Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-09-28 17:17:25

Szia mistimi! A görbéd és az ovu eredményed is igazolja, hogy volt ovud. 20 fölötti érték màr azt jelenti, hogy volt ovulàció. Kell szedned amúgy vmi gyógyszert?
Arivett07
2016-09-28 17:14:57

Szia Rokata! Én annyit làtok, hogy picit alacsony az alaphőd. A normàl tartomány 36,2 és e fölötti értékek. Néztek már nàlad pajzsmirigy működèst? Légyszi ne ijesztegetésnek vedd, csak kérdezted a véleményünket.
Eprike
2016-09-28 17:02:54

Rokata, üdv köztünk :)

Még ha látszólag kuszának is tűnik, teljesen rendben van a görbe, ha megnézzük a hőmérsékleteket, szépen felment volt ovud, és ha jól látom te majdnem tökéletes ciklushosszal rendelkezel :) Ez a görbe szép, hirtelen nem látok semmi kivetni valót benne.
rokata
2016-09-28 16:45:48

Nevergiveup...nagyon koszonom. hatha ti lattok vmit. AZ elozo 2 honapban eleg konkret volt minden: ovulacio elott elegge lent haladt a gorbe es aztan cask a fenti reszben volt. Most meg ossze vissza ugralt...igaz stresszesebb voltam, joval :(
Nagyon koszom a segitseget.
Nevergiveup
2016-09-28 15:33:42

Rokata! Sajnos nem tudok ilyet, de biztos vagyok benne, ha felteszed ide, annyit ki tudunk értékelni, hogy megvolt-e az ovud, vagy látszólag van-e valami hiba a “rendszerben”.:)

Arivett! Sajnálom ezt a hónapod, olyan jónak tűnt.:( borzasztó, egyeseknek mennyit kell küzdeni..:/ De ha nem találnak semmit a dokik, akkor biztosan sikerülni fog most már hamarosan (lusta kis baba, jól érzi magát odafent ;))...nekünk se volt egyszerű, de ugyanígy nem volt semmi amit találtak volna. Nektek extrán drukkolok!!!
rokata
2016-09-28 15:12:38

Sziasztok,

Par napja talaltam ra erre az oldalra es sok erdekes dolgot olvastam maris. En mar 3 honapja vezetem a gorbem, de az elmult honapban olyan kusza volt h nem ertettem semmit belole. Elo akartam fizetni itt az oldalon az extra szolgaltatasokra, de nem tudok, mivel kulfoldon lakom. A kerdesem az lenne, h nem-e tudtok ajanlani egy oldalt ahol egy szakember ki tudna ertekelni az elmult 3 honap mereseit. Termeszetesen fizetek is erte, amennyiben lehet online vasarolni/fizetni. Atutalassal nem szivesen fizetnek (akarcsak ezen az oldalon) mivel elegge draga a kezelesi koltseg a bankomnal, szinte annyiba kerul mint maga az egesz szolgaltatas :(
Elore is koszonok barmilyen segitseget.

Udv,
Kata
Tímeaaa9118
2016-09-28 14:46:54

Tényleg kiírta :D okt. 7.ke :D köszi a segítséget :D
Biztos lesznek kérdéseim a vizsgálatok során :)
Eprike
2016-09-28 14:42:41

Mistimi, igen a progi szinted és a görbéd is alátámasztja, hogy volt ovu :)
mistimi
2016-09-28 14:39:57

ziasztok! Nemrég találtam rá erre az oldalra. Pár hónapja én is folyamatosan vezetem a hőmet. IR-em, PCOS-em, és még pajzsmirigy alulműködésem is van. Általában 35-40 napra jön meg. Épp tegnap jött meg. Csatoltam az augusztusi görbém. Az a kérdésem, hogy szerintetek ha 08.09-én voltam vérvételen és utána nem 7 napra jött meg hanem 9-re, vagyis sztem picit korán mentem és a progeszteron szintem 29,45 volt (10-81 között a referencia tartomány luteális fázisban) akkor volt peteérésem?
Eprike
2016-09-28 14:39:03

Leghamarabb 10 nap múlva, de, ha beírsz a mai napra egy negatív tesztet, akkor a rendszer közli veled mikor kéne először tesztelni :) Próbáld ki :D
d.ildi89@gmail.com Ha esetleg bármikor lenne kérdésed a vizsgálatokról szívesen segítek priviben is :) Meg itt is továbbra is :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!