Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Blake1757
2016-10-29 00:15:43

Kicsifény egyelőre egy hónap
Kicsifény
2016-10-28 23:43:36

Blake, hány napra fizettél elő?
Érdekes, hogy nekem is érzékenyek a melleim. :-)
Kicsifény
2016-10-28 23:41:44

Andi, hasonlóan nekem sem húzta be az ovut :-)
Blake1757
2016-10-28 22:51:53

Sziasztok :)
Előfizettem a honlapon és jelöltem mindent. A jelölt adatok alapján egész jó esélyt ír a babásodásra ( konkrétan kiírta, hogy épp a megfelelő időkben voltunk együtt :) ) hát kíváncsi leszek, mindenesetre most jók lehetnek a hormonjaim szintje , mert nagyon súlyosnak érzem a melleimet. Most várakozom jövőhét csütőrtökre nem várom :)
hugery
2016-10-28 22:38:13

Sziasztok! Rég jártam itt. Két hónapja nem méregetek, csak figyelek :) megyek inzulinrezisztenciát méretni és idópontot kértem Bp i meddőségibe.
Jelus
2016-10-28 18:57:10

Sziasztok Lányok!

Kedves DÁgi79! Kedves Andi 1987! És Kedves Többiek! Meg volt az MRI és végre megtalálták a gócot! Régóta veseköves vagyok, most is van legalább 5 db. Februárban (Eü.-ben dolgozom) megnézettem a PTH hormonomat és magas lett. Ez okozta aköveket, magas serum calciumot, ami lerakódhat az erekben okozhat rosszindulatú szívritmuszavart, zavartságot is akár...
Azóta sok helyen megfordultam, sok eredménytelen vizsgálat történt.
8 hónap, sok-sok vizsgálat után de végre meg van az OK, MRI végre kimutatta!
Jövőhéten lehet intézkedni, az endokrinológusom beszél a sebésszel. Kiveszik a mellékpajzsmirigy adenómát és meggyógyulok. Nyáron egy doki olyan gyógyszert akart adni, ami mellett nem lehet baba. Tudtam, hogy orvost kell váltsak és további vizsgálatok szükségesek! És a megérte tovább menni! :)
Nem tudom, hogy a WTN jobb -e, magamtól rendeltem meg a neten. Tea+krém, úgy néz ki jó. :) Neked az endokrinológusod megmondta melyiket használd?
Avivával én is ismerkedem, még van mit tanulnom :)

Andi 1987, szerintem nagyon szép a görbéd, szépen ível felfelé! :)

Blake! Nézegettem az este a görbédet és szerintem nem veszett fejsze nyele. Szépen megy fel a hőd, szerintem megvolt az ovud.

További szép estét Mindenkinek! :)

Andi198729
2016-10-28 10:53:46

köszönöm Niki a megerősítést :) A méhnyak állapota, és a nyák alapján én is úgy gondolom, hogy ez megtörtént .Sőt, amikor voltam dokinál, citológia kontrollon, vette le a mintát, nézetni akartam peteérést, de azt mondta, nincs értelme, mert ez bizony megrepedt. És jó hír a kontrollal kapcsolatban: a korábbi P3 eredmény semmi bajt nem jelent, szerinte ez egy P2 inkább, csak a citológusok feljebb számozzák. Megnyugtatott, hogy nem lesz szó semmiféle konizációról, mert nincsenek rosszindulatú sejtek, amit tanácsolt: nyugodtan teherbeeshetek, kihordhatom, és megszülhetem, még ha az eremény ismét P3-as lesz, mert ez semmi baj nem jelent. Most már megnyugodtam, sokat stresszeltem emiatt, és szerintem azért is nem jött össze, mikor próbálkoztunk, mert ezen agyaltam, hogy nem lesz-e valami baj.
Niki080495
2016-10-28 09:56:09

Andi
Ne foglalkozz vele tuti megvolt az ovud 25én. :)
Andi198729
2016-10-28 09:45:03

Egyszerűen nem értem ezt a rendszert, tegnap már behúzta az ovumat 10.25-re, ma meg már, mikor még feljebb ment a hőm, már kiszedte a rendszer.
DÁgi79
2016-10-28 08:59:02

Jelus, elfelejtettem kérdezni, miért van szükség az MRI-re?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!