Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-09-06 11:28:30

Sziasztok!
Segítséget, tippeket szeretnék kérni tőletek. Most már kb egy hete csinálom napi 2x az LH- teszteket, eddig azt hittem jól, de mintha halványabb lenne az erősödés helyett. A mai a ciklusom 13. napja. Lehet, hogy rossz időpontban csinálom őket? Ti hány órakor csináljátok, mi vált be nektek? (tudom persze, hogy egyénenként más...) csak érdekelne. Nagyjából ugyanakkor csinálom őket, egyet délelőtt 11 fele, egyet pedig délután fél 6 környékén.
Változtassak a "menetrenden"?! :)
Anitacool
2017-09-06 09:52:58

Chill szépen be is húzta a rendszer az ovut oda, ahova tippeltem! Eszerint mire mi próbálkozhatunk nálatok ki is derül :-) De jó lenne!

Kira szerintem is ovu előtt állsz, ahogy Chill írta, szóval legyetek csak együtt és higgy! :-)
Chill
2017-09-06 09:19:17

Kira hátha ez a leesés az ovu előtti leeses, főleg ha a huvelyvaladékban is változsást észleltél. A rendszer pont pár nap múlva mutatja. El szokta találni egyébként? Hátha!! Szorítok!

Én jól gondoltam meg történt a peteeres, nagyon örülök neki. :) végre egy normálisnak mondható 28-29 napos ciklus.
Anita hajrá szeptember 23. extra drukk aznap vagyis úgy akörül :D remelem ez a mi hónapunk lesz.
Kira84
2017-09-06 09:00:08

Anitacool.
Szia hát nem is jó,hogy ugrál,ma is esett a hőm tegnap olyan vizesedés volt nálam már azt hittem hogy talán majd most jó lesz ,erre megint esett a hőm
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=764WP_20170906_035.jpg
Ez kész káosz :(
Anitacool
2017-09-05 19:36:14

Kira szerintem nem olyan rossz ez a görbe, mint elsőre látszik, én mostanában résen lennék a helyedben ;-) 36,3 és 36,6 között mozog, ez nem vészes ugrálás. Hajrá!
Anitacool
2017-09-05 19:33:11

Jövőhét pénteken kezdek el ovutesztelni, olyan 20-a környékén számítok ovura. Szép lenne, ha sikeres lenne a hónap, 2 éve 23-án volt a pém, abból lett a kisfiam ;-) Akkor asszem a szeptembert aranyba foglalnám :-D
Kira84
2017-09-05 18:54:01

Chill
Biztos hogy próbálkozik, mert gondolom a méhpempő beindított valamit,csak mivel van ez a Pcos így több apró tüsző is lehet és azért ilyen a teszt gondolom. Bár szerintem ez a hónap még nem az enyém. Talán a következő..
Chill
2017-09-05 18:39:49

Pfuu Kira...tényleg nagyon érdekes. Nem lehet, hogy szervezeted próbálkozik? Más jelek? Biztosan megbízhatóak ezek a tesztek? Vagy lehet máskor (is) kellene tesztelned, nem könnyű elkapni a csúcsot. Csak nehogy így jobban stresszeld magad...
Köszi Anita :) Eredetileg 25. körül kellene megjönnie, de így hogy hamarabb lehetett az ovum talán 18. De pár nap múlva megmondom pontosan, amikor már látom a görbén. Még szöknie kell feljebb egy kicsit, hogy biztos legyek a dologban.
Visznot a te hónapod szép egyenletesen indul, mikor lesz pé-d előreláthatólag?
Kira84
2017-09-05 16:01:15

Chill Szia hát magam sem értem mi ez tegnap totál halvány volt a teszt most megint erős,de szerintem Pcos csinálja ezt..
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=766WP_20170905_009.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=415WP_20170905_018.jpg
Az utolsó a mai ..
Anitacool
2017-09-05 12:17:07

Na jó, akkor majd reménykedem helyetted én! Mikorra nem várjuk szerinted? ;-) Hőgörbe alapján azt mondom tegnap hajnalban lehetett az ovu.
Nálam nem rég kezdődött a ciklus, semmi extra. Eddig egész kiegyensúlyozott, follikulárisban vagyok :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!