Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, nem semmi! Hogy bírtad? Az egy írtó hosszú ciklus volt akkor, hogy is, 5 hónap?????!!! Jajj, ne hozd rám a frászt! Nem szeretném, ha ilyen hosszúra nyúlna nekem is!
Most nagyon-nagyon sűrű a programom, rohangálás, ügyintézés, papírok, stb.... talán jövő héten egyik nap, ha kapok időpontot. Igazából attól is függ, mikorra tudnak időpontot adni.
Amandeen
2018-02-01 21:15:18
Lion, jól teszed, ha elmész endokrinológushoz is, legyen az akármilyen messze is.
Én is utazom 1,5 órát a nődokimhoz, a másikhoz, akihez most készülök, elég lesz 1 óra is. Azon a klinikán van endokrinológus is, fontolgatom, hogy hozzá is bejelentkezem majd. Aggaszt az AMH (petefészek tartalék) eredményem, nagyon alacsony lett, félek, nehogy köze legyen ahhoz, hogy most nem volt ovum. Állandóan attól tartok, nehogy elfogyjanak a jó minőségű petesejtjeim...pedig még csak most töltöm majd a 32-t... :(
Lion86
2018-02-01 21:10:57
Amandeen, talán kicsit erősebb mint a tegnapi, nehéz megítélni.
Dokihoz mikor mész? Csak nem lesz 70 napos azért.
Az én leghosszabbam 159 napos volt :D
Amandeen
2018-02-01 20:57:23
Húúú csajok, sok szép görbét látok (Margaréta, Lion, Erikasz, Fbara), Kira, a tiéd is emelkedik! Jó lesz ez!!!!! :)
Én jövök a mai LH tesztemmel, amit fogalmam sincs, hogy egyáltalán miért csinálok. Semmi értelme. Állandóan mutat valamit, de nem pozitív, és megítélni sem tudom, hogy erősödik-e vagy sem. Valamelyik nap olvastam, hogy egy nő a ciklus 70. napján tesztelt pozitívat. Az aztán egy jó hosszú ciklus volt. Én nem akaroooooooom, hogy ilyen hosszú legyen...
Itt teszt: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=623IMG_2820.jpg
Lion86
2018-02-01 20:13:12
Erikasz, holnap kiváltom, de csak addig szedem, amíg nem jön meg. Ha egyáltalán nem jön meg és pozi tesztem lesz, akkor persze szedem tovább :)
Kata, nem teszteltél azóta?
erikasz
2018-02-01 20:08:41
Lion :Progit kiváltottad kezd el szedni már is !!!:D
erikasz
2018-02-01 20:06:33
Lion :Nagyon örülök hogy a pajzsmirigyed tökéletes, ez jó jel :)
erikasz
2018-02-01 20:05:12
Fbara : Mondtam Barbi a tea csinálja az ovut ,jó minőségű hüvelyi folyást és hogy érezted az ovut a málnatea ! :D
A megjönni érzés terhesség ,hasi görcs ,puffadás néha undor ami neked van,sok alvás ,fáradság ! :D
Lion86
2018-02-01 19:56:07
Ja azt nem is mondtam, hogy 30 napig kell szednem a progeszteront... Ha most nem sikerült és két hét múlva megint a follikulárisban leszek, akkor nem jó a progeszteron, mert abban a szakaszban gátolja a tüszőrepedést a magas progi színt. Meg sem kérdezte melyik szakaszban vagyok, csak szedjem és 6 hét múlva menjek vissza. De szerintem kevés is az olyan nőgyógyász, aki igazán ért a hormonokhoz. Emiatt szerintem azért nem váltok orvost. Csak szomorú belegondolni, hogy vajon hány nőt kezelnek félre, mert irányítják a megfelelő szakemberhez.
BKATA77
2018-02-01 18:31:07
Sziasztok.
Olvasom vissza a napokat amiről le maradtam.
Ma így állok
Most nagyon-nagyon sűrű a programom, rohangálás, ügyintézés, papírok, stb.... talán jövő héten egyik nap, ha kapok időpontot. Igazából attól is függ, mikorra tudnak időpontot adni.