Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2017-03-10 11:56:25

Dorcsa szép a görbéd nagyon. Reméljük a baba miatt.
Hát nekem amikor nem ilyen kusza cikusom volt, akkor mindig amint esni kezdett a hőm megjött 1-2 nap múlva.

Szerintem volt peteérésem, most valamikor pár napja. Kétféle ovu tesztem is van otthon, az egyik 15-ös a másik 40-es erősségű. na a 15-ös az kb. folyton pozitív már egy hete is az volt a 40-es meg sose volt az. szóval szerintem másik fajtát kell kipróbálnom.
Dorcsa88
2017-03-10 11:38:05

Sziasztok! Nekem így alakult a görbém ami kicsit szokatlan, de valójában csak reménykedni tudok, hogy remélem sikerült a babóca :)
Kira84
2017-03-10 11:05:36

Üdv mindenkinek.
Elég tanácstalan vagyok,mint legutóbb irtam nekem ez egy Clostis hónap,a 14 naptól meg 2X1 Duphaston szedek..Na most én úgy tudtam hogy a Duphaston szedése alatt nem jön meg csak ha abba hagyom (Még nem vérzek de nekem csak akkor szokott le esni a hőm),viszont ma le esett a hőm, nem gondolnám hogy baba lenne. Volt már valaki hasonló cipőben?
BKATA77
2017-03-10 09:39:32

minacintia sajnálom:( Akkor gondolom már át estél mindenféle vizsgálaton,párod is a sperma vizsgálaton? Mert csak tényleg a leges legutolsó legyen,hogy elmész az átfúvatásos vizsgálatra.

Andi akkor elég jó a terhességed, a baba nem piszkál túl sokat:) Vigyázz
magatokra.

mistimi neked mikor volt az ovud nézted lh teszttel vagy volt rá utaló tüneted?

Én ma így állok, és várok :)
mistimi
2017-03-10 08:38:44

sziasztok!
én ma így állok. Hát nem tudom, olyan tüneteim vannak amik sose szoktak lenni, de szerintem nem baba miatt hanem vagy progi hiány (pici barnázás) vagy a pajzsmirigyem miatt (érzékeny cicik) vagy a kettő együtt. jövő héten megyek vérvételre szóval akkor majd kiderül.
Andi198729
2017-03-10 08:21:55

Kata, most kedden voltam 11 hetes. Jövő héten a 12.hétbe lépek. Akkor megyek genetikai ultrahangra+kombinált tesztre. Nekem tüneteim: mellfeszülés, mellbimbófájdalom, nagy étvágy,rengeteget pisilek, és most már gyomorégésem is van mert gyomorsavam van. Hányás hányinger, émelygés sosem volt, úgyhogy jól viselem.
Eprike
2017-03-10 06:50:11

Lányok nagyon szorítok mindenkinek! Mina ne aggódj össze fog jönni újra. Sajnálom, hogy neked is át kellett élned ezt a csúnya részt is. Nekünk majdnem másfél év lett utána mire most végre itt van a pocaklakónk. Nem szabad feladni, és igen is menni kell a vizsgálatokra, ha megvan a probléma jön a kezelés és jön a baba :)
Kitartás mindenkinek akkor is, ha nem könnyű :S :)
minacintia96
2017-03-10 06:13:25

BKata77: Már lassan 1 és fél éve! Hát én még csak 20 elég fiatal vagyok! De a párom már 32 és már nagyon szeretnénk! Volt egy kis szünet amikor elvesztettem a babát, de pár hét után ujra kezdtük, de azóta semmi!
global
2017-03-10 05:55:00

Sziasztok!Hát megmozdult a hőm de sajnos lefelé!:((
Egyre jobban nem reménykedem ebbe a hónapba, ma 10 dpo vagyok!Hogy vagytok?
BKATA77
2017-03-09 20:41:07

Andi te hány hetes terhes vagy és milyen tüneteid vannak már?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!