Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-28 16:33:04

Vérzéskimaradás akart lenni, csak javít a telefonom :)
BKATA77
2018-01-28 16:32:19

Lion köszönöm hozzá szólásodat, igen ovu teszteltem....így tudom mikor volt ovum....a cisztára én is gondoltam már tudom az magasan tarja a hőt,de vérzéskimaradásról nem tudtam ha ciszta lenne a dologban. Nekem ami a tünetem has puffadás,farkas étvágy...viszont nincs hányingerem,egyszer volt de az már vagy 2 hete,hajnalba arra keltem,hogy hánynom kell...cici bimbó bizsergés volt és derék fájdalom mint ha valaki ülne rajta nyomás érzés. Volt 1 hete majdnem megjön érzés has nyilalással és kisebb görcsökkel és 3 napja éjszaka iszonyú has feszülés...ennyi tünetem volt/van idáig...
Lion86
2018-01-28 16:24:48

Kata, azért vérmes reményeket ne fűzz hozzá a negatív teszt mellett, de ha mégis később volt ovu, akkor előfordulhat, hogy még nem mutatja a teszt. Ovuteszteltél, már nem emlékszem írtad-e. Vagy pedig nem volt ovu ebben a ciklusban és azért nem jön meg. Ha két hét után sem lesz semmi, mindenképp keress fel orvost, mert ciszta is tarthatja magasan a hőt és okozhat vette aki maradást, de nem akarlak megijeszteni. Kívánom, hogy inkább késői ovuból lett baba legyen :)
BKATA77
2018-01-28 13:43:36

Sziasztok.
Hát lányok nekem ma reggeli is negatív lett,igaz 25-ös érzékenységű mert mást nem kaptam. Akkor lehet nincs semmi baba:( pedig ma már 10 napja késik, már ki kellett volna mutatnia ha van valami szerintem:(
erikasz
2018-01-28 12:49:09

Fbara : A tea nem csinál ilyet ,te terhes vagy !!!!!! :D
erikasz
2018-01-28 12:45:28

Lion :A csuszos olajszerű az még a termékeny napok !

Érzetek a ciklus során

A ciklus első felében, a menstruáció után általában száraz érzetű a hüvely, nincs vagy ragacsos a nyák állaga. Sokan írják le úgy, hogy száraz, ragacsos, gumi szerű. Majd a peteérésig, az ösztrogén hormonnak köszönhetően elkezd változni. Krémes vagy tejszerű lesz, egyelőre sűrűbb állagú, de nedves érzetű. Aztán az igazán termékeny időszakban, a tüszőrepedéshez közeledve szinte vízszerűvé és nagyon nedvessé, síkossá változik. Nedves érzetű lesz a hüvely, majd észreveszed a nyúlós, tojásfehérjeszerű nyákot, amit ha a két ujjad közé veszel, akkor szét tudod húzni. A színe áttetsző vagy opálos, fehéres, de lehet rózsaszínes is akár, mert van, aki kicsit vérzik az ovuláció idején. Az utolsó ilyen nedves napot csúcsnapnak nevezzük, és ez általában egybeesik a tüszőrepedés időpontjával. Persze lehetnek kisebb nagyobb eltérések, de hogy valóban megtörtént-e már az ovuláció, azt csak a hőmérséklet adattal együtt lehet biztosan megmondani. A peteérés után – a progeszteron hormon hatására – a nyák állaga állandósul egy nem termékeny állapotban – ez egyénenként eltérő lehet – már nem változik ilyen dinamikusan (lehet száraz, ragacsos, gumi- vagy tésztaszerű is), a hüvely érzete újra szárazabb lesz a menstruációig.
fbara90
2018-01-28 12:45:24

Sziasztok! Most csak egy rövid bejelentkezés :D ne haragudjatok,ma nem mértem. Viszont olyan jót sikerült aludni,hogy nemrég 3/4 12-kor keltünk :D :D :D biztos meleg voltam mert levert a víz is a takaró alatt :D Most megint olyan elnehezültek meg fájnak a melleim. Erikasz ezt okozhatják a teák? :) nem szokott fájni sose. Vegigolvastalak titeket, még jövök ma!! Puszii :-*
erikasz
2018-01-28 12:26:30

Képzeljétek ilyen még nem volt ,!
Felment a hőm és tök száraz vagyok !!!
Mindig krémes hüvelyi folyásom volt ovu után !
Anitacool mit gondolsz ,neked volt ilyen szárazság ovu után rögtön ?
Amandeen
2018-01-28 12:04:01

Lion, a méhnyakam miatt februárban vagy március elején kell visszamennem ellenőrzésre. Előtte azért tervezek egy másik dokihoz is elmenni, hogy lássam ő mit tanácsol. Lehet, a héten bejelentkezem hozzá, ha semmi jele nem lesz hőemelkedésnek, de ha feljebb megy a hőm, akkor lehet megvárom a következő mensit (ha lesz) és csak utána megyek. Szóval nem tudom még mikor, de mindenképp megyek majd dokihoz.
Lion86
2018-01-28 11:48:11

Amandeen, orvoshoz nem mész, vagy írtad már? A méhnyakvizsgálattól idegenkedtem, de aztán már annyira bizonytalan voltam, hogy belevágtam ebbe is, hogy minél több infóm legyen. (A régi műtétem miatt biztos kicsit más mint kellene, de azért ki lehet tapasztalni)
Fbara, mértél ma?
Kisscsillagh, Dankol, Bkata, Vicuska, hogy álltok?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!