógyszert a TSH értéked csökkentésére legalább egy kezdő minimális mennyiséget addig is mig eljutsz dokihoz. Nekem legalábbis így volt.
Szaby86
2016-10-01 12:25:15

Köszönöm Eprike a választ és az információkat!!!
Rákerestem a MensMentis oldalára.
Úgy láttam 14 ezer ft az első vizit.
Ez az eddigiekhez képest amiket találtam elfogadhatóbb. :)
És hát igazad van ha muszáj, akkor muszáj.
És úgy látom, hogy ha csak gyógyszert írnának fel nekem, akkor utána receptírásért már fel se kell utazni, mert el is postázzák.
Még megvárom ezt a hónapot és ha megjön akkor kérek utána időpontot.
Érdemes vinni friss vérvétel eredményt is ugye?
Úgy értem olyat ahol a TSH és T3 T4 értékeket nézik.
mert ha itthon háziorvostól kérnék beutalót, akkor az már ott nem kerülne plussz összegbe.

Eprike
2016-10-01 11:39:12

Szia Szaby, igen a TSH értéked magas, nekem a 2,3-ra is mondta a doki, hogy nem jó, 1 körül kéne lennie... De ne legyél elkeseredve, mert egy kedves ismerősöm három gyermeket is szült 11-es TSH értékkel és nem is tudták neki lejebb vinni. De mindenképp érdemes jó dokihoz fordulni, mert kezeletlenül csak vetéléshez vezethet. Sajnos én is így jártam...

Pesten én a MensMentisbe Tűű dokinál jártam és merem őt ajánlani vagy bárkit aki náluk dolgozik viszont nem a legolcsóbbak, de ha muszáj akkor muszáj. A többi értéked nem tudom így hirtelen, gondolom a többiek majd reagálnak :)

És még annyi, hogy én 4,8as TSH értékkel lettem babás és sajnos nem is maradt meg, de ez csak utána derült ki... :S

Gyógyszert kell rá kérni, és hangsúlyozni kell, hogy babát szeretnétek, fura egyébként itt Pesten mindenki doki közölte (4 + a házidoki), hogy 2 alá kell vinni.

Kitartás és a többiek is segítenek a többi értékednél :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!