Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2018-02-01 12:43:08

fbara90
igen teljesen igazad van, tényleg nyugodtabb vagyok ami látszik is minden téren. Párom is belátja most már nincs időnk várni, ketyeg az óra sajnos..
fbara90
2018-02-01 12:28:20

Lion igazából nem búsulok, már hozzászoktam a gondolathoz. :D A papírnál fontosabb, hogy mindennél jobban szeretjük egymást. :)

Kira: Nyugodtabb a görbéd az eddigieknél, szerintem sokkal. :) Nincsenek benne azok a nagy sűrű cikk-cakkok. Nem tudom miért érzed ezt a fura érzést a pocakodban. De szerintem jól döntöttetek a pároddal. :) A legfontosabb, hogy mindketten ezt akarjátok, és hogy melletted áll és támogat mindenben! :) Szuper pasi lehet ő is! :) Én szívből kívánom, hogy ha ez a hónap nem hozza meg a sikert, akkor a lombikkal teljesüljön a nagy vágyatok! :) az eredmény a lényeg, az a kis Élet, melyet ketten együtt hoztok majd létre -mindegy hogyan-
:) Szeressétek egymást mindig, nagyon!! :-*
Kira84
2018-02-01 12:14:31

Sziasztok lányok, Hát ez a görbe ez nagyon fura, ami még van és félek is tőle hogy igazam lehet hogy 2-3- napja úgy fáj az egész hasfalam mint az endós műtét előtt.,, A párom persze próbál nyugtatni hogy biztos nem az, Nagyon furán érzem a méhem is olyan feszítő érzés olyan mint mensi előtt,ja és ehhez társúl még enyhe émelygés is..Nem tudom mi van velem pedig ideges nem vagyok, Végre a párommal döntésre jutottunk, túl sok bajom van és már 34 vagyok ő 44 lesz így ha ez a hónap sem sikerül, megpróbálkozunk a lombikkal..
Lion86
2018-02-01 11:37:56

Anita34, amikorra behúzta az ovut, akkor volt minden tünet, de két nappal később volt az nagy mennyiségű vizes folyás, minden más tünet nélkül. Azzal most nem is foglalkozok, csak furcsa volt :)

Fbara, ne búsulj amiatt, hogy a párod nem akar esküvőt. Az elsőt (először) a volt férjem akarta nagyon, aztán meg halogatni akarta, de összeházasodtunk. Kár volt :D A mostani nem az romantikus lánykérés volt, nem is akartunk már házasodni a párcserés válás után. Csak látta a párom, hogy tiszta ideg vagyok, hogy ügyintézéskor volt ahol elfogadták az élettársi papírt, volt ahol nem volt jó és egyszer csak azt mondta, házasodjunk össze. Azt hittem hülyéskedik, nevettem is rajta, de pár nap múlva kérdezte, hogy akkor mikor megyünk bejelentkezni. De én a papír nélkül is ugyanolyan boldog lennék vele, az előző kapcsolatomon se váloztatott semmit, hogy házasok lettünk, igy utólag már tudom. De azt is tudom, hogy egy nőnek ez fontos, de hidd el, így se veszítesz semmit :)
Anita34
2018-02-01 10:28:48

Sziasztok!

Fbara, nagyon szép a görbéd!

Amandeen, nem semmi ez a hő..... :((( Szerintem is érdemesebb kipróbálnod másik fajta tesztet. Írtad, hogy a zöld 20-as tesztet nem igazán tudtad tesztelni, mert ovu nélküli ciklusod volt. Lehet megérne egy próbát ismét, hogy lásd ovus ciklusban beválik e.

Lion, ez az időpont tényleg közel van. Hajrá készülődés! Neked is szép a görbéd, megy felfelé a hő! Drukkolok! Akkor amikor is írtad a vizes folyást az lehetett az ovud? 27-én volt ahogy behúzta a rendszer?

Anitacool, úgy legyen, minél hamarabb költözzön be a kis Bébitek! :) Megkérdezhetem, hogy milyen edzést csinálsz? Ugyanis én is szeretnék hízni, vagyis most más a helyzet, de mindig is szerettem volna és érdekel bármilyen módszer amellyel felmehetne majd rám pár kiló.

Fbara, Lion, mindig a nem tervezett "dolgokból" lesznek a babák. Alig várom, hogy gyertek a tesztekkel! Drukkolok Mindenkinek!

Erikasz, elhiszem, hogy megvisel ez az időjárás. Szép a görbéd, oda is megy a drukk! Gyertek Lányok a pozi tesztekkel, szívből kívánom Mindenkinek, hogy dupla csíkos legyen!

Margaréta, örülök, hogy bevált a zöld teszt. Csodás a görbéd, szorítok érted is!

Kira, hogy vagy?

Niki és te hogy vagy? Fejfájásod elmúlt?

Anitacool
2018-02-01 10:04:56

Lion, Barbi szerencsét fog hozni! Kívánom, hogy úgy legyen!
Erikasz nekem tuti sehol még az ovum, semmi jele.
Viszont az elmúlt hetekben csak úgy potyognak a gólyahírek az ismerősi körömből! Huhuu hatalmas a baby boom, csatlakozzatok ti is fel rá! ;-)
Lion86
2018-02-01 09:57:28

Fbara, remélem tényleg "szerencsés véletlen" lesz :D
Lion86
2018-02-01 09:55:29

Meg aznap hajnalban úgy éreztem, csak keljen fel a párom... :D. De még ebből sem gyanakodtam :D
fbara90
2018-02-01 09:54:33

Lion mi pont ilyen véletlenszerűen voltunk együtt, se előtte, se utána jó időben :D remélem ez a tervezetlenség mindkettőnknek szerencsét hoz! :D
Lion86
2018-02-01 09:53:23

Anitacool, úgy néz ki megvolt, "véletlen" csak úgy együtt voltunk tervezés nélkül, mert későbbre vártam az ovut és utána nem sokkal éreztem a szurkálást meg a többit. A reggeli olajosabb nyák alapján akkor nem gondoltam, hogy ilyen hamar lesz, azt hittem még pár nap.
Utána már nem tudtunk együtt lenni, meg előtte sem, de pont az ovu napján igen.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!