Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyémánt jól lezuhantál, úgy tűnik ovud van :-) Hajrá!
Amandeen neked is megvolt, ugye?
Erikasz szépen vágtatsz felfelé!
Lion most már elég a tükrözésből, azt kívánom, holnaptól vágtass felfelé! :-)
Sushi én azt gondolnám, hogy a 23-i ovu az esélyesebb, de igaziból 21-23 között bármikor megrepedhetett, ezt nehéz eldönteni. Nekem az szokott segíteni, hogy utána egyből krémes a nyák. Esetleg ezt nézd vissza, hogy neked mikor váltott át!
Margaréta, akkor neked aktív vasárnapot, közeleg az ovu! :-) Drukkolok!
Fbara remélem ma is jót aludtál! ;-)
Chill örülök, hogy benéztél! :-)
Én ma hoztam a formám :-D De tudjátok, nekem ovu majd csak soká várható, úgyhogy addig biztos nem marad ilyen ;-)
Margaréta88
2018-01-28 09:47:34
Sziasztok!
Én most egy másik fajta ovu teszttel probalkozom es ugy tunik bevalik. Azt hiszem Anit irta a zold szinut, azt vettem es egyik naprol a masikra olyan sokat erosodott hogy el sen hiszem.tegnap este szinte teljesen pozitiv volt, kivancsi vagyok ma milyen lesz. :)
Ugy laton vannak akiknek mar meg volt az ovu, remelem sikeres is lesz ez a honap.
Anitacool, Te hogy allsz? :)
Az enyem ilyen, csak fura hogy nem ment joval alcsonyabbra a hőm eddig.
Lion86
2018-01-28 09:44:03
Sushi, a nyákot én méhnyak vizsgálatkor szoktam nézni, de ha nem csinálod, akkor is érdemes kicsit bentebbről venni a mintát, mert a hüvelybemenetnél csalóka lehet. A wc papíros nézegetés nekem nem vált be. Ha a két ujjad között vizsgálod a nyákot, érzed, hogy ragad, a krémes pedig olyasmi mint a testápoló, vagy esetleg mint a lisztes víz. A vizes pedig kb. átlátszó, nem ragad, csak a nedvességet érzed. A tojásfehérjés meg nyúlik a két ujjad között, állítólag akár 10 centire is (nekem ilyen nincs), és sűrű, átlátszó, mint a tojásfehérje.
Nem tudom mondtam-e ezzel újat :)
Lion86
2018-01-28 09:35:15
Sushi, én ahány félét használok, 3 napos intervallumon belül van mindenhol ovu jelölve :D Ha más a program számítási módszere, máshova fogja rakni, ne foglalkozz ezzel. Az időzítés így is-úgy is jó volt, a többi már a természet dolga.
Erikasz, érdekes tüneteim vannak, a méhnyakam épphogy elérem, amennyire sikerült nézni, puha, de azt nem tudom nyitott-e a méhszáj, mert el sem érem. Amit furcsállok, hogy a nyák egyiknek sem felel meg, mert olyan olajos érzetű, de nem nyúlós. Ez mitől lehet? ( Eltelt már 24 óra az együttlét óta)
Sushi
2018-01-28 09:05:59
Jó Reggelt!
Lányok, köszönöm a sok hasznos hozzászólást, válaszaitokat! Ismét tanultam tőletek :o) illetve a saját testemről is;-)
Érdekes, hogy közben a Fertilityfriend végül áttette 23-ról 21-re az ovu napját, amikor is pozit teszteltem. Ezt már végképp nem értem, de biztos jó így is :D:D Átmásoltam az előző ciklusom, hogy több adat legyen benn és végül átette.
Amit szeretnék még jól kitapasztalni és megtanulni az a nyák típusok felismerése. Szerintem ez is nagyon sok infóval tud szolgálni és segíteni az időzítést. Nekem sem mindig van - vagy jól látható. Ha pl. összebújunk a párommal akkor mindig érezhető az együttlétek alatt, hogy éppen milyen 'stádiumban' vagyok. De amúgy én nehezen tudom megkülönböztetni a vizes, krémes és tojásfehérje nyákot:)) Ez utóbbi valószínűleg tényleg 1-2 napot van jelen és nehéz elcsípni az együttlétek miatt is. Nektek van erre tippetek?
Amandeen, az jutott eszembe, hogy ez a mostani elhúzódó - vagy éppen már új ciklusod - biztos nem véletlen. Ahogy említetted korábban nem volt ilyen kimaradt ovu és mensi. Szerintem a szervezed regenerálódik a méhszájseb után. Amúgy, hogy érzed, teljesen meggyógyultál? A szervezeted biztosan jelezni fogja, ha már teljesen jól vagy és minden ok;)
Lion, neked is türelem:) Átbeszéled a dokival mi is az eredmény és mi lesz a jó megoldás. Az is lehet, hogy még ismételni kell a tesztet pl x időnként. Az eredményedből nem is igazán lehet megállapítani, hogy a ciklusban most hol is jársz. Az eleje, közepe vagy vége lenne. Nem? ;-) A dokival majd megfejtitek :o)
Anitacool, hol tartasz, nem mondd, hogy még tartod a vonalzót?! :)
Gyémánt, Kira készülődik az ovu nálatok is, az tuti:)) Szurkolok az erős csíkokért! ;)
Erikasz jól kilőttél:D neked megtörtént az ovu, ugye?:))
Fbara, remélem jól melegen vagy még a magasaban ;-)
erikasz
2018-01-28 08:13:24
Lion :Nagyon szépen haladsz felfelé ! :D
Szerintem nem iszol semmilyen teát, vissza állt a rendszer a rendes kerékvágásba ! :D
Ha biztos lesz, hogy megtörtént az ovud ,mert szerintem ez az ,akkor palástfűvet ihatol proginövelés céljábol !:D
Az nem fog ártani ,sőt használ !
Lion86
2018-01-28 08:06:44
És a görbe
Lion86
2018-01-28 08:06:24
Amandeen, szurkolok, hogy holnapra nagyot ugorjon :)
Erikasz, Gyémánt jó nagyot ugrottatok fel/le.
Én most várakozok
erikasz
2018-01-28 08:05:45
Gyémánt7:Holnap neked is magas lesz az érték !
Képzeld azon gondolkodtam ,neked Amadennek ,nekem egyszerre van az ovunk ,nem csucs .....!:D
Amandeen neked is megvolt, ugye?
Erikasz szépen vágtatsz felfelé!
Lion most már elég a tükrözésből, azt kívánom, holnaptól vágtass felfelé! :-)
Sushi én azt gondolnám, hogy a 23-i ovu az esélyesebb, de igaziból 21-23 között bármikor megrepedhetett, ezt nehéz eldönteni. Nekem az szokott segíteni, hogy utána egyből krémes a nyák. Esetleg ezt nézd vissza, hogy neked mikor váltott át!
Margaréta, akkor neked aktív vasárnapot, közeleg az ovu! :-) Drukkolok!
Fbara remélem ma is jót aludtál! ;-)
Chill örülök, hogy benéztél! :-)
Én ma hoztam a formám :-D De tudjátok, nekem ovu majd csak soká várható, úgyhogy addig biztos nem marad ilyen ;-)