Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tegnap eleg eros volt, de halvanyabb, ugyhogy negativ. Ma kivancsisagbol csinaltam meg egyet es sokkal halvanyabb lett. 14.napon ereztem ovud fajdalmat de nem ment fel a hom. Ha holnap sem akkor vmi nem ok. Milt honap igyanez volt. 14.nap fajdalom 16.nap emelkedes.
Remelem nem lettel beteg. Hanyadik napin vagy amugy? Nem etezheted meg a sikeres honapit?
Engem ma is és tegnap is a hányás kerülget. Ennyit még nem lógtam a munkahelyemen mint ma. Alig birtam dolgozni. Remélem nem nyeltem be valami fertőzést (ugye korházban dolgozom, itt minden megeshet)
Szilvia1980
2017-07-31 12:16:16
Andi! Fogadd oszinte reszvetemet :( :( pontosan tudom, hogy min mesz keresztul... sajnos velunk is megtortent ez a tragedia :( Nekem a 33.heten halt meg a kislanyom :( Nincsenek szavak,
jázmin369
2017-07-30 23:02:08
Andi fogadd őszinte részvétemet. Ez borzalmas dolog, egy gyermek elvesztése mindig az. Sok erőt és kitartást kívánok neked és a férjednek.
Hgabesz
2017-07-30 20:24:11
Jazmin, koszi hogy leirtad. Vettem rossmannosat de szerintem ma volt ovu igy csak kiprobaltam.
Hgabesz
2017-07-30 20:22:24
Andi nem talalok szavakat!
Lehet mar nem olvasod, de nagyon sajnalom ami tortent! Felfoghatatlan! Hogy fordulhat ipyen elo? :(
Oszinte reszvetem! :(
Sok erot kivanok a tovabbiakhoz!
Fridi
2017-07-30 19:03:55
Úristen. Nagyon sajnálom. Fogad részvétem. :( :( :'( együtt érzek veled. Jobbulást testileg is és lelkileg is. Be könnyeztem ahogy irtad hogy érezted öt. :'(
Andi198729
2017-07-30 18:52:32
Sziasztok, mély fájdalommal és gyásszal tudatom veletek, hogy a várva várt kisbabánk, aki egészségesen, szépen fejlődött, a terhesség 31. hetében meghalt :( Nem éreztem már a mozgását, rugdosását, éreztem hogy baj van, elmentem a kórházba, ahol megállapították, hogy már nincs szívműködése, és kiderült, a köldökzsinór csavarodott a kis törzsére, és a lábára. Halva kellett megszülnöm őt, megindították a szülést, borzalmas volt, éreztem a kis fejét, testét, lábát, kezeit, ahogy szültem őt. Kaptam antibiotikumot, méhösszehúzót, véralvadásgátlót. Aztán aláírattaták velem a nyilatkozatot, hogy nyilatkozom arról, hogy halott fiúmagzatom temetéséről nem kívánok gondoskodni. Nem vállaltuk ezt, a legtöbb ilyen helyzetben lévő szülő ezt választja, és nem néztük meg őt, nem akartuk látni, hogy kire hasonlított volna. Hatalmas nagy tragédia ez a férjemmel, és elviselhetetlen a fájdalom, hogy nem leszek anya :( Hihetetlen, hogy ez megtörtént velünk. Férjem és az orvosok pozitívan látják a helyzetet, hogy majd születhet gyermekünk még, de én már nem merek bevállalni, nem akarom átélni újból a próbálkozást, reménykedést, izgalmat, aggodalmat, minden rendben van-e. Nekem ennyi volt, talán ez volt megírva nekem, hogy belőlem sosem lesz anya. Majd talán örökbe fogadunk egyszer. Mindenkinek a legjobbakat kívánom tiszta szívből, és búcsúzom tőletek, az oldalra többé már nem lesz szükségem, ha egyszer lenne is, ahhoz rengeteg idő kell, mert testileg hamar rendbejövök, de lelkileg ez hosszú folyamat.
jázmin369
2017-07-30 17:15:02
Ja és igen délelőtt 10 és este 8 között bármikor tesztelhetsz. A reggeli első vizelet az nem jó. Én délben csináltam és napi egyet.
Remelem nem lettel beteg. Hanyadik napin vagy amugy? Nem etezheted meg a sikeres honapit?