Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Hgabesz
2017-07-16 07:37:53

Ez nem a mi honapunk. Mar faj a pocim is.
jázmin369
2017-07-15 23:55:58

Amúgy neked normális hosszúságúak a ciklusaid? Mert az egy dolog hogy fent van a hőd, de a mensid sem jött meg. Sok olyat olvastam, hogy csak a 6. 7. héten mutatta ki a teszt a babát. Anyira megható, hogy így kicsit idősebb fejjel szeretnétek egy közöset a pároddal, hogy már én izgulok a dolog miatt. :)
Nekem véget ért a mensi. A görbém megint épp olyan mint előző hónapokban. De most vettem ovu tesztet kíváncsiságból.
erikasz
2017-07-15 18:37:13

Andi a doki azt mondta tökéletes!
erikasz
2017-07-15 18:36:03

Jázmin én is remélem nem ciszta ,nekem még soha nem volt.Lányommal mikor terhes lettem 30.évesen azt mondták mioma .Hát terhes voltam! Tudjátok nekem a végbelemhez van fordulva a méhem, hátra hajolt méh.Akkor azt mondta az orvos nehezen fogok teherbe esni ,de egyből sikerült,jött a fiam. Andi köszönöm hogy akartál segíteni! Remélem jól vagytok?:):)
Andi198729
2017-07-15 17:34:08

Erikasz, sajna nem értek a pajzsmirigyhez :( Szívesen segítenék, és válaszoltam is volna, ha ki tudtam volna rajta igazodni. Dokik hogy értékelték, mit szóltak hozzá? Én is egyetértek Jázminnal, az a legbiztosabb, ha orvosnál megnézeted a HCG-t vérvételből, az biztosan kimutatja ha van baba. Mert előfordulhat, hogy neked esetleg nem mutatja ki a teszt. Az esetek többségében kimutatja, de lehetnek kivételek.
jázmin369
2017-07-15 17:13:01

Pedig annyira egyértelmű ez a görbe Erika. Reméle hogy nem egy ciszta vagy hasonló van a dologban. Lehet neked nem mutataja a teszt. De a legjobb ha elmész dokihoz. Kiváncsi vagyok már. Szurkolok.
erikasz
2017-07-15 15:20:13

Andi tesztet már nem merek csinálni mindig nega!:( Te értel a pajzsmirigyhez le írtam az értékeimet ,de nem válaszolt senki.:(
erikasz
2017-07-15 15:14:28

Andi szerintem az irigység beszélt belőlük .Amikor nődokinál megnéztek nem hitték el hogy sportán lett a kicsi !-46.éves?- kérdezték .Már sok minden megvan neked,nagyon örülök.....:)Ja a görbém .Menszi nincs de,volt már olyan érzetem.
Andi198729
2017-07-15 13:40:30

Ja, értem :) Téged megszóltak Erikasz, hihetetlen milyen emberek vannak, az, hogy valaki anya lesz, csodálatos dolog, és nem elítélendő.
Nekünk ami megvan már: babakocsi (zöld-szürke színösszeállítás) zenélő pihenőszék, utazóágy, rugdalózók, játszószőnyeg, cumisüvegmosó, vízhőmérséklet mérő, zenélős felhúzható játék, egy holdacska. Jövőhéten vesszük meg a kiságyat, pelenkázós fiókos, amit kinéztünk. És csináljuk a gyerekszobát is jövőhéten :) De annyi apróság lesz még, amit be kell szerezni.
erikasz
2017-07-14 19:41:02

Andi azzal ahogy leírtad ,hogy mozog a pici ,munkatársaid meglepetés szerűen elköszöntek tőled!-Ez ugy meghatott!.Engem meg megszóltak mikor terhes voltam, munkatársaim.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!