Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool nem semmi a görbéd! :) fejtörést egyenlőre nem okoz, az biztos! :D kíváncsi vagyok peteéréskor hogyan fog megváltozni ez a kiegyensúlyozottság. :) Képzeld megnéztem a Jónás napokat, amit küldtél multkor, és mint kiderült, előtte egy nappal voltunk mi együtt a párommal, akkor volt az ovum. :D Pedig teljesen hihetetlen volt, mikor először néztem a listát, hogy nekem ilyenkor lesz a következő ovulációm :D (tekintve az előző maratoni hosszú ciklusomat) Valami van mégiscsak ebben a holdciklus-dologban :D elképesztő :D de tök jó, nekem nagyon tetszik :D
Niki111
2017-11-08 10:10:38
Anitacool: tényleg olyan, mintha pingpongozna a hőd :)
régen 28 naposak voltak a ciklusaim, amikor terhes voltam. Viszont nagy hangsúlyt nem fektettem a testem figyelésére. Gyógyszer mellett pedig átlag 25-26.
A closti azt mondta a doki eltolná a pé-t néhány nappal, és akkor talán rendesen tudna regenerálódni a nyálkahártya. Nem szedek E-vitamint. Az jó?
Mert akkor veszek délután.
C,D vitamint szedek, Omega-3-at és méhpempőt, meg kalcium-mg tablettát.
Niki111
2017-11-08 10:06:10
Lányok, köszönöm , amit írtatok.
Úgy érzem, hogy mindent megtettünk a sikeres hónapért. Most volt pozitív ovu teszt is, ami eddig nem volt, mindig csak halvány csík jelentkezett, rendes pozitív most volt először. Voltunk együtt is, az oldal szerint kiváló a teherbeesés esélye az együttlétek alapján :)
Jobban felugrott a hőm, mint eddig, talán jobban beindult a progeszteron termelés (ezt olvastam, persze ez csak elmélkedés)
Igazából úgy néz ki, h csak a méhnyálkahártyámon múlik jelenleg a siker. Én is bízom benne, h a beágyazódásig még van pár nap. Igyekszem pozitívan hozzáállni és remélem, eléggé kipucolódott már a gyógyszer. Az holt biztos, h lesz, ami lesz soha többé fogamzásgátló.
Csuti: jó ilyeneket olvasni.
köszönöm a biztatást, nem hiú remény :)
fbara90
2017-11-08 09:44:45
Csuti ilyenről már én is olvastam. :) Fantasztikus az emberi test.
Csuti0925
2017-11-08 09:41:04
Kira: elmeselek egy igaz tortenetet, amire az orvosok azt mondtal hogy nem tortenhet meg es megis megtortemt es egeszseges baba szuletett belole. Szoval a csajnak a bal petefeszke mukodott de a bal petevezezeke el volt zarodva
A jobb petefeszke nem termelt petet de a jobb petevezeteke atjarhatp volt. Magyarul a bal petefeszkebol a petenek at kellett kerulnie valahogy a hasban a jobb petevezetekbe. Ami hihetetlen hangzik es a dokik megmondtak termeszetes uton soha nem lesz gyereke. Aztan megis megtortent a csoda, a dokik meg ertetlenul alltak es azt mondtak hogy ez nem tortenhet meg, es nem tudtak megmagyarazni hogy a pete hogy kerult at a bal oldalrol a jobb oldalra. Szoval vannak csodak.
Anitacool
2017-11-08 09:38:23
Reni, Amandeen reméljük az átjárhatósági megoldja a baba kérdést nálatok.
Fbara így tovább, eddig jó, még legyen fent nagyon sokáig a hőd :-)
Niki ne keseredj el! E-vitamint szedsz? Az segít vastagodni! Sok closty-s sikersztori van, de az nem peteérés serkentő? Az a méhnyálkahártyát vastagítja? Gondolom úgy értette a doki a korai pét, hogy a nyálkahártya nem elég vastag addigra, mire odaér, ahhoz képest korai. Na de mindig is rövidebbek voltak nem? Mégis van már gyermeked ;-)
Kriszta örülök a jó hírnek :-))) Küldd a babás energiát! :-)
Nekem folytatódik a sorminta: pingpong, vonalzó, pingpong, de mivel 1 tized fokos az ingadozás, így mondhatom, hogy állati kiegyensúlyozott továbbra is :-) Pének továbbra sincs előjele, na de majd egy hét múlvára számítok rá. Nekem normál esetben cca. 35 naposak a ciklusaim.
Csuti0925
2017-11-08 09:27:19
Niki111: nem hiu remenyt akarok kelteni benned, de tenyleg lehet baba belole. Nekem 28 naposak a ciklusaim es 14. Nap volt az ovu, kiveve amikor terhes lettem, mert abban a honapban a 12. Nap volt az ovu, tehat hamarabb volt es ugy is huzta be a program. Szoval fel a fejjel ne keseredj el azon amit a doki mondott, mert igen is vannak csodak, csak hinni kell.
fbara90
2017-11-08 09:23:49
Niki még akár 5 nap is lehet a beágyazódásig, addig még sokat erősödhet a méhed! :) Sajnálom, hogy a múlt hónapban nem sikerült megtapadnia... :( De ez a hónap még lehet a ti hónapotok! Ne keseredj el, nincs szomorkodás, higgy magatokban! A kis petesejtedben, a méhedben, magadban és Zsoltidban! :) Minden rendben lesz!
Niki111
2017-11-08 09:14:38
Fbara: drukkolok nagyon. Igen, az ember stresszel, ha akarja, ha nem.
Én is nézegetem a mostani görbém, hasonlítom az eddigiekhez, persze nem olyan, más, reményt keltő.... áhhhhh.....
Niki111
2017-11-08 09:12:39
Sziasztok!
Én tegnap este nagyon padlót fogtam. Persze mondta Zsolti, hogy ő ezt úgy gondolta, hogy nem akarja, hogy az egészségemnek baja legyen. Olvasgattunk együtt a Clostilbegytről....hát, nem tudom.
Valamelyikőtök ismeri? Iszonyú vegyes vélemények vannak róla.
Kriszta: Mikor kell legközelebb menned ?meglátjuk...igyekszem nem beleélni magam....ja, persze...ismeritek ezt az érzést. Mutatta az lh csúcsot a teszt, utána 24-36 órával van a pé, az az én ciklusomnak a középideje, akkor miért korai a peteérés? Ok, h nem a 14. napon van, de nekem csak 25 napos a ciklusom.
Azt is mondta a dokim, h így biztosra mondja, h a múlt ciklusban volt megtermékenyülés, de nem tapadt meg, azért volt a brutál menzi :(
Most nézegetem az életmódváltásokat, a természetes segítséget is. Hátha nem kellene a closti és ott maradna most.
A hőm ma is annyi, mint tegnap.
Nem tudom, h merjek-e benne bízni, bár még hossz azért a ciklus.