Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion attól,hogy nincs tüszőrepedés attól meg kell hogy jöjjön a menszesz ezt én is így tudom. Képzeld el akkor ha nem így lenne a nők a 12 hónapból csak 8 vagy 10 hónapot menstruálnának, ez képtelenség :) Akkor nem is lehetne követni a ciklusokat....
Lion86
2018-01-28 16:47:04
Ha január 8, akkor is valószínűtlen a terhesség, de ne legyen inkább igazam :)
Lion86
2018-01-28 16:45:43
Kata, nem mindenkinek vannak olyan tünetei, mint nekem voltak. Amandeenek is volt, nem tudom neki pontosan mi volt a tapasztalata a ciklus felborulásán kívül.
Ha biztos 4-én volt az ovu, akkor szinte kizárt, hogy terhes vagy. Más hormonok, pl. magas ösztrogén miatt is lehet hányinger, mellfeszülés stb.
BKATA77
2018-01-28 16:45:37
Az én esetemben az együttlétekből tudnék utána számolni....az egyik az dec 30 a következő együtt lét január 8....tehát a kettő közül lehet vagy lehetne valami is :)
Lion86
2018-01-28 16:41:46
Tudom Erikasz, hogy attól megjön általában, de mindig. Mikor ultrahanggal is néztek nem volt tüszőrepedés és nem is jött meg sokáig. 3 hónap múlva sem volt, akkor meg megjött a 37. napon.
BKATA77
2018-01-28 16:41:13
Lion 4 ovu tesztem lőttem el...soha életemben nem barnáztam se menszesz előtt, se menszesz után...rám nem jellemző
Lion86
2018-01-28 16:38:51
Akkor vagy később volt az ovu, vagy esetleg gyulladás, fertőzés is lehet. Mihamarabb nézesd meg magad és holnap is tesztelj.
erikasz
2018-01-28 16:37:16
Lion :A menszesz attol függetlenül ,hogy nincs avuláció akkor is megjön :D
Nem feltétlen, a menzesz a méhnyálkahártya leválása, és ez akkor is lehetséges, ha nincs soha peteérés:D
Ezt kimásoltam :
Ha nincs peteérés, akkor is megjön a menstruáció. Sajnos tapasztalat, engem meddőségi intézményben kezelnek, és volt már ciklus követő monitorozásom, igazoltan nem volt peteérésem, de mensim attól még jelentkezett ugyanúgy. annyi,hogy általában kevesebb vérzéssel járhat, és kevesebb napig,miután ha nincs peteérés, nem alakul ki sárgatest, ami progeszteront termel,így nem vastagszik kellőképpen a méhnyálkahártya. ezért kevesebb, vagy kevésbé "darabos" vérzéssel járhat.
Lion86
2018-01-28 16:37:09
A pozitív ovuteszt után nem teszteltél többet? Lehet, hogy mégsem akkor volt a tüszőrepedés, mert azt a hődből nem tudjuk.
Volt 2x cisztám és egyszer egy hónapos barnázást, máskor meg 65 napos ciklus utáni erős vérzést okozott.
BKATA77
2018-01-28 16:34:54
jah és még egy tünet nagyfokú fehér folyás ilyen tejszerű....ez még most is meg van