Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KKay11
2017-07-14 17:31:07

Szia Andi!
Jó volt olvasni, amiket írtál. ;) Nagyon szuper élmény lehet! Vigyázzatok magatokra!
A kollégáid nagyon jófejek, megadták a módját.
Kitartást a végéhez is!
Akkor nemsokára babakelengye vásárlás, gondolom. Izgalmas!
További szép napokat!
Andi198729
2017-07-14 16:17:30

Erikasz, mivel ríkattalak meg?
erikasz
2017-07-14 16:02:01

Hgabesz nagyon szép emelkedett a görbéd !
erikasz
2017-07-14 15:58:02

Andi ahogy leírtad sírás jött rám!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
erikasz
2017-07-14 15:55:14

Hgabesz a vérvételnél nem csinálták meg a pajzsmirigyet mert 1-hónapban csak egyet csinálnak, azt mondták.A terhességit nem jelölte az orvos .Azt mondta erre, ott a nőgyógyász!.2017.06.20 csináltak pm érték Se TSH supersensitiv megh. 1,016 T3 megh.5,00 Se szabad thyroxin megh. 15,09 Szerintetek ezek jó értékek? Eltérés nincs, bőven a referencia érték.Ha ezek jók akkor nem vagyok a változó korban?Menszi sehol ,a mellem nagyon fáj főleg a bimbóm,csináltam tesztet negatív emelkedett a hőm.Itt a görbém.
Andi198729
2017-07-14 10:00:43

Szia Kkay, a sikeres hónapban pont nem mértem a hőmet, a novemberi cikkcakkos görbém elvette a kedvem a méréstől. Utólag már bánom, mert még pontosabb képet kaptam volna az ovuteszttel együtt, de mindegy, a lényeg, hogy sikerült. Szépen fejlődik, hálistennek, és rengeteget mozog, sztem a nap 24 órájából 20-at biztosan, a pocakom rendesen mozog, és remeg, éjszakánként nem hagy aludni, ő akkor bulizik, rugdos, úszkál egyik oldalról a másikra. Úgy néz ki, hogy kisfiú lesz, direktben nem kérdeztük a dokitól, de láttuk, hogy bizony van ott valami. Még a doki is nevetve mondta: nagyon büszkén mutogatja, milye van neki :D A legbiztosabb majd születésekor derül ki :) Lassan már a 30. hétbe lépek, nincs olyan sok hátra már. Most már pihenek, utolsó napom van ma a munkahelyen. A kollégák elbúcsúztattak, és ajándékokat is kaptam, nem számítottam rá, csendben akartam elmenni, erre megleptek :) De nagyon örültem neki.
KKay11
2017-07-14 09:45:22

Várandós görbém :
KKay11
2017-07-14 09:44:07

Mostani görbe:
KKay11
2017-07-14 09:43:04

Elbénáztam. ;) hamarabb elküldtem.
Szóval a görbéd szép, azt akartam írni.
És azt akartammég kérdezni, hogy, attól, hogy esetleg nem megy fel ilyen kiugró értékre a hőm ( ami csak akkor volt), akkor is lehetek terhes?
Andi esetleg be tudnád tenni a várandós görbédet? Köszönöm előre is! ;)
Szépen növekszik a babód? Már tudjátok a nevét?
KKay11
2017-07-14 09:37:49

Sziasztok!
Erikasz jó ötlet a vérvétel, hátha baba, nekem amikor volt terhességem, csak később mutatta ki. Reméljük! De egy orvos jó, ha rá néz, mi a helyzet.
Mert a görbém szép.
Akinek esetleg volt több várandóssága, a görbék hasonlóak voltak?
Mert én mindig próbálom ahhoz hasonlítani. Például nekem többször felment 37,3 -ra hőm, bár már inkább nemvárt után, és várom, hogy most lesz-e annyi. Szerintetek

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!