Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-11-12 18:18:00

Az ex fenyegetőzik, meg követelőzik, mikor márciusban ügyvéd előtt már túl voltunk a vagyon szerződésen....Most jutott eszébe, h szerinte még valami az övé.
Niki111
2017-11-12 18:17:06

Anita: rendészeti vezető mester diplomára gyúrok, szervezett bűnözés elleni specializáció. Van már egy nyelvvizsgám, most még egyre hajtok.
Te milyen területen szerezted?
Anitacool
2017-11-12 17:36:18

Milyen mester diplomád lesz? Nekem is van :-) A nyelvvizsgán is túl vagyok, jó buli lesz, drukkolok nagyon! Mivel szórakoztat a volt férj? :-O
Niki111
2017-11-12 16:44:33

Anita: nem görcsölök rá, megmondta a doki, h csoda lenne, ha terhes lennék. Így igazából nem merek benne reménykedni, csak jó volt róla ábrándozni :)
De érdekes egybeesés az biztos.
És ha megjön, akkor szedem a clostit, aztán meglátjuk mi sül ki ebből az egészből.
De érdekes ez a Jónás naptár az biztos.
Hobbim? háááát, idő hiányában mostanság kb semmi. Max színezgetni szoktam felnőtt színezőt. Amúgy nyelvvizsgára készülök, júniusban mester diplomázom, hétvégén suli+munka kombó.
Közben a volt férjem is szórakoztat, gondoskodik a "stresszmentes" mindennapokról :/
Anitacool
2017-11-12 16:26:29

Nagyon drukkolok neked, de ne feledd, hogy a méhpempő egy újdonság, ami hat a szervezetedre, így a görbédre is :-)
Anitacool
2017-11-12 16:00:58

Niki! Veszély-veszély, kezdesz nagyon rágörcsölni! ;-) Próbáld magad elfoglalni valamivel, valami mással :-) Mi a hobbid?
Niki111
2017-11-12 15:33:18

Amandeen: a www.astro.com oldalon csináltam meg

Anita: ááá, nem hiszem:)
csak emlékeztem, hogy Te írtál már erről.
MEgnéztem és az előző hónapban a Jónás naptár szerint nem eshettem teherbe. És ugye ez már bizonyított tény, hogy tényleg nem is esetem . Mert az ovum napja beleesett a Jónás szerinti termékeny napokba. Ha jól értelmezem, az a lényege, hogy az ovu előbb legyen, mint a Jónás nap és az előtte lévő termékeny időszak. Mert akkor pont annyi idő telik el, h a Jónás nap környékére esik a beágyazódás.
ÉS ebben a hónapban nekem az ovu nov.4-én volt, ami pont telihold is volt ráadásul és a beágyazódás pedig a Jónás nap környékére. Ugye azt nem tudja senki pontosan, hogy mikor van.Na, valami ilyesmi. A jó hírem, hogy egy hét múlva kiderül, hogy az okfejtésemnek van-e alapja....

Az biztos, hogy ilyen tartósan magasan a hőm nem volt eddig. Ez a tegnapi leesés, ami Anita szerint a 2. ösztrogéncsúcs, pedig eddig mindig volt nekem, amióta mérek. Ha azt veszem alapul, hogy a múltkor pl. a 2. leesésem után 0,1 tizedet ment csak fel, akkor abból arra tudnék következtetni, hogy most több progeszteron termelődik, hiszen az emeli meg a hőt. Tehát terhe s vagyok :D :D
Mondom én, h egyszerű :) :) :)
Anitacool
2017-11-12 15:31:16

Erikasz, ovu előrehozót tudsz? :-)))
Anitacool
2017-11-12 14:43:03

Niki az engem is érdekelne :-) Szerintem te már többet tudsz róla, mint én :-D
Amandeen
2017-11-12 13:20:35

Erikasz, rendben, akkor holnaptól iszom a citromlevet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!