Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tímeaaa9118
2017-03-21 19:56:00

Nekem 2,5 volt a tshm de en csak normoxilt szedek holnap megyek vérvételre aztán majd okosabb leszek h javult e. Meg méhpempőt eszem már 2 hónapja kb. Az h kitakart lábbal ébredtél sztem nem számít max az ha a külső hőmérséklet más. Mikor nézték legutóbb a pajzsmirigy értékeidet?
Kira84
2017-03-21 14:50:23

Tímeaaa9118 Szia, de igen van Pajzsmirigy alul működésem sajnos erre Letroxot szedek 100, előtte 75 szedtem de a Tsh 2,35 volt és a dokim szerint ez még nem ideális a baba várásra ezért emelte meg 100.ra .Bár lehet hogy csak azért lett olyan alacsony a hőm ma mert arra ébredtem hogy ki volt takarva a lában,bár lehet ez hülyeség,nem tudom. Szerinted?
Eprike
2017-03-21 12:52:36

Kata hogy vagy?

Lányok kitartás mindenkinek!

Illetve egy gondolat merült fel bennem, hogy ne várjatok a teszteléssel, amint késik egy napot egyből teszt, és ne a csalódástól féljetek. Nekünk itt fórumosoknak mind mind nehezen jön/jött a baba és lehet csak egy progipótlás kellene, hogy megmaradjon.... de ha napokig halasztja az ember a tesztet akkor lecsúszhat arról, hogy jókor kapjon progit.

Én ugyan mensi előtt már pozit teszteltem nem várt napján meg robogtam a vérvételre progit és hcg-t nézetni másnap már kaptam is a progipótlást.

Nyilván ez csak az én véleményem és tapasztalatom, de gondoltam leírom, hátha lesz akinek segít a gondolatom :)
Tímeaaa9118
2017-03-21 12:33:35

Kira nincs pajzsmirigy problémád? nagyon alacsony az alaphőd....
Ne add fel h nem sikerült az első clostys hónapban sikerülni fog hidd el :D
Timi akkor jó h örülsz :)
Kira84
2017-03-21 11:13:50

Sziasztok lányok..Tegnap elkezdtem 2 -Clostilbegyt-es hónapot, A ciklus 3-napjától kell szednem napi 2x1.,szóval tegnap óta szedem.Remélem ez a hónap már eredményes lesz, már úgy érzem lassan elfogy az erőm és az optimizmusom.Ha most sem sikerül szerintem én pihentetni fogom ezt az egészet egy időre..
mistimi
2017-03-21 09:33:35

Igen, én is örülök, mert ez a két hete tartó barnázás már megőrjít. Remélem, a következő hónapban már nem lesz. Emeltem a pajzsmirigy gyógyszeremen, remélem segít.
Kata nálad mi a helyzet?
Tímeaaa9118
2017-03-21 09:20:48

Mircsi sztem azért az 5. napon kezdik el sokan mert akkor van átlagban vége a mensinek és így tuti tiszta lappal indul meg a dolog de egyébként a régi orvosom anno a 3. napon kedtette el velem és napi egyet 10 napig ez is fura de így is volt nagy tüszőm...
Timi most lehet h hűlyén hangzik de örülök h végre leesett a hőd, vége lesz ennek a nagyon hosszú és kacifántos ciklusodnak, ne értsd félre....
mistimi
2017-03-21 08:33:02

sziasztok! na leesett a hőm. Ma vagy holnap meg is fog jönni. Ha jól emlékszem nekem 3. naptól írta fel a doki a clostyt. De majd ha hazamegyek megnézem pontosan, hogy mi van a papíromon, de arra emlékszem, hogy nem teljesen ugyanaz, mint a gyógyszer mellékletén.
Mircsi
2017-03-21 06:47:45

Szió. Nekem 2. Naptól kellett. Én is olvastam hogy negyedik ötödik nap kezdik el sokan. Bcsabán nem is ez az egy orvos aki a 2. Napon kezdeti szedni.
Dehàt elvileg ahogy az egyik ciklus végetér már beindul a másik, nem a negyedik napon. Nem?
Tímeaaa9118
2017-03-20 22:49:44

Mircsi ez szuper :) hajrá:) én pénteken kezdem a clostyt ugyanis ma megjött...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!