Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-11-17 16:45:16

Lehet, hogy még alig vagy ébren, de a termékenységeden már most segíthetsz egy kicsit, hogy ha egy fél citrom levét belefacsarod egy bögrényi forró vízbe. „Ez felgyorsítja a májad ösztrogén lebontását, ami köztudottan az egyik fő termékenységet romboló hormonod.” – magyarázza Emma Cannon terapeuta. „Leghatásosabb, ha üres gyomorra iszod meg.”
erikasz
2017-11-17 16:34:52

Amandeen : Igen az átlag tyuktojás is csak házi legyen ! Az is seggiti a spermajavulást .
Hogyan szereted a reggeli tojásokat? Felejtsd el a hétvégi rántottákat és főzz inkább helyette főtt tojást. „A tojás egy egész sor aminosavat tartalmaz, ami pozitívan befolyásolja a spermatermelésedet.” – magyarázza Maria Griffiths, táplálkozási tanácsadó. „Kerüld az olajban való kisütést, hiszen úgy nehezebb feldolgoznod a tápanyagokat.” Ezt kimásoltam .
fbara90
2017-11-17 16:30:18

Mindjárt írok egy levelet a Jézuskának mit kérek karácsonyra! :D
fbara90
2017-11-17 16:29:32

Niki legyünk azok! :) Én még nem mondtam le Rólad! :) Mutasd meg a görbédnek! Adj neki holnap reggel, csapj oda !!!! :D Csak a hegymenet a megengedett! :D
Niki111
2017-11-17 16:25:21

Kriszta : örülök , h jól vagy . Használd ki a betegallomanyt .
Erika : aranyos vagy , h biztatsz . Ebben az evvegi időszakban az ember kicsit jobban hisz a csodákban :) azért én kivaltottam a clostit , bár még nem jött meg, se híre -se hamva . Szóval ha netán holnapra tényleg felmenne a hom , az tényleg csoda lenne ...vasárnapra nem várom , de eddig mindig úgy volt v, h mire leesett reggelre a hom , aznapra mar megjött és a 36,4 az mar a piros menzi volt . Dehát mindig olyan jön , ami még nem volt ...
Anita : te menzi alatt szeded a mehpempot ?
Én most amúgy nem értem , nem most van peteeresed ?
Vagy majd ha 3 napig fent marad most akkor tuti megtörtént v hogy van ez ?
Barbi : legyünk csodák ;)
Sajna gyanítom majdnem együtt izgulhatunk tovább ...
fbara90
2017-11-17 16:18:18

Anitacool nem aggódok a hőm miatt, csak megjegyeztem, hogy szokatlan :) Tegnap este mondta a párom, hogy olyan forró a bőröm, mintha keltető lennék, erre mondtam neki, hogy fújhatom, ha nincs mit kikelteni :D
De persze mérhetetlen,hatalmas öröm lenne ha erikasz tippje mégis bejönne.
Viszont maradok a realitás talaján.. :) Talán legközelebb sikerül nekünk is....
erikasz
2017-11-17 16:09:02

Amandeen : Hol a görbéd megy felfelé ? Jól vagy ?
erikasz
2017-11-17 16:04:32

Anitacool :De szép a görbéd :D Fbara ha teszteltél LH val és nega ,akkor igaza lehet Anitának ,a hormonok játéka lehet :) Niki :Ugy izgulok érted ,holnap felmenjen a hőd, azt kivánom !
Anitacool
2017-11-17 15:51:41

Fbara nekem is volt nem rég egy ilyen magasról induló ciklusom, de majd lemegy, ne aggódj!

Niki én nem merlek bíztatni, de gondolj arra, hogy jön a closty-s hónap, az majd segít a baba projektben!

Én még mindig ovu előtt állok... csak sikerüljön!
fbara90
2017-11-17 14:53:41

erikasz nem tudom, én nem bízom benne hogy őszinte legyek. tegnap délután LH teszteltem. Ilyenkor már meg szoktam kezdeni ovuig. vak fehér volt, mnt a hó. szerintem ha baba lenne, akkor már az LH tesztről délután is le akarna ugrani a csík, egy héttel a menzesz utan.. Nem ?!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!