Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara!
A legjobb korban vagy, nem vagy lemaradva semmiről korilag. Hidd el! A barátnőm 36 évesen vállalta az elsőt, majd két évre jött a második, és végül most 40 évesen jött a 3. baba. Mindannyian szépek, okosan és ami a legfontosabb egészségesek. Bepótolta a sokévi "lemaradást". Mert ő több gyereket szeretett volna, csak apuka sokáig húzta-halasztotta a dolgot, ő meg ráhagyta. Aztán észbe kapott, hogy lehet hogy késő, aztán belehúztak a dologba.
Csuti0925
2017-10-12 17:08:50
Huhhh! Micsoda pörgés van itt kérem szépen.
Niki, úgy látom hasonló a görbénk, az enyém most beragadt egy hőfokra. Nekem később lett volna az ovu időpontja. Így az előre hozott időponthoz képest én is későn teszteltem, csak akkor még nem jelezte (nekem testi tüneteim nincsenek), így nem tudtam, hogy miért halványabb a csík. Ott volt, csak halványabban, tehát nem előtte teszteltem, hanem akkor már utána voltam. De legalább már jelzi. Korábban másfajta tesztet használtam, na arról aztán semmit nem tudtam leolvasni. A lányregényedre azért kíváncsi lennék. :)
Fbara: együttérzünk veled.
Megkérdezhetem hány évesek vagytok? Csak tudni szeretném, hogy mennyire tartozom a kevésbé ifjak közzé.
fbara90
2017-10-12 17:02:34
Aranyosak vagytok, szeretlek titeket! :) erikasz 27 vagyok. és nem akarom már ennél jobban kitolni az első babát, mert tesóban is gondolkodunk.
Niki111
2017-10-12 16:54:50
Fbara: ha most esetleg nem jött össze, akkor én is korábban fogom kezdeni a tesztelést. Nekem is onestep van, a netről rendeltem.
Niki111
2017-10-12 16:53:40
Anita: nekem van az első házasságomból 2 fiam. Újra férjhez mentem szeptember 16-án, így a párommal az első közös, és egyben utolsó is, mert mindkét fiam császáros volt.
Nagyon izgulok, mintha sosem lettem volna terhes. :) Kicsit félek is, mert 35 vagyok már és nagyon szeretném megajándékozni egy kisbabával. Neki is van egy lánya, az első házasságából. A mi sztorink meseszerű, ha érdekel titeket, majd elmesélem. Olyan, mint egy lányregény :)
Fbara, én is csak azt tudom mondani, fel a fejjel. De én is bőgtem mint a záporeső augusztusban, mikor megjött, pedig azt gondoltam terhes vagyok.
erikasz
2017-10-12 16:15:03
Fbara tudom,hogy bánkodsz, én is ilyen vagyok.Te milyen idős vagy ? Én annak is örülök ,ha peteérésem van .Mert bizakodok mint tavaj,és sikerült.Csak rosszul végzödött:S De nem adom fel erőss jellem vagyok!- Te is az vagy!
erikasz
2017-10-12 16:02:17
Anitacool most néztem a görbéd,nagyon vágtatsz felfelé, nagyon szép.:)Én is kivánom, mihamarabb legyen kistesó a kisfiadnak .:)
Anitacool
2017-10-12 14:52:26
Köszönöm, tündéri vagy! Én meg drukkolok, hogy ne kelljen sokat várnod ;-)
A legjobb korban vagy, nem vagy lemaradva semmiről korilag. Hidd el! A barátnőm 36 évesen vállalta az elsőt, majd két évre jött a második, és végül most 40 évesen jött a 3. baba. Mindannyian szépek, okosan és ami a legfontosabb egészségesek. Bepótolta a sokévi "lemaradást". Mert ő több gyereket szeretett volna, csak apuka sokáig húzta-halasztotta a dolgot, ő meg ráhagyta. Aztán észbe kapott, hogy lehet hogy késő, aztán belehúztak a dologba.