Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-11-12 13:18:34

Niki, melyik oldalon nézted a Jónás naptárt?
Niki111
2017-11-12 11:32:27

Csajok, valaki Jónás naptárazik, naptárazott esetleg?
Most , hogy kezdő asztrológus lettem :D rájöttem, hogy ez a hónap nekem nagyon jóóóóó. Jaj,ne haragudjatok, olyan fáradt vagyok, semmi kedvem a melóhelyen lenni, igaz holnap szabadnapos leszek emiatt.
Tegnap reggel 8-este 8-ig egyetem, volt egy vizsga is.

Na szóval, kiszámoltam és ebben a hónapban a Jónás napom saccperkb a beágyazódás környékére esik és a születéskori holdfázisom szerint pont akkor voltam a legtermékenyebb, amikor elvileg ovum volt .
Na, hát ez tök egyszerű :)
erikasz
2017-11-12 11:27:51

Amaden : A te görbéd is alakul :)A citromot nefelejzsd el ,ha 9 ,10,nap kezd el inni, nehogy 12 napra ovud legyen !
Niki111
2017-11-12 11:18:22

Erika: arról a tesztről, amit használtál nem sok jót olvastam.
Zsoltim mondja mindig, ha ott van, úgy is ott van :) Mondjuk igaza van.

Anita: te vágod a Jónás naptár elemzést. Itt a nagy munkában egy angol oldalon megcsináltam a Jónás naptáramat. És képzeld, múlt hónapban az ovu napja (ha volt ugye egyáltalán) egybe esett a naptár szerinti termékeny napokkal, ami állítólag pont nem jó?
Most pedig az ovum napja, amit már teszt is igazolt épp teliholdra esett, és a Jónás napom november 10, kb a beágyazódás kezdete, vagy nem :D
Tudsz segíteni az értelmezésben?

Amandeen: az a jó a terhességben, hogy minden biztos, ami bizonytalan. Én mostanság anyi mindent olvastam össze, h már lassan abban sem vagyok biztos, hogy mi van. Pedig már 2x szültem.
Pl. a hő is ilyen. Leesik és mégis terhes, magas , mégse terhes stb....Ki érti már ezt :)
Amandeen
2017-11-12 11:10:36

Mai hőm.
Amandeen
2017-11-12 11:09:46

Fbara, nagyon sajnálom, de új hónap, új remény! Kitartás!
Erikasz, szerintem is reggel tesztelj, holnap. A hcg teszteket reggeli első vizeletből érdemes csinálni, főként ilyen korai szakaszban. Nem mindenkinél nő olyan rohamosan a szintje, hogy délután is kimutassa, bár olvastam már olyat, hogy délutáni pisiből is majd leugrott a második csík a tesztről. De olyat is olvastsm, hogy a teszt folyamat negatív volt, mégis ott volt a baba. Ez változó, meg tesztfüggő. Szerintem várj holnapig.
erikasz
2017-11-12 11:09:43

Niki : Ez a teszt állitólag menszesz előtt 4 nappal kimutatja az volt rá irva 800 ft volt ,vizelet sugaras .De nekem az x-epil is bevált pedig az olcsobb 2 db van benne.
erikasz
2017-11-12 11:05:11

Kira mikor terheslettem én az előző honapban lemondtam rolla ,ugy mint te hogy én már nemleszek terhes!!! A másik honapban nézem a görbém már a luteláris 15 napjánál is fent volt a hőm ! Mondom a páromnak ,nézd már vagy beteg vagyok vagy terhes nem esik le a hőm ! Vettem tesztet negativ volt már a 20 nap csináltam egy gabriel tesztet pozitiv lett ,de halvány .Utánna csináltam medi lap tesztet pozitiv lett ,utánna az a lényeg hogy a luteláris 25 napján erős pozitiv volt minden teszt !! Itt az a lényeg nem görcsölni rá ,és jőn magától :)
Anitacool
2017-11-12 10:44:23

Eddig még én sem láttam ilyen hőgörbét, de dolgozik a pempő, az már biztos :-)
Niki111
2017-11-12 10:39:13

Erika: állítólag és elvileg az nem változik :)
Tehát sztem ha holnap reggelre sem jön meg, akkor tesztelj vmi jobb minőségű teszttel.
Anita: hűűű, EKG görbe :)
Kira: a lényeg, h az együttlétek ne sínylődjenek. Lehet, h ez a méhpempő hatása?
A gyógyszert szeded?
Én is eszem a méhpempőt, és már szerda óta az Evitamint is, amit Anita ajánlott.
Lehet, h ezek kombójától, de elég kiegyensúlyozott a görbém. Próbálom feljebb lökdösni még, dehát nem akar rám hallgatni . kis petesejtecske most takarózik remélem :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!