Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Világ életemben fura dolgokat prudukáltam :D
Sajnos nem hiszem, hogy a doki is sok értelmeset tud majd mondani. Szinte minden bajomra azt mondták, hogy pszichés eredetű.
Lion86
2018-01-29 15:33:06
Ja meg mikor volt cisztám, nagyon durván jött meg, azonnal meg is műtöttek, ahogy kiderült. De akkor egyfolytában fájt másfél hónapig a hasam. És múlt hónapban a bal oldalon szúrt, most a jobb, szóval inkább a z ovuhoz kötném a fájdalmat, de nem kizárt, hogy mégis ciszta volt.
Mivel lehet, hogy PCOS-es vagyok és Kira mondta, hogy ilyenkor megvastagodhat a burok a tüszőn, ezért gondolkodtam el ezen, hogy létezhet-e, hogy a tüszőrepedést éreztem :)
Lion86
2018-01-29 14:44:42
Először én is erre gondoltam, de a doki nemrég mondta, hogy nincs. És a hőm se volt magas.
Amandeen
2018-01-29 14:17:39
Kira, semmi gond, gondoltam, hogy valaki máséra értetted! :-)
Gyémánt, hát ha lehetne, elfogadnék pár tizedet! :-)
Lion, és mi van, ha cisztád volt, ami most szétpukkant, és azt érezted? Ez megmagyarázná a barnázást is, mert az lehet cisztától is! Az kavarta össze a hormonjaidat is akkor. Ez nem lehetséges?
Lion86
2018-01-29 14:00:13
Lányok, nem tudom létezik -e hogy szó szerint érezni lehet az ovulációt?
gyémánt7
2018-01-29 13:59:47
Amadeen ,reggel mérés után gondoltam is rád,hogy pár tizedet szivesen adnék neked! Köszönöm a linket!
Lion86
2018-01-29 13:56:50
Kira, én attól tartok, hogy nekem is az van, mert az LH/FSH-m 6. Csak azt nem tudom, ez az arány szabály ovu előtti napokban is érvényes-e. Viszont iszonyatos fájdalmaim voltak szombaton. Aztán úgy éreztem, mintha egy buborék pukkant volna bennem és hamarosan megszűnt a görcs meg szurkálás.
Kira84
2018-01-29 13:37:33
Jaj Amadeen bocsi igazad van, tényleg nem szép csak hosszú a görbéd, bocsi benéztem Fbara90 görbéjével, Ne haragudj figyelmetlen voltam.. :((
Az előbb is csináltam lh tesztet de csak nagyon halvány csík van rajta, félek hogy Pcos miatt nem tudott kiszabadúlni a petesejt,mert sajnos a pcos -oknak nagyon megvastagszik a tüszőburok ezt pont a múlt hónapban mondta a dokim.
Amandeen
2018-01-29 13:31:35
Gyémánt, ha érdekel olvass bele ebbe: http://gendiagnosztika.hu/a-szuletendo-gyermek-neme/
Amandeen
2018-01-29 13:28:30
Gyémánt, ez tényleg egy giga nagy ugrás! Aztaaa, úgy irigyellek! :-)
Én úgy tudom, hogy ehhez a fiú-lány dologhoz azt veszik alapul, hogy a lány spermiumok lassúbbak és kitartóbbak, mint a fiúk, ezért ha valaki ovu előtt néhány nappal van együtt a párjával, nagyobb az esély a lányra, mert addigra a gyorsabb fiú spermiumok elpusztulnak, a lányok meg pont addigra érnek oda. Ovu napján meg ugye a fiúk esélyesebbek, mert azok érnek oda legelőbb. Viszont, ez semmire sem garancia, ovu napján is lehetnek lányok, attól függ, hogy a petesejt melyik spermiumot engedi be. Anitacool írta, hogy a petesejt bizony nagyon válogatós, ő választja ki, melyik spermium legyen a nyerő. :-)
Sajnos nem hiszem, hogy a doki is sok értelmeset tud majd mondani. Szinte minden bajomra azt mondták, hogy pszichés eredetű.