Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem is múlt héten lett meg az eredményem, és nekem is csak az az eredményem lett magasabb, de az se sokkal. 464 lett! Azóta voltam ultrahangon, ott nem láttak semmi eltérést. Nőgyógyászom sajnos szabin van, úgyhogy majd csak hétfőn tudom elérni ezzel kapcsolatosan, hogy ez mire utalhat!
aranymaszat87
2018-03-20 16:41:37
Sziasztok Csajok!
Nem írtam mostanában, de olvaslak mindennap Titeket! :) Mindenkinek szurkolok! :)
Nem is mérek ebben a ciklusban. Elindultak a kivizsgálások a meddőségiben, egyenlőre a hormonsorral. Egy értéket tudtam még meg, a 3. napiból, a Dheas, ami némileg emelkedett. Olvastam hogy ez utalhat PCO-ra, esetleg valamelyikőtök akinek ez a problémája, nem tudna segíteni, hogy neki milyen lett az értéke? Vagy valami infót nem tudtok erről a hormonról?
Előre is köszi ha írtok! :)
erikasz
2018-03-20 16:29:26
Megyek a postára ,Ajánlott küldeményt át venni majd jelentkezem !:)
Rohanás az élet .elfáradtam már !:(
Amandeen
2018-03-20 16:25:05
Margaréta, pedig én már azt hittem, hogy megtörtént az ovud.
Vagyunk akkor többen is ovura várva!
Niki, örülök, hogy jól vagytok! Jó pihenést!
Erikasz, lehet,hogy igazad van, nekem is úgy tűnik, hogy ez a második görbéd a jobb, most vagy luteális elején!
erikasz
2018-03-20 16:02:30
Ez az igazi ,szerintem :)
erikasz
2018-03-20 16:00:01
Szerintem az egy értéket vissza kel tennem ,mert nekem csak 11,12 lutelárisom és ilyen magas hőm nem szokott lenni ,ilyenkor zuhanni szokott ! :)
Méhnyak középen ,zárt és krémes folyás !
Azt hiszem ciklus 24 napján volt ovu !
erikasz
2018-03-20 15:53:09
Sziasztok csajok :)
Én ma igy :)
Encsy883
2018-03-20 13:13:31
Lion: igen, én is úgy látom, képen nem is olyan egyértelműen látszik, mint élőben! Ma este szerintem nem csinálom meg az utolsómat, ami van, hanem csak holnap, aztán meglátjuk! Azért ma és csütörtök este mindenképpen összebújunk apával! :-)
Lion86
2018-03-20 13:10:13
Encsy, mintha egy kicsivel erősebb lenne.
Natus, ha este pozitív lesz, akkor szerintem ma.
Natus
2018-03-20 12:33:04
Sziasztok!
Én ma így állok, magasan fent a méhnyak, nyák tojcsis, picit nyitott.
Csatolok képet is a tegnap esti és a mai tesztről. Én a main már látom, hogy jönni akar az az ovu.
https://www.kephost.com/image/JTz8
Este is tesztelek majd még egyet.
Legyünk együtt este vagy inkább holnap szerintetek?
Nekem is múlt héten lett meg az eredményem, és nekem is csak az az eredményem lett magasabb, de az se sokkal. 464 lett! Azóta voltam ultrahangon, ott nem láttak semmi eltérést. Nőgyógyászom sajnos szabin van, úgyhogy majd csak hétfőn tudom elérni ezzel kapcsolatosan, hogy ez mire utalhat!