Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira nem gondoltál a tűszödre a rossz oldalon? Nem kilöködött ? Azért volt a barna maszat !:-D
erikasz
2017-11-18 14:56:21
Amandeen :Bizz ,és higyj lehet jó lessz ,az együttlét ! Mivel ,a gép csak az ovus formát látja,de a testedbe nem lát ,és én 36.6 hőtöl gondolom az ovud ,mert a fulikuláris fázisban is volt magas hőd,36.5,36.4 ! Meg a tegnapi fájdalom lehet tűsző kilöködés én ugy gondolom, akkor jokor voltatok eggyütt !!:D Itt a görbém
Amandeen
2017-11-18 13:14:20
Anitacool, köszönjük, most nagyon ránk fér, kicsit le vagyok törve, fel kell dolgozni mindezt.
Itt a görbém. Szerdára húzta be az ovut. :-( Lehetséges, hogy akkor volt?
Kira84
2017-11-18 10:52:00
Sziasztok lányok, tegnap este fura barnás rózsaszínes maszat volt nálam, lehet hamarabb jön meg..
Anitacool
2017-11-18 05:22:29
Meglásd Amandeen meglesz az eredménye! Nagyon drukkolok nektek! Most pedig szórjuk nektek a baba varázsport ;-))
Amandeen
2017-11-18 00:54:41
Sziasztok, bocsi, hogy ilyen későn reagálok, ezer felé voltam egész nap.
Kicsit érzem a hasam alját, mintha a húgyhólyagom feszítene, de go dolom a vizsgálat utóhatása lehet.
Szerintem megvolt az ovu, ma ugrott a hőm. Kérdés, hogy mikor volt, mert lehet, hogy pont a vizsgálatkor.... Munka után elkaptam a párom tegnap délután, de hát lehet már elkéstünk.
Egyébként páromnál 2-es szintű OAT szindrómát állapítottak meg, szóval minden érték a normális alatt van (spermaszám, mozgás, alak). Azért remélem tudunk rajta változtatni azokkal a dolgokkal, amiket írtatok (vettem méhpempő kapszulát, C vitamin, Q 10, E vitamin, D vitamin, omega3, barnasör, zeller, tojás, teák, étrend változtatás, stb....)
Niki111
2017-11-17 22:59:11
Anita : fel7 körül kezdődött , de még most is csak minimális piros volt . Akkor a holnapot veszem első napnak
Többiek ?
Anitacool
2017-11-17 19:30:07
Niki én úgy szoktam számolni, hogy az első nap akkor, ha 18:00 előtt rendes piros vér jelentkezett. Ha utána, akkor másnap van az első nap.
Niki111
2017-11-17 19:04:30
Na mar nem kell bízni a csodákban ... legalábbis nekem nem, mert megjött
Ha mar így alakult , akkor új hónap , új remény :/
3. naptól kell szednem a clostit , akkor vasárnap ? Ma szamolhatom első napnak ugye ?
Bízom ebben , bár nagyon vegyes véleményeket olvastam. Bármelyikotok használta ?
Anita : drukkolok neked nagyon !!!
Amandeen : képzeld a clostilbegyt-re rá van írva , h férfiaknál is javasolt sperma szám növelésére !
Kira : hű , kiváncsi vagyok mi lesz ebből
erikasz
2017-11-17 18:55:11
Kira :Bizz a testedben ,és nyugalom és megtörténik higyj !