Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-04-11 16:22:51

Anita012 a '18-as karácsonyt már az új helyen szeretnénk tölteni! :D kb télen készülünk el. :)
fbara90
2018-04-11 16:21:37

Lion meglátod, egyre ügyesebb leszel majd Te is! :) aztán annyira rutinná válik, már méregetni sem kell majd :) Csak rá kell érezni az adagokra :)
Encsy883
2018-04-11 16:02:37

Köszi erikasz! :-) nagyon kedves vagy! :-) jelentkezek mindenképpen reggel! ;-)
erikasz
2018-04-11 15:56:49

Encsy :Szivesen !:)
Várom a teszt eredmény izgatottan reggel !:D
Encsy883
2018-04-11 15:52:26

erikasz: köszönöm a válaszodat! :-) igen már fbara is tanácsolta, hogy csináljak egy tesztet, hátha baba van. Márciusban voltam ugye hormonvizsgálaton és ultrahangon is, mindegyik rendben volt, szóval remélem nem lesz rá szükség! Meglátjuk. Bár igazából mindenképpen készülnék hormonvizsgálatot ismételni majd!
erikasz
2018-04-11 15:45:12

Encsy : Irtad hogy csak a peteérésnél voltál férjeddel ,szerintem ha csinálsz tesztet kiderül lehet babás vagy ! :D
Ritka az olyan ember akinek terhesség alatt meg van 4 hónapig !
Én az vagyok ,3 gyermeket hoztam a világra és nekem megvolt minden hónapban mig meg nem mozdult !
Orvosnak is mondtam ,de a vérvizsgálat minden rendben volt !
Mikor megmozdult az ínyemen lett egy vérhólyag ,elküldtek a szájsebészetre !
Ott azt mondták nincs probléma ha megszülök elfog mulni, itt adja ki a menszesz magát ,mikor megszültem gyorsan a tükörhöz szaladtam megnézni, és le volt feketedve és ujjammal le tudtam törölni ,soha nem jött vissza !:D
Ha nem terhesség , és nem peteérés az ki fog derülni,a napokban, akkor hormon vizsgálat !
Encsy883
2018-04-11 14:45:12

Lion: így ahogy írod, bele fogsz jönni! :-) Igaz nekem csak terhességi cukrom volt és amiatt kellett 160 gramm szénhidrát diétát tartanom, de én is így voltam! Kezdetben nagyon nehéz volt kiigazodni, hogy most akkor mit hogyan számolunk, mindent mérni, számolgatni, aztán elég hamar tényleg rutinná válik az egész! :-) Nagyon hamar bele fogsz jönni te is és természetessé fog válni és a fiad is jól lesz, nem lesz több rosszullét sem! :-)

Lányok, én egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, hátha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan. Mitől lehet ez, hogy mensi alatt nem ment le a hőm, és még mindig magasan van? Igaz, hogy elég érdekes volt most ez a mensi is, mert igazából kb. 1.5 nap volt, amire azt mondom, hogy volt rendes mennyiség, bár talán nem is annyi, mint szokott, csak mivel hajnalban jött meg és nem éjjeli betét volt bent, így nyilván reggel soknak tűnt ... de napközben sem volt annyi, mint amúgy szokott lenni. Aztán tegnap, tegnapelőtt meg már csak pár pötty szinte. Ilyen se volt még ... van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet?
Lion86
2018-04-11 09:43:58

Köszi Anitacool :) Most 2 napot kellett kiszámolnom, 1 óráig tartott, de majd belejövök.
Anitacool
2018-04-11 09:32:41

Lion egy pici biztatásképp: nem lesz annyira nehéz tartani, hamarosan rutinból megy majd, meglásd! Hidd el, pikpak megtanuljátok, mely ételekben gyors/lassú a ch felszívódás. Fel a fejjel, menni fog, bízz benne! És nem lesz több rosszullét!
Lion86
2018-04-11 07:49:22

Köszönöm az együttérzést Mindenkinek :)
Tegnap a dietetikussal beszéltünk, hát nem lesz annyira egyszerű az sem, Mert az inzulin miatt pontosan meghatározott mennyiségű széndidrátot kell ennie minden étkezésnél, napi 6x kell enni és előre ki kell találni néhány napra. Elég szigorú szabályok vannak, de később már biztos mérlegre sem lesz szükségünk. A kezelőorvosa ma délután ér rá hosszabb időre, úgy akkor tudok majd új információkat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!